Barca Igazolások
-
- aka Game90
Song is annyit tett a csapatért, hogy őt is elengedtük ingyen 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nincsenek itt annyira rendbe a dolgok, mint amennyire mondják. Nehogy már normális legyen, hogyrecrea írta:Engem nem érdekel sem az eladási, sem a vételi összeg, teszek rá, csak a címek meg az őszi 0-4-ek számítanak a szememben. Az se érdekel, h ki mennyit jatszik, ha ezek jönnek. Amúgy világosan le van írva, h tavaly is nyereséges volt a klub, a büntetéssel együtt, ahogy évek óta az, főleg mióta Barto az elnök, szóval - finoman szólva - rossz az időzítés. Sok mindent fel lehet neki róni, de mocskosul rendbetette a klubot gazdaságilag. És igen, azért ennyi pénzt kaptunk értük, mert ennyit érnek, ennyiért tudjuk eladni őket. Mégis mennyit ér az a játékos, aki nem kell a klubnak vagy aki 1000 percet játszik egy szezonban?!
pl Montoya ingyen eligazol, a Valenciába, akik nekünk Mathieu-t 20 alatt nem adták, holott 12 nél többet nem ért.
A játékosok ára és persze a fizetése komoly tényező a költségvetésbe. A fizetésükat sokan szerintem meg érdemlik, Douglast kivéve. de a transzfereknél komoly gondok vannak. Főleg az eladási oldal nagyon gyenge.
Engem nem érdekel sem az eladási, sem a vételi összeg, teszek rá, csak a címek meg az őszi 0-4-ek számítanak a szememben. Az se érdekel, h ki mennyit jatszik, ha ezek jönnek. Amúgy világosan le van írva, h tavaly is nyereséges volt a klub, a büntetéssel együtt, ahogy évek óta az, főleg mióta Barto az elnök, szóval - finoman szólva - rossz az időzítés. Sok mindent fel lehet neki róni, de mocskosul rendbetette a klubot gazdaságilag. És igen, azért ennyi pénzt kaptunk értük, mert ennyit érnek, ennyiért tudjuk eladni őket. Mégis mennyit ér az a játékos, aki nem kell a klubnak vagy aki 1000 percet játszik egy szezonban?!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ilyen miatt senkit nem fognak kizárni. max egy karancslapujtőt, vagy almeirat.tatesz1990 írta:A tény, miszerint évek óta adósságot görget maga előtt a klub, nem pont ezt mutatja. Szinte minden top egyesület adósságot halmozott fel!!! Amíg ezt a szervezetek elnézik, addig nem is érdekel senkit, majd ha jönnek a szankciók meg kizárások, akkor majd lesz nagy duzzogás!!![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- tatesz1990
- Jugador del Barça
Teljesen egyetértek. Bőven van hová fejlődnie a klubnak ezen a téren.palesz77 írta:A cikk azért baromság, mert rávilágít, hogy nem adunk el túl jól? Villát nem tudtuk volna 5 milliónál többért eladni pl? Nehogy már.. Hál istennek nem eladásokból kell a költségvetést kipótolni, úgyhogy belefér, de attól még igaz, hogy gyengék vagyunk ebben.
Azt mondjátok van pénz sz...ig?! A tény, miszerint évek óta adósságot görget maga előtt a klub, nem pont ezt mutatja. Szinte minden top egyesület adósságot halmozott fel!!! Amíg ezt a szervezetek elnézik, addig nem is érdekel senkit, majd ha jönnek a szankciók meg kizárások, akkor majd lesz nagy duzzogás!!

Nem örülnék, ha egy ilyen ok miatt évekre elmeszelnék a klubot pl. a BL-től.
Ez persze nem csak a játékosok adás-vételétől függ, de illene jobban odafigyelni a pénzre, főleg, hogy most a fejlesztések és a modernizáció jegyében komoly pénzek mozognak....
Visca el Barca! 

Van egy nagy becsben tartott Ádám álltal aláírt nemzeti zászlóm,a januári Barca-Laboral meccsről.Kubla9 írta:http://www.hatharom.com/2016/08/01/szen ... =hirkereso
Megszabadulnánk Douglastól és lenne egy klasszis kosarasunk.
Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.
http://indafoto.hu/ntibi67/image/24349578-cdc0275b/user" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
gondolom a helyében te is simán lemondanál a havi kb 50.000.000 forintos fizetésrőlKubla9 írta:Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kubla9 írta:http://www.hatharom.com/2016/08/01/szen ... =hirkereso
Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.
Még ezzel ő is jól járna, mert Spanyolországban maradhatna, mert ugye az állampolgárság miatt akart annyira itt maradni és játszhatna is akár.
palesz77:Nem úgy volt, hogy az új szerződéssel nagyobb részt is kaszálunk a mezeladásokból?
http://www.hatharom.com/2016/08/01/szen ... =hirkereso" target="_blank
Remélem hogy nem, mert az még rosszabb mint egy ingyenes átigazolás. Az mondjuk vicces, hogy én Song-ból pénzt reméltem, de úgy látszik, hogy senkinek sem kell. Persze ebben közrejátszik az is, hogy 1 centtel sem volt hajlandó lejjebb adni a fizetéséből...Mr. Cesc írta:Official: Alex Song (28) and FC Barcelona have reached an agreement to terminate his contract. [fcb] #fcblive
na végre lassan kimegy a selejt. amúgy ezekért a szerződés felbontásokért kell fizetnünk?
94:39 6 - 1
Official: Alex Song (28) and FC Barcelona have reached an agreement to terminate his contract. [fcb] #fcblive
na végre lassan kimegy a selejt. amúgy ezekért a szerződés felbontásokért kell fizetnünk?
Egy a lényeg!
A világ legjobb és legértékesebb játékosa,nekünk egy fillérünkbe se került!
A világ legjobb és legértékesebb játékosa,nekünk egy fillérünkbe se került!
- noname
- Llegenda del Barça
Más a klubfilozófia. Itt mindig is a családias környezet volt a cél és ennek része volt az is, hogy, főleg olyan játékosok esetében, akik már letettek vmit az asztalra, nem gördítünk akadályt a távozás elé. Előnye, hogy valóban családias a légkör, hátránya h így olcsóbban távoznak a játékosok. Ellenpéldának ott van pl a Real, ahol egyáltalán nem érdekli őket, ha egy 30 milliós játékos évekig a padot koptatja, akkor se engedik el apróért.
A Fifa egy szégyen
én (is)gyakran szidtam a technikai részleget egy egy elbaltázott esetnél, de tegyünk a serpenyőbe egy másik ügyletet :MSN! ez itt a világ legjobb támadóhármasa ! ok. Messit nem vettük, de megtartani legalább olyan nehéz egy ekkora sztárt....
nem könnyű kenyér valóban a mai piacon adni-venni..
nem könnyű kenyér valóban a mai piacon adni-venni..
-
- Capitá del Barça
A mezeladásos dumát szerintem is hagyjuk meg a másik oldalnak, az akkora baromság. Ha így működne, akkor miért nem veszi meg vagy 10 csapat is azonnal Pogbát, meg mellé még Hazardot és Neymart? Ingyen vannak, mert a mezeladások.... Persze.palesz77 írta:A cikk azért baromság, mert rávilágít, hogy nem adunk el túl jól? Villát nem tudtuk volna 5 milliónál többért eladni pl? Nehogy már.. Hál istennek nem eladásokból kell a költségvetést kipótolni, úgyhogy belefér, de attól még igaz, hogy gyengék vagyunk ebben. Lásd:
Official: Martin Montoya and FC Barcelona agree to cancel the player's contract. He joins Valencia FC on a free transfer
Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Hát ha nagyon akarjátok írok ki újat, de kb hetente lehetne akkor, annyi név felröppen..Feast4 írta:Szerintem most hogy szűkült a lista illetve új nevek is bejöttek lehet at kéne variálni a szavazást nem?
Más:
Celta Vigo are interested in Barca midfielder Rafinha (23) & their club president Mouriño will travel to BCN for negotiations. [ElDesmarque]
Komolyan elgondolkoznék a dolgon, túltelített a poszt, így meg legalább felvenné a ritmust..
Az a Villa-féle transzerek pedig a kereslet kínálat függvénye.
Tehát adott egy Villa,
- aki túl van már a pályafutása csúcsán 31 éves volt,
- nekünk már egyértelműen, tehát tudva volt, hogy el akarjuk adni
- a szerződéséből azt hiszem egy év volt hátra, tehát ilyenkor a piaci árának csak egy részét éri, fél év múlva nullát, de ezt halmozva az előző ponttal, nem túl nagy bevételt vetít előre
- ehhez jön még, hogy a játékos sokat keresett. Nem tudom mennyit pontosan, de szerintem keresett kétszer annyit, mint amennyit az athletico akkori legjobban kereső játékosa, tehát az eladó fél ilyenkor ezen is bukik, mert a vevő klubnak van például 25 millió eurója arra, hogy Villa náluk játsszon a következő 2 évben. Ebből, ha 10 a fizetése, akkor már csak 5 marad az igazolásra. És persze, kevesebbet keresett, miután elment tőlünk, de azért nem szeretne magának jóval kevesebb fizut. Ha emlékszel volt szó sok olyan transzferről, amikor az eladó klub még fizette a játékos bérének egy részét még x éven keresztül, csak menjen el tőlük.
Veszélyes üzem ez, és szerencsére Dinhótól anno megszabadultunk. De gondoljatok bele, van egy Messink, és jövőre jelentkezne nála egy Dinho jelenség. Ki a fenének tudnánk eladni egy formán kívüli játékost, aki 20 millát keres? Senkinek:)
...Jovetic,Tevez,Torres,Matri,Feliepe Melo, Soldado,Negredo,Pirlo, Dhinyo,del Piero,Götcze,Hummels,Kroos és meg a jó eg tudja ki.Ezer és egy olyan játékos volt a világtörténelemben akinek az értékesítésére egy klub ráfaragott.Vagy mert ár alatt ment el és kiderült hogy pont az adott játékba nem illett bele máshol kivirágzott,vagy mert nem írt alá új szerződést és emiatt ingyen ment el pedig nagyon sokat ért vagy egyszerűen nem nézték semmibe és valahol máshol kivirágzott,olyanis voltakit marhára túlértékeltek, de olyan is hogy simán öregnek bélyegezték ezért elengedték és meg god modeban letollt még 3-4 évet.Eleve vegyük azt figyelmbe hogy nagy klub vagyunk ami nagy pénztárcát sejtet.Senkit még egy utolsó csere játékost se adnak el nekünk 10 millió euróért Ha valaki meg bevállik azzal hosszú távon akar 6-7 évre is számolunk ennyi idő alatt akár ki is öregedhet.Lásd Adriano sokaig tökéletes kiegészítő ember volt bármikor nyugodttan be lehetett dobni aztán múltak az évek sérülés mek egyre több pad a rangsorban egyre hátrébb került még jó hogy bagóért adtuk el hiszen már eljárt az idő lelaktuk sérülékennyé vált és másfél évig pályán is alig volt.De ilyen van.Nem csak azt kell nézni hogy eladáskor mennyire terül meg.Ott vannak a mezeladások és a kulcs pillanatok amikor teszem azt akkora "posványból" húzta ki a csapatot hogy öröm volt nézni. Egy játékost egyben kell nézni a klubbnál eltöltött karrierje szerint mert nem csak abból állnak hogy ki lett értük pengetve 35 millió és 5 év múlva meg eladtuk 7-ert.Nyilván az ilyen Song felé businessek minden szempontból koppannak de ilyen minden csapatnak van nem csak itt.zsoltfree írta:Ez nekem is homály, hogy mire tapsolsz. Csak két név: Kaká, James Rodriques...
Palesz nekem mindegy ha gondolod maradhat ez is kint de ga lesz új ird bele Ruben Castrot!:D

Rendben Palesz, elfogadom, legyen akkor mondjuk 30 millió veszteség, ebben kiegyezhetünk szerintem, ha teljesen igaznak elfogadjuk az állításodat (amit én teljességgel el is fogadok, mert alátámasztani valóban nem tudom, a józan észre hallgatok csupán, hogy a világ egyik legjobb játékosára olyan kereslet van, mint sivatagban az ivóvízre). Ez a veszteség akárhogy is számolom rekordösszegű negatívban. 30 millióról beszélünk, amikor hígvájn 90-ért ment el. Óóó szerintem ez tökre belefér, az utóbbi 10 év kétségtelenül top 3-s csapatától maximálisan. Szóval én még mindig tartom azt, hogy a cikk egy baromság, illetve hogy fájnia kéne ezeknek valahol. Hogy hol, azt nem tudom, különben sem az én pénzem, mert rövid életem során több kupát láttam, mint talán egy 70 éves Liverpool drukker.palesz77 írta:Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Az eladásokban tényleg lenne még mit javítani, de alles zusammen, jók vagyunk, no para.
Football, bloody hell. /SAF/
Sampert a Valencianak adjuk el visszavásárlási opcióval? De akkor mire való volt a hűhó a szerződéshosszabbításról meg a kivásárlási árról?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kubla9 nem Real drukker tudtommal, folyton hozza a Barcás híreket legalábbis..zola8787 írta:Cserélnél ilyen eredményeket ha hasonlókat kellene igazolnotok?
Szevasz.
Ez meg így van. Reméljük így is marad még jó sokáig, de attól még semmi ördögtől való nincs a cikkben szerintem, nem értem ezt a nagy háborgást.visca el barca írta:amíg sikeres a csapat ez a kutyát nem érdekli
- visca el barca
- Presidente del Barça
amíg sikeres a csapat ez a kutyát nem érdekli

Ibrahimovics:
La Liga: 2009–10
Spanyol szuperkupa: 2009, 2010
Európai szuperkupa: 2009
FIFA Klubvilágbajnokság: 2009
Villa:
Spanyol bajnok: 2010-11, 2012-13
Spanyol kupa-győztes: 2011-12
Spanyol szuperkupa-győztes: 2010, 2011
UEFA-bajnokok ligája-győztes: 2010-11
UEFA-szuperkupa győztes: 2011
FIFA-klubvilágbajnokság: 2011
Alex Song:
Spanyol bajnok: 2012-13
Spanyol szuperkupa-győztes: 2013
Hleb:
Spanyol bajnok: 2008-09
Spanyol kupa-győztes: 2009
UEFA-bajnokok ligája-győztes: 2009
Martín Cáceres:
Spanyol bajnok: 2008-09
Spanyol kupa-győztes: 2008-09
UEFA-bajnokok ligája-győztes: 2008-09
Csihrinszkij:
Spanyol bajnok: 2009-10
Henrique meg Keirrison egyből ment kölcsönbe.
Cserélnél ilyen eredményeket ha hasonlókat kellene igazolnotok?
Szevasz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A cikk azért baromság, mert rávilágít, hogy nem adunk el túl jól? Villát nem tudtuk volna 5 milliónál többért eladni pl? Nehogy már.. Hál istennek nem eladásokból kell a költségvetést kipótolni, úgyhogy belefér, de attól még igaz, hogy gyengék vagyunk ebben. Lásd:
Official: Martin Montoya and FC Barcelona agree to cancel the player's contract. He joins Valencia FC on a free transfer

Más:
Celta Vigo are interested in Barca midfielder Rafinha (23) & their club president Mouriño will travel to BCN for negotiations. [ElDesmarque]
Komolyan elgondolkoznék a dolgon, túltelített a poszt, így meg legalább felvenné a ritmust..
Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Hát ha nagyon akarjátok írok ki újat, de kb hetente lehetne akkor, annyi név felröppen..Feast4 írta:Szerintem most hogy szűkült a lista illetve új nevek is bejöttek lehet at kéne variálni a szavazást nem?

Más:
-
- Capitá del Barça
Ez nekem is homály, hogy mire tapsolsz. Csak két név: Kaká, James Rodriques...
Bukunk játékosokon? Ha anyám írná a cikket, akkor lehet, hogy elmagyaráznám neki a lényeget, de egy drukkernek ezt tényleg el kell magyarázni? A világon top klub vagyunk, ami arról szól, hogy jellemzően vásárolunk játékosokat, és tesszük ezt nem kevés pénzért, mert csak a legjobbak jöhetnek. Őket pedig nyilván nem adjuk el drágábban, ha még jobb játékost csináltunk belőlük. Volt ám ilyen eset is, például Figo-nál, de akkor én nem igazán tapsoltam... Vagy nézd meg az Arsenalt, akiknek arról szól a nyári erősítési szezonjuk 10 éve, hogy eladják azt a pár játékost, akik abban az évben a legjobbak voltak....
Egyébként a cikk nettó baromság, mégis melyik klub az a világon, aki ha vesz egyé évben 3-4 játékost, akkor mind beválik náluk?
Bukunk játékosokon? Ha anyám írná a cikket, akkor lehet, hogy elmagyaráznám neki a lényeget, de egy drukkernek ezt tényleg el kell magyarázni? A világon top klub vagyunk, ami arról szól, hogy jellemzően vásárolunk játékosokat, és tesszük ezt nem kevés pénzért, mert csak a legjobbak jöhetnek. Őket pedig nyilván nem adjuk el drágábban, ha még jobb játékost csináltunk belőlük. Volt ám ilyen eset is, például Figo-nál, de akkor én nem igazán tapsoltam... Vagy nézd meg az Arsenalt, akiknek arról szól a nyári erősítési szezonjuk 10 éve, hogy eladják azt a pár játékost, akik abban az évben a legjobbak voltak....
Egyébként a cikk nettó baromság, mégis melyik klub az a világon, aki ha vesz egyé évben 3-4 játékost, akkor mind beválik náluk?
Áruld már el, hogy most ezzel mégis mit akarsz bizonyítani, vagy mire tapsolsz? Egy gigaklub vagyunk, egy cég gyakorlatilag, amelyik kockáztat, mint mindenki a piacon. Van ami mocskosul bejön, van ami kevésbé. Még amikor Pintér báék küldték a szánalmas sms-iket három éve, hogy ülj be valaki autójába, ott írta vissza valaki poénból, hogy "Van benya f*ig." Ugyanez igaz a klubunkra is, röhejesen sok pénzünk van, nem is értem, hogy itt sok ember hogyan hagyhatta megvezettetni magát, hogy jaj, Nolitora nincs 10 millió. Szrt nincsen. Az egész maszkabál, színészet és politika. A Barca onnantól, hogy világmárka, és ameddig az marad, annyi pénzünk lesz, mint a szemét. Nincs olyan bank, amelyik kedvező hozamra nem tol elénk 50 milliót két nap alatt. Csak kérni kell.
Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett. Villa is ide sorolható, bár nagy balfék volt 60%-ban, az tény. Sosem bírtam, a mai napig sem bírtam, de csak hozott az 5:0 Clásicón két sorsdöntő gólt és a BL-döntőben is ő rakta be a végeredményt.
Tehát megkérdezném még egyszer, what the f*? Ez a cikk úgy szánalmas és röhejes ahogy van. Nézzük már meg, hogy milyen takonypócokra adnak ki 40 millió fontokat Manchesterben - mindkét részén. Nálunk a cikk alapján kapásból a 2. helyezett után már 20 millió eurón aluliak jönnek. Kb. annyi a klubnak ez, mint egy nettó 210.000-t kereső embernek 10.000-ért kicseréltetni a megrepedt telefon kijelzőjét. Nem örül neki, de maximálisan belefér a keretbe, másnap már nem is emlékszik rá.
Football, bloody hell. /SAF/