gondolom a helyében te is simán lemondanál a havi kb 50.000.000 forintos fizetésrőlKubla9 írta:Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.

gondolom a helyében te is simán lemondanál a havi kb 50.000.000 forintos fizetésrőlKubla9 írta:Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.
Kubla9 írta:http://www.hatharom.com/2016/08/01/szen ... =hirkereso
Megszabadulnánk Douglastól és lenne egy klasszis kosarasunk.
Jó lenne megszabadulni a palitól mert többet keres mint Bravó és kb 0 percet játszott.
Remélem hogy nem, mert az még rosszabb mint egy ingyenes átigazolás. Az mondjuk vicces, hogy én Song-ból pénzt reméltem, de úgy látszik, hogy senkinek sem kell. Persze ebben közrejátszik az is, hogy 1 centtel sem volt hajlandó lejjebb adni a fizetéséből...Mr. Cesc írta:Official: Alex Song (28) and FC Barcelona have reached an agreement to terminate his contract. [fcb] #fcblive
na végre lassan kimegy a selejt. amúgy ezekért a szerződés felbontásokért kell fizetnünk?
A mezeladásos dumát szerintem is hagyjuk meg a másik oldalnak, az akkora baromság. Ha így működne, akkor miért nem veszi meg vagy 10 csapat is azonnal Pogbát, meg mellé még Hazardot és Neymart? Ingyen vannak, mert a mezeladások.... Persze.palesz77 írta:A cikk azért baromság, mert rávilágít, hogy nem adunk el túl jól? Villát nem tudtuk volna 5 milliónál többért eladni pl? Nehogy már.. Hál istennek nem eladásokból kell a költségvetést kipótolni, úgyhogy belefér, de attól még igaz, hogy gyengék vagyunk ebben. Lásd:
Official: Martin Montoya and FC Barcelona agree to cancel the player's contract. He joins Valencia FC on a free transfer
Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Hát ha nagyon akarjátok írok ki újat, de kb hetente lehetne akkor, annyi név felröppen..Feast4 írta:Szerintem most hogy szűkült a lista illetve új nevek is bejöttek lehet at kéne variálni a szavazást nem?
Más:
Celta Vigo are interested in Barca midfielder Rafinha (23) & their club president Mouriño will travel to BCN for negotiations. [ElDesmarque]
Komolyan elgondolkoznék a dolgon, túltelített a poszt, így meg legalább felvenné a ritmust..
...Jovetic,Tevez,Torres,Matri,Feliepe Melo, Soldado,Negredo,Pirlo, Dhinyo,del Piero,Götcze,Hummels,Kroos és meg a jó eg tudja ki.Ezer és egy olyan játékos volt a világtörténelemben akinek az értékesítésére egy klub ráfaragott.Vagy mert ár alatt ment el és kiderült hogy pont az adott játékba nem illett bele máshol kivirágzott,vagy mert nem írt alá új szerződést és emiatt ingyen ment el pedig nagyon sokat ért vagy egyszerűen nem nézték semmibe és valahol máshol kivirágzott,olyanis voltakit marhára túlértékeltek, de olyan is hogy simán öregnek bélyegezték ezért elengedték és meg god modeban letollt még 3-4 évet.Eleve vegyük azt figyelmbe hogy nagy klub vagyunk ami nagy pénztárcát sejtet.Senkit még egy utolsó csere játékost se adnak el nekünk 10 millió euróért Ha valaki meg bevállik azzal hosszú távon akar 6-7 évre is számolunk ennyi idő alatt akár ki is öregedhet.Lásd Adriano sokaig tökéletes kiegészítő ember volt bármikor nyugodttan be lehetett dobni aztán múltak az évek sérülés mek egyre több pad a rangsorban egyre hátrébb került még jó hogy bagóért adtuk el hiszen már eljárt az idő lelaktuk sérülékennyé vált és másfél évig pályán is alig volt.De ilyen van.Nem csak azt kell nézni hogy eladáskor mennyire terül meg.Ott vannak a mezeladások és a kulcs pillanatok amikor teszem azt akkora "posványból" húzta ki a csapatot hogy öröm volt nézni. Egy játékost egyben kell nézni a klubbnál eltöltött karrierje szerint mert nem csak abból állnak hogy ki lett értük pengetve 35 millió és 5 év múlva meg eladtuk 7-ert.Nyilván az ilyen Song felé businessek minden szempontból koppannak de ilyen minden csapatnak van nem csak itt.zsoltfree írta:Ez nekem is homály, hogy mire tapsolsz. Csak két név: Kaká, James Rodriques...
Rendben Palesz, elfogadom, legyen akkor mondjuk 30 millió veszteség, ebben kiegyezhetünk szerintem, ha teljesen igaznak elfogadjuk az állításodat (amit én teljességgel el is fogadok, mert alátámasztani valóban nem tudom, a józan észre hallgatok csupán, hogy a világ egyik legjobb játékosára olyan kereslet van, mint sivatagban az ivóvízre). Ez a veszteség akárhogy is számolom rekordösszegű negatívban. 30 millióról beszélünk, amikor hígvájn 90-ért ment el. Óóó szerintem ez tökre belefér, az utóbbi 10 év kétségtelenül top 3-s csapatától maximálisan. Szóval én még mindig tartom azt, hogy a cikk egy baromság, illetve hogy fájnia kéne ezeknek valahol. Hogy hol, azt nem tudom, különben sem az én pénzem, mert rövid életem során több kupát láttam, mint talán egy 70 éves Liverpool drukker.palesz77 írta:Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Kubla9 nem Real drukker tudtommal, folyton hozza a Barcás híreket legalábbis..zola8787 írta:Cserélnél ilyen eredményeket ha hasonlókat kellene igazolnotok?
Szevasz.
Ez meg így van. Reméljük így is marad még jó sokáig, de attól még semmi ördögtől való nincs a cikkben szerintem, nem értem ezt a nagy háborgást.visca el barca írta:amíg sikeres a csapat ez a kutyát nem érdekli
amíg sikeres a csapat ez a kutyát nem érdekli
Ibrahimovics:
Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Hát ha nagyon akarjátok írok ki újat, de kb hetente lehetne akkor, annyi név felröppen..Feast4 írta:Szerintem most hogy szűkült a lista illetve új nevek is bejöttek lehet at kéne variálni a szavazást nem?
Áruld már el, hogy most ezzel mégis mit akarsz bizonyítani, vagy mire tapsolsz? Egy gigaklub vagyunk, egy cég gyakorlatilag, amelyik kockáztat, mint mindenki a piacon. Van ami mocskosul bejön, van ami kevésbé. Még amikor Pintér báék küldték a szánalmas sms-iket három éve, hogy ülj be valaki autójába, ott írta vissza valaki poénból, hogy "Van benya f*ig." Ugyanez igaz a klubunkra is, röhejesen sok pénzünk van, nem is értem, hogy itt sok ember hogyan hagyhatta megvezettetni magát, hogy jaj, Nolitora nincs 10 millió. Szrt nincsen. Az egész maszkabál, színészet és politika. A Barca onnantól, hogy világmárka, és ameddig az marad, annyi pénzünk lesz, mint a szemét. Nincs olyan bank, amelyik kedvező hozamra nem tol elénk 50 milliót két nap alatt. Csak kérni kell.
Egy 90 milliós ajánlatunkat egyszer már visszadobtak.ZBarca írta:Egyébként én is nagyon örülnék Dybalának, persze akkor tényleg rendesen forgatni kéne a támadósort, de egyszerűen akkora potenciál van a gyerekben, hogy ha lehet, le kell rá csapni. Persze csak akkor, ha nem 80 millió körüli összeget kérne érte a Juve, ennyi pénzt azért sokallnék érte. Vagy esetleg be lehetne vonni a transzferbe egy játékost, bár nem tudom, hogy jelenleg kit adhatnánk az olaszoknak, akivel jelentősen lejjebb lehetne tornászni Dybala árát.
Egyébként volt egy nagyon furcsa álmom. Azt álmodtam, hogy leigazoltunk egy Fabrigol nevű játékost. Én megörültem, hogy jaj, de jó meg minden, aztán kiderült, hogy balhátvéd...Azért csak rákerestem rákerestem Transfermarkt-on, hogy mégis van-e ilyen játékos, de nem találtam senkit...
![]()
Azert nem teljesen, Mandzukic eddig alapember volt, most mar nem lesz az.Feast4 írta:Nem hiszem hogy tavozna.Morata elment az ő helyére jött az argentin innentől kezdve meg vannak és ugyazaz a felállás mint korábban.Szóval ez is jacsa lesz.BarcafanTomee írta:A Gazetta bedobta Mandzukic nevét is. Eddig se volt kezdő, Higuain érkezésével meg szinte biztos, hogy távozik. Kérdés megfelelne-e ő nekünk. Na meg, hogy a pad mennyire tetszik neki.
Nem hiszem hogy tavozna.Morata elment az ő helyére jött az argentin innentől kezdve meg vannak és ugyazaz a felállás mint korábban.Szóval ez is jacsa lesz.BarcafanTomee írta:A Gazetta bedobta Mandzukic nevét is. Eddig se volt kezdő, Higuain érkezésével meg szinte biztos, hogy távozik. Kérdés megfelelne-e ő nekünk. Na meg, hogy a pad mennyire tetszik neki.