palesz77 írta:Ez így igaz, de én le is írtam, hogy miért nem várom jó előjelekkel a dolgot. A brazilok kb 10 éve minden értelmesebb játékosukat úgy felhypeolják, mintha R9 szaladt volna ki újra a gyepre, ehhez képest róla nem hallottam ez előtt semmit. Ez meg nem túl biztató szerintem. Ha ő jön végül, tiszta lappal indul nálam, és bízni fogok benne, de az elmúlt évek alapján elmondható, hogy ezek az üzletek nem sűrűn sülnek el jól. Te amúgy láttad? Ha igen, írhatnál róla.
Minden országban, minden klubnál így megy, hogy tolják a legtehetségesebbnek vélt játékosokat, hogy minél több pénzért tudják őket értékesíteni. Viszont számtalan példa bizonyítja (pl: Robinho, Pato...stb), hogy ez nem ér sokat, mert a "NAGY" karriert nem sikerül befutni.
Tavaly sajnos nem sok lehetőségem volt Brazileiraot nézni, előtte viszont sok meccset láttam.
Nekem tetszett Luan játéka. Még mindig csak 23 éves. Mondani sem kell milyen technikás, hiszen brazil!

Emellett nem is lassú srác. Összjátékban is elég jól használható, és csatár vér folyik az ereiben: ha lehetősége van rá, a kapu felé veszi az irányt. Nem fél több védőre sem rávezetni a labdát. Fejjel sem elveszett ember. A Grémioban lőtt szabadrúgásokat is, nem is rosszul. Mikor én láttam, akkor Barcos volt a statikus center a Grémioban, Luan sokkal szabadabban játszott. Ettől függetlenül tud a középcsatár posztján is, és a bal szélről befelé indulva is jól játszani.
Az egyetlen komolyabb hiányossága, ami nekem feltűnt, hogy kifejezetten jobb lábas. Valamint nem játszott még európai bajnokságban...