Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
írnék vmi szellemeset de nem megyBarcafanTomee írta:A Barca TV össze is szedett pár gólt tőle: Veszhelyzet_online_sorozat_12_evad_17_resz

Köszi, na azt mutatta a map, amire számítottam. Mindenhol ott volt Leo, és nem sokkal különbözik a heat mapje Busiétól. Nagyon nagy szabadságot ad neki Lucho, szerencsére.palesz77 írta:A kért heat map itt megtekinthető.
Messi gyakorlatilag, mindenhol ott volt a kp-n és a támadó szekcióban, ez azért elég kemény. Samper gyakorlatilag a felezővonalat nem lépte át a heatmap alapján.palesz77 írta:A kért heat map itt megtekinthető.
amig vannak olyan emberek, akik szerint "a többi egyéni szimpátia kérdése", addig biztosan lesznek ilyen vitakCseri írta:Javaslom,hogy a Barca vs. Margit topichoz hasonlóan legyen egy Messi vs. Ronci topic is. Elég unalmas már ezt a kuki méregetést olvasni... Mindkét játékos korszakos zseni, bődületes statokkal,rekordokkal a többi egyéni szimpátia kérdése.
II. János Pál pedig pártoló tagja volt a Barcának, 91.522-es számmal, szóval valamit értenek ott fentvisca el barca írta:ferenc pápa ma megmondta, hogy messi minden idők legjobb játékosa. vita lezárva
csak te tudod az igazságotzsoltfree írta: (A marketinget pedig nyilván ő alakítja ki magáról nem kevés pénzért, mert még az senkinek sem tűnt fel hogy meleg. Nem, nem vagyok homofób, mert igazából ezt a dolgot magasról letojom, mindenkinek a saját dolga. Gondolom gyengülne a marketing értéke, vagy nem tudom mi az oka, de ezek a "műrandik" mindig különböző nőkkel, elég szánalmasak.)
visca el barca írta:ferenc pápa ma megmondta, hogy messi minden idők legjobb játékosa. vita lezárva
Mond meg hogy melyik mondat nem volt igaz belőle és miért. Zsolt elkapta a lényegét, ennél jobban már tényleg nem lehet megfogalmazni a kettejük közti különbséget. Mondjuk azt kétlem, hogy meleg lenne.daffy írta:Ezek alapján ebben senki sem kételkedik szerintem..zsoltfree írta:..20 éve vagyok fun..

Ezek alapján ebben senki sem kételkedik szerintem..zsoltfree írta:..20 éve vagyok fun..
Azért nehogy már kihozzuk, hogy abban az évben igazából jó volt, mert gólokat lőtt és statokban hozta magát. Az egész játékunk rá volt kihegyezve, nyilván tőle indult minden, mert amikor ő nem akart játszani, nem volt játékunk. Tavaly 3-al több meccset tolt, és ugyanúgy 41 gólt lőtt, mégis zongorázni lehet a különbséget a 2 évben nyújtott teljesítménye között. Ha azon a szinten folytatta volna, és nem újul meg, akkor tavaly meg tavalyelőtt nem zsákszámra húzzuk a kupákat és a meccseket, hanem kb 10x annyi olyan meccset toltunk volna, mint a Valencia elleni 0-1, vagy a Málaga elleni 0-0, kaput eltaláló lövés nélkül. Messi nem azért javult fel, mert az MSN megalakult, az MSN azért ilyen jó, mert Messi és Neymar is szintet léptek az előtte levő évhez képest, és megkapták mellé Suárezt. Ha bármelyikük is olyan szintet hozna hosszútávon, mint Leo akkor, akkor nem lennénk ilyen jó csapat.Nero. írta:Abban a szezonban a BLben 7 meccsen lőtt 8 gólt, a bajnokságban meg 28 gólt 31 meccsen. Ez minden csak nem gyenge, a mutatott játékról meg annyit, hogy most nem fogom az összes meccs összefoglalóját belinkelni, de messze ő teremtette a legtöbb lehetőséget a Barcának abban az évben is.