Áruld már el, hogy most ezzel mégis mit akarsz bizonyítani, vagy mire tapsolsz? Egy gigaklub vagyunk, egy cég gyakorlatilag, amelyik kockáztat, mint mindenki a piacon. Van ami mocskosul bejön, van ami kevésbé. Még amikor Pintér báék küldték a szánalmas sms-iket három éve, hogy ülj be valaki autójába, ott írta vissza valaki poénból, hogy "Van benya f*ig." Ugyanez igaz a klubunkra is, röhejesen sok pénzünk van, nem is értem, hogy itt sok ember hogyan hagyhatta megvezettetni magát, hogy jaj, Nolitora nincs 10 millió. Szrt nincsen. Az egész maszkabál, színészet és politika. A Barca onnantól, hogy világmárka, és ameddig az marad, annyi pénzünk lesz, mint a szemét. Nincs olyan bank, amelyik kedvező hozamra nem tol elénk 50 milliót két nap alatt. Csak kérni kell.
Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett. Villa is ide sorolható, bár nagy balfék volt 60%-ban, az tény. Sosem bírtam, a mai napig sem bírtam, de csak hozott az 5:0 Clásicón két sorsdöntő gólt és a BL-döntőben is ő rakta be a végeredményt.
Tehát megkérdezném még egyszer, what the f*? Ez a cikk úgy szánalmas és röhejes ahogy van. Nézzük már meg, hogy milyen takonypócokra adnak ki 40 millió fontokat Manchesterben - mindkét részén. Nálunk a cikk alapján kapásból a 2. helyezett után már 20 millió eurón aluliak jönnek. Kb. annyi a klubnak ez, mint egy nettó 210.000-t kereső embernek 10.000-ért kicseréltetni a megrepedt telefon kijelzőjét. Nem örül neki, de maximálisan belefér a keretbe, másnap már nem is emlékszik rá.