Egy 90 milliós ajánlatunkat egyszer már visszadobtak.ZBarca írta:Egyébként én is nagyon örülnék Dybalának, persze akkor tényleg rendesen forgatni kéne a támadósort, de egyszerűen akkora potenciál van a gyerekben, hogy ha lehet, le kell rá csapni. Persze csak akkor, ha nem 80 millió körüli összeget kérne érte a Juve, ennyi pénzt azért sokallnék érte. Vagy esetleg be lehetne vonni a transzferbe egy játékost, bár nem tudom, hogy jelenleg kit adhatnánk az olaszoknak, akivel jelentősen lejjebb lehetne tornászni Dybala árát.
Egyébként volt egy nagyon furcsa álmom. Azt álmodtam, hogy leigazoltunk egy Fabrigol nevű játékost. Én megörültem, hogy jaj, de jó meg minden, aztán kiderült, hogy balhátvéd...Azért csak rákerestem rákerestem Transfermarkt-on, hogy mégis van-e ilyen játékos, de nem találtam senkit...
![]()
Azert nem teljesen, Mandzukic eddig alapember volt, most mar nem lesz az.Feast4 írta:Nem hiszem hogy tavozna.Morata elment az ő helyére jött az argentin innentől kezdve meg vannak és ugyazaz a felállás mint korábban.Szóval ez is jacsa lesz.BarcafanTomee írta:A Gazetta bedobta Mandzukic nevét is. Eddig se volt kezdő, Higuain érkezésével meg szinte biztos, hogy távozik. Kérdés megfelelne-e ő nekünk. Na meg, hogy a pad mennyire tetszik neki.
Nem hiszem hogy tavozna.Morata elment az ő helyére jött az argentin innentől kezdve meg vannak és ugyazaz a felállás mint korábban.Szóval ez is jacsa lesz.BarcafanTomee írta:A Gazetta bedobta Mandzukic nevét is. Eddig se volt kezdő, Higuain érkezésével meg szinte biztos, hogy távozik. Kérdés megfelelne-e ő nekünk. Na meg, hogy a pad mennyire tetszik neki.
Minden országban, minden klubnál így megy, hogy tolják a legtehetségesebbnek vélt játékosokat, hogy minél több pénzért tudják őket értékesíteni. Viszont számtalan példa bizonyítja (pl: Robinho, Pato...stb), hogy ez nem ér sokat, mert a "NAGY" karriert nem sikerül befutni.palesz77 írta:Ez így igaz, de én le is írtam, hogy miért nem várom jó előjelekkel a dolgot. A brazilok kb 10 éve minden értelmesebb játékosukat úgy felhypeolják, mintha R9 szaladt volna ki újra a gyepre, ehhez képest róla nem hallottam ez előtt semmit. Ez meg nem túl biztató szerintem. Ha ő jön végül, tiszta lappal indul nálam, és bízni fogok benne, de az elmúlt évek alapján elmondható, hogy ezek az üzletek nem sűrűn sülnek el jól. Te amúgy láttad? Ha igen, írhatnál róla.
hova gondolsz, itt az nem számíttatesz1990 írta:Lehurrogjátok itt Luant, de láttátok már játszani egy percet is?
A válasz:
Amúgy meg a brazil foci elég mély pontján van egy pár éve szóval nem tudom mennyire kell nekünk onnan játékost hozni.Az egész teljesen szétesett valahogy eleurópaisodott és nem tudják igazán a maguké ként játszani.Valahogy olyan identitását vesztette.Látni itt a tehetségeket de valahogy egyik sem nyűgöz le...palesz77 írta:Ez így igaz, de én le is írtam, hogy miért nem várom jó előjelekkel a dolgot. A brazilok kb 10 éve minden értelmesebb játékosukat úgy felhypeolják, mintha R9 szaladt volna ki újra a gyepre, ehhez képest róla nem hallottam ez előtt semmit. Ez meg nem túl biztató szerintem. Ha ő jön végül, tiszta lappal indul nálam, és bízni fogok benne, de az elmúlt évek alapján elmondható, hogy ezek az üzletek nem sűrűn sülnek el jól. Te amúgy láttad? Ha igen, írhatnál róla.tatesz1990 írta:Lehurrogjátok itt Luant, de láttátok már játszani egy percet is?
A válasz:
Ez így igaz, de én le is írtam, hogy miért nem várom jó előjelekkel a dolgot. A brazilok kb 10 éve minden értelmesebb játékosukat úgy felhypeolják, mintha R9 szaladt volna ki újra a gyepre, ehhez képest róla nem hallottam ez előtt semmit. Ez meg nem túl biztató szerintem. Ha ő jön végül, tiszta lappal indul nálam, és bízni fogok benne, de az elmúlt évek alapján elmondható, hogy ezek az üzletek nem sűrűn sülnek el jól. Te amúgy láttad? Ha igen, írhatnál róla.tatesz1990 írta:Lehurrogjátok itt Luant, de láttátok már játszani egy percet is?
A válasz:
Brazil válogatott kerettag - játszani még nem játszott. Center és balszélső, 180 centi. Biztos, hogy nem követelőző és akar tanulni. Lehet, hogy nem jobb Adamanál.palesz77 írta:Barca are willing sign Gremio striker Luan (23) as in a role of fourth forward & could offer €20M, which perfectly fits the budget. [SPORT]
Keirrison 2.0 szagot érzek. Még Jesus azt mondom, jelenleg a legtöbbre tartott brazil, tényleg ígéretes, de egy olyan gyereket elhozni, akit még a brazilok se hypeoltak fel.. Nem túl jó előjel. Mondjuk lehet naiv vagyok, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen csatárigazolásunk lesz. Szerintem egyszer csak bejelentjük Gómezt, amekkora troll a vezetőség a nyáron..
Csak volt aki belelkesült a transfermarkt miatt, de amúgy még ennyi sincs a dologban..geridoss írta:Persze tudom, hogy csak itteni koholmány (?)
Na,erre nagyon kíváncsi leszek.MessiNeymarSuarez írta:palesz77 írta:Albert Soler állítása szerint 22 éves támadót tervezünk igazolni. 4-6 név van a kalapban, azokkal tárgyalunk most. Lehet csemegézni..
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor és kinek mondta ezt..
Kiről mit? Én nem olvastam védőről már régóta.Samper írta:Úgy mellesleg hallani arról, hogy még egy védő körül is próbálkozunk.
Besírnék, ha Dybala lenne végül az a 22 éves...![]()
![]()
Persze nyilván esélytelen kategória, jól érzi ott magát, a Juve is hülye lenne eladni.
Védőről én sem olvastam semmit. Legutolsó az pár hete volt Marquinhossal kapcsolatban, de ennyi.
palesz77 írta:Albert Soler állítása szerint 22 éves támadót tervezünk igazolni. 4-6 név van a kalapban, azokkal tárgyalunk most. Lehet csemegézni..
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor és kinek mondta ezt..
Kiről mit? Én nem olvastam védőről már régóta.Samper írta:Úgy mellesleg hallani arról, hogy még egy védő körül is próbálkozunk.