Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez a 3 poszt hogy jött ki? ott nem 4-3-3-at fog nyomatni?PCsabi írta:3 posztra: De Bruyne, David Silva, Nolito, Sané, Sterling, Navas.
Ebből De Bruyne és David Silva fix kezdő, Navas kifele megy, Sterling sztem csak az angolok szerint megy befele, Nolito megbízható csereként is, így Sanénak tényleg lehet esélye egy kiugró teljesítménnyel.PCsabi írta:3 posztra: De Bruyne, David Silva, Nolito, Sané, Sterling, Navas.
Szerintem a szám helyére, csak annyi van írva, hogy: Enough.Feast4 írta:
Arra leszek nagyon kíváncsi kiket fog elküldeni a csapatból. Meg mondjuk az is érdekes milyen szám szerepel azon a csekken amiből gazdálkodhat.
Arra leszek nagyon kíváncsi kiket fog elküldeni a csapatból. Meg mondjuk az is érdekes milyen szám szerepel azon a csekken amiből gazdálkodhat.TripleH írta:Pep ott most új csapatot épít, tegyük fel, hogy Sané ebben most robbant, és 21 évesen alap tagja lehet egy meghatározó csapatnak (ha bejön Pep elképzelése).roby122 írta: Elhamarkodta ezt Sané!
20 éves kölyök még. Már igazából Sterlinget sem értettem. Pénzről szól csak az egész.
Még egy 2 évet maradtam volna a helyében a Schalkénél.
Főleg ha azt nézzük, hogy eladták 30-ért Schürrlét és fillérekért szereztek egy olyan embert aki teljes mértékben tudja pótolni (feltéve ha hozza az EB-n látott formáját) és még maradt is 25 millájuk.visca el barca írta:blaszczykowskiwolfsburg
5 millió
mai árak mellett ezért az apróért nagy fogás volt
Pep ott most új csapatot épít, tegyük fel, hogy Sané ebben most robbant, és 21 évesen alap tagja lehet egy meghatározó csapatnak (ha bejön Pep elképzelése).roby122 írta: Elhamarkodta ezt Sané!
20 éves kölyök még. Már igazából Sterlinget sem értettem. Pénzről szól csak az egész.
Még egy 2 évet maradtam volna a helyében a Schalkénél.
Elhamarkodta ezt Sané!Alfa írta:Hivatalos
SanéManchester City 50 milla
Tényleg nem engedték el 40m alatt...PCsabi írta:DONE DEAL: Atletico Madrid have signed Kevin Gameiro from Sevilla for €32m.
Szépen lecsúsztunk mind a kettőről. (Vietto)PCsabi írta:DONE DEAL: Atletico Madrid have signed Kevin Gameiro from Sevilla for €32m.
3 millió volt, négy évre írt alá nagyot nem lőhetnek mellé, de itt se nagyon fog játszani.....S.Agüero írta:PatoVillarreal
Hivatalos.
Olasz gólkirály, játszott a Real Madridban, ezt vették figyelembe, 60-at simán ér, drága volt, dehát csak tudják mit csinálnak. Mondjuk már Moratát is 70 ért akarják eladni, meg James ára is 85 körül van, akkor úgy látszik ezek a piaci árak.Tromort77 írta:Értem én, hogy elszabadultak az árak, de nekem senki nem adja be azt, hogy ez egy reális vétel volt. Persze, egy csatárt a góljai után ítélsz meg, azok megvannak, de nem lehet csak ezért letenni 90 milliót. Figyelembe kell venni a mentális erősségét is egy játékosnak. Amit ugyan lehet fejleszteni, de egy bizonyos szintig csak. Pedig eddig olyan okosan igazolt a Juve, most meg bedobnak ennyit.Nem is értem.
![]()
Viszont annak örülök, hogy úgy néz ki, Milik fogja pótolni. Nagyon tehetséges a srác. EB-n sokat szerencsétlenkedett de még nagyon fiatal. A Napoli jó lesz neki, hogy top csatár legyen.