Brazil válogatott kerettag - játszani még nem játszott. Center és balszélső, 180 centi. Biztos, hogy nem követelőző és akar tanulni. Lehet, hogy nem jobb Adamanál.palesz77 írta:Barca are willing sign Gremio striker Luan (23) as in a role of fourth forward & could offer €20M, which perfectly fits the budget. [SPORT]
Keirrison 2.0 szagot érzek. Még Jesus azt mondom, jelenleg a legtöbbre tartott brazil, tényleg ígéretes, de egy olyan gyereket elhozni, akit még a brazilok se hypeoltak fel.. Nem túl jó előjel. Mondjuk lehet naiv vagyok, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen csatárigazolásunk lesz. Szerintem egyszer csak bejelentjük Gómezt, amekkora troll a vezetőség a nyáron..
Csak volt aki belelkesült a transfermarkt miatt, de amúgy még ennyi sincs a dologban..geridoss írta:Persze tudom, hogy csak itteni koholmány (?)
Na,erre nagyon kíváncsi leszek.MessiNeymarSuarez írta:palesz77 írta:Albert Soler állítása szerint 22 éves támadót tervezünk igazolni. 4-6 név van a kalapban, azokkal tárgyalunk most. Lehet csemegézni..
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor és kinek mondta ezt..
Kiről mit? Én nem olvastam védőről már régóta.Samper írta:Úgy mellesleg hallani arról, hogy még egy védő körül is próbálkozunk.
Besírnék, ha Dybala lenne végül az a 22 éves...![]()
![]()
Persze nyilván esélytelen kategória, jól érzi ott magát, a Juve is hülye lenne eladni.
Védőről én sem olvastam semmit. Legutolsó az pár hete volt Marquinhossal kapcsolatban, de ennyi.
palesz77 írta:Albert Soler állítása szerint 22 éves támadót tervezünk igazolni. 4-6 név van a kalapban, azokkal tárgyalunk most. Lehet csemegézni..
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor és kinek mondta ezt..
Kiről mit? Én nem olvastam védőről már régóta.Samper írta:Úgy mellesleg hallani arról, hogy még egy védő körül is próbálkozunk.
Gabriel Batistutának pedig Batigol volt a beceneve, még 2006 környékén volt egy chílei gyerek (asszem most a Fiorentínában játszik) Matías Fernández neki pedig Matigol volt a beceneve. Valószínűleg Gabriel Barbosa is ezen az elven kapta a becenevet, de hogy miért koppintja egy Chieli és egy Brazil egy Argentin játékos becenevét, na azt nem értem.Zozzy 5 írta:amúgy ezt a brazil gyereket nem gabriel barbosának hívták eddig? legalábbis fm-ben ilyen néven futottmost átnevezte magát gabigolnak vagy mi?
Jesus - Palmeirasvisca el barca írta:
az nem a jesus gyerekre van?
az nem a jesus gyerekre van?MessiNeymarSuarez írta:Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/movi ... =hootsuite Lehet hogy ő lesz a kiválasztott? A Juvét már ejtette.
Gabigolra elővásárlási opciónk van, ugye?
Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/movi ... =hootsuite Lehet hogy ő lesz a kiválasztott? A Juvét már ejtette.
Én ilyeneket már nem hiszek el. Majd ha véglegesítve van, akkor talán.BarcafanTomee írta:szerk: Tellóról azt írja a RAc1, hogy a Fiorentina sokallja a 8 millió eurót, de a Southampton 12-t sem sajnálna érte.