Barca Igazolások
- MatyiG
- Adminisztrátor
Lassan lehetne már valami fejlemény, hogy ki jön előre. Elég nagy a csönd Vietto óta. Remélem, megint hamar lezavarjuk pillanatok alatt.
9-éig jó lenne hozni valakit, asszem akkor jönnek vissza a franciák is.
9-éig jó lenne hozni valakit, asszem akkor jönnek vissza a franciák is.
Vietto már biztosan nem jön ide. Hivatalosan is bejelentették, hogy a Sevillahoz megy kölcsönbe (remélem még nem írta senki ha igen akkor sorry).
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Tavaly úgy is elmaradt a "random brazil gyerek" igazolás, aki játszik 2-3 meccset a szezonban.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Gabriel Batistutának pedig Batigol volt a beceneve, még 2006 környékén volt egy chílei gyerek (asszem most a Fiorentínában játszik) Matías Fernández neki pedig Matigol volt a beceneve. Valószínűleg Gabriel Barbosa is ezen az elven kapta a becenevet, de hogy miért koppintja egy Chieli és egy Brazil egy Argentin játékos becenevét, na azt nem értem.Zozzy 5 írta:amúgy ezt a brazil gyereket nem gabriel barbosának hívták eddig? legalábbis fm-ben ilyen néven futottmost átnevezte magát gabigolnak vagy mi?
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ca-5296746" target="_blank Még csak nem is opció.
Jesus - Palmeirasvisca el barca írta:
az nem a jesus gyerekre van?
Barbosa - Santos
Neymit pedig a Santosból hoztuk.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Gabigolt konyorgom ne.. Mondjuk nem is hiszem, hogy o opcio, o nem kozepcsatar, amit Lucho akar.
Jonathan Calleri (22) is one of the strikers Barça are scouting [sport]
Robert braziliaba utazott tegnap, johetnek a csatarhirek..
Statjai jok amugy, de ketlem, hogy ilyen jatekost fogunk igazolni.
Fiorentina have offered Mario Gomez in a swap deal for Cristian Tello. Fiorentina won't pay the 8M asking price for Tello [sport]
Ezt inkabb el tudom kepzelni.
Samper meg lehet megy a Valenciaba kolcsonbe, a jovo heten dol el valamikor a dolog. Gondolom letol 1-2 meccset, aztan Luchoek dontenek. Ugyis naponta latja edzesen, nem az a +2 haknimeccs dontene arrol, hogy marad-e. Vinne amugy a Sociedad is, Munirral egyutt. En mondjuk remelem marad, de sanszosabb, hogy odaadjuk valakinek. Lenyeg, hogy olyan csapat legyen, aki probal jatszani is, es o meg legyen kezdo a szezon feleben legalabb.
VEB: Nem, Gabigolra van, meg a Neymar ugybol. Jesusra csak siman hajtottunk, de o a Citybe megy, szinte biztos.
Jonathan Calleri (22) is one of the strikers Barça are scouting [sport]
Robert braziliaba utazott tegnap, johetnek a csatarhirek..

Fiorentina have offered Mario Gomez in a swap deal for Cristian Tello. Fiorentina won't pay the 8M asking price for Tello [sport]
Ezt inkabb el tudom kepzelni.
Samper meg lehet megy a Valenciaba kolcsonbe, a jovo heten dol el valamikor a dolog. Gondolom letol 1-2 meccset, aztan Luchoek dontenek. Ugyis naponta latja edzesen, nem az a +2 haknimeccs dontene arrol, hogy marad-e. Vinne amugy a Sociedad is, Munirral egyutt. En mondjuk remelem marad, de sanszosabb, hogy odaadjuk valakinek. Lenyeg, hogy olyan csapat legyen, aki probal jatszani is, es o meg legyen kezdo a szezon feleben legalabb.
VEB: Nem, Gabigolra van, meg a Neymar ugybol. Jesusra csak siman hajtottunk, de o a Citybe megy, szinte biztos.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az nem a jesus gyerekre van?MessiNeymarSuarez írta:Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/movi ... =hootsuite Lehet hogy ő lesz a kiválasztott? A Juvét már ejtette.
Gabigolra elővásárlási opciónk van, ugye?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/movi ... =hootsuite Lehet hogy ő lesz a kiválasztott? A Juvét már ejtette.
Gabigolra elővásárlási opciónk van, ugye?
Én ilyeneket már nem hiszek el. Majd ha véglegesítve van, akkor talán.BarcafanTomee írta:szerk: Tellóról azt írja a RAc1, hogy a Fiorentina sokallja a 8 millió eurót, de a Southampton 12-t sem sajnálna érte.
94:39 6 - 1
http://www.fcbarcelonanoticias.com/movi ... =hootsuite" target="_blank Lehet hogy ő lesz a kiválasztott? A Juvét már ejtette.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A végén majd elhozzuk Nikolic-ot és kész. 
szerk: Tellóról azt írja a RAc1, hogy a Fiorentina sokallja a 8 millió eurót, de a Southampton 12-t sem sajnálna érte.

szerk: Tellóról azt írja a RAc1, hogy a Fiorentina sokallja a 8 millió eurót, de a Southampton 12-t sem sajnálna érte.
Pillanatnyilag egy Tello - Mina cserének adják a legtöbb esélyt.Nero. írta:Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelöltKár, a franciának nagyon tudnék örülni.
- palesz77
Mert a klub 100%-ig biztos benne, hogy vissza akarja hozni jovore, o meg total biztos benne, hogy maradni akar nalunk hosszutavon, igy csak penzkidobas lenne az a +5 millio kb, amiert osszessegeben visszavehetnenk.Samper írta:Miért jobb a kölcsön, mint az eladás visszavásárlási opcióval?
Samper lenyilatkozta, hogy ha LE kölcsönbe küldi, szívesen megy. De akkor miért hosszabbított? Azért, mert ha Masche visszavonul, ígérték, hogy visszahozzák? Vagy azért, mert így évekre biztos a pénze, akárhová megy? Vagy mert így egy profi stáb tárgyal helyette a kölcsönadásról és nem olyan kiszolgáltatott? És a Club? Miért jobb a kölcsön, mint az eladás visszavásárlási opcióval?
http://www.sport.es/es/noticias/barca/g ... ca-5294807" target="_blankNero. írta:Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelöltKár, a franciának nagyon tudnék örülni.
Még állítólag nem írta alá semmit.
Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- sleepy.69
- Barça B
Atya gatya, milyen nevek. Akkor már jöjjön Szalai, úgyis Spanyolba vágyik.palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt elvileg, pro és kontra érvekkel. Jó bogarászást annak akit érdekel, nekem a kedvencem a "Sport ajánlása" résznél Embolo, aki ezen a nyáron ment a Schalkéba, nyilván 3 felkészülési meccs után eladják nekünk..![]()

"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
.....Robert Fernández megszólalt a nyilvánosság előtt.....és nem mondott semmit 

- palesz77
Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt elvileg, pro és kontra érvekkel. Jó bogarászást annak akit érdekel, nekem a kedvencem a "Sport ajánlása" résznél Embolo, aki ezen a nyáron ment a Schalkéba, nyilván 3 felkészülési meccs után eladják nekünk..

Jézuska szeirntem lényegesen jobb, de ez csak személyes vélemény.Tobias88 írta:Szuper, már keverem a kettőt, innen is látszik mennyi "csodagyerek" van
Varatrix írta:PCsabi írta:Ezek után valaki szavazzon már gyorsan Gomez-re
Nyomtam, de én tényleg örülnék neki. Szimpibb mint Van P vagy noname brazilok,
Amúgy teljesen egyet értek a többiekkel, annak nem kell érteni a játékot. Az egy palánk. Rúgdosod fel a leabdát előbb utóbb bepattan a kocka fejéről.

Mondjuk én Lacazettenek örülnék, de egyrészt marha drága másrészt padra óriási pazarlás.
Illetve ott van az amit csak én és Bob állítunk de hátha valakinek egyszer eszébe jut! Ruben Castro!

Szuper, már keverem a kettőt, innen is látszik mennyi "csodagyerek" vanVeidt_madridista írta:Gabigol az Gabriel Barbosa, nem Gabriel Jesus.Tobias88 írta:Gabigol
94:39 6 - 1
- Varatrix
- Director del Fútbol
PCsabi írta:Ezek után valaki szavazzon már gyorsan Gomez-re
Nyomtam, de én tényleg örülnék neki. Szimpibb mint Van P vagy noname brazilok,

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Veidt_madridista
- Madridista