Pillanatnyilag egy Tello - Mina cserének adják a legtöbb esélyt.Nero. írta:Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelöltKár, a franciának nagyon tudnék örülni.
Barca Igazolások
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mert a klub 100%-ig biztos benne, hogy vissza akarja hozni jovore, o meg total biztos benne, hogy maradni akar nalunk hosszutavon, igy csak penzkidobas lenne az a +5 millio kb, amiert osszessegeben visszavehetnenk.Samper írta:Miért jobb a kölcsön, mint az eladás visszavásárlási opcióval?
Samper lenyilatkozta, hogy ha LE kölcsönbe küldi, szívesen megy. De akkor miért hosszabbított? Azért, mert ha Masche visszavonul, ígérték, hogy visszahozzák? Vagy azért, mert így évekre biztos a pénze, akárhová megy? Vagy mert így egy profi stáb tárgyal helyette a kölcsönadásról és nem olyan kiszolgáltatott? És a Club? Miért jobb a kölcsön, mint az eladás visszavásárlási opcióval?
http://www.sport.es/es/noticias/barca/g ... ca-5294807" target="_blankNero. írta:Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelöltKár, a franciának nagyon tudnék örülni.
Még állítólag nem írta alá semmit.
Gameiro ennyire kiesett a pixisből hogy még erre a hosszú listára sem fért fel?palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- sleepy.69
- Barça B
Atya gatya, milyen nevek. Akkor már jöjjön Szalai, úgyis Spanyolba vágyik.palesz77 írta:Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt elvileg, pro és kontra érvekkel. Jó bogarászást annak akit érdekel, nekem a kedvencem a "Sport ajánlása" résznél Embolo, aki ezen a nyáron ment a Schalkéba, nyilván 3 felkészülési meccs után eladják nekünk..![]()

"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
.....Robert Fernández megszólalt a nyilvánosság előtt.....és nem mondott semmit 

- palesz77
Egy jó hosszú lista a Sporttól, benne van az összes csatárjelölt elvileg, pro és kontra érvekkel. Jó bogarászást annak akit érdekel, nekem a kedvencem a "Sport ajánlása" résznél Embolo, aki ezen a nyáron ment a Schalkéba, nyilván 3 felkészülési meccs után eladják nekünk..

Jézuska szeirntem lényegesen jobb, de ez csak személyes vélemény.Tobias88 írta:Szuper, már keverem a kettőt, innen is látszik mennyi "csodagyerek" van
Varatrix írta:PCsabi írta:Ezek után valaki szavazzon már gyorsan Gomez-re
Nyomtam, de én tényleg örülnék neki. Szimpibb mint Van P vagy noname brazilok,
Amúgy teljesen egyet értek a többiekkel, annak nem kell érteni a játékot. Az egy palánk. Rúgdosod fel a leabdát előbb utóbb bepattan a kocka fejéről.

Mondjuk én Lacazettenek örülnék, de egyrészt marha drága másrészt padra óriási pazarlás.
Illetve ott van az amit csak én és Bob állítunk de hátha valakinek egyszer eszébe jut! Ruben Castro!

Szuper, már keverem a kettőt, innen is látszik mennyi "csodagyerek" vanVeidt_madridista írta:Gabigol az Gabriel Barbosa, nem Gabriel Jesus.Tobias88 írta:Gabigol
94:39 6 - 1
- Varatrix
- Director del Fútbol
PCsabi írta:Ezek után valaki szavazzon már gyorsan Gomez-re
Nyomtam, de én tényleg örülnék neki. Szimpibb mint Van P vagy noname brazilok,

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Veidt_madridista
- Madridista
Hát, Gabigol meg ahogy nézem pont olyan vétel lenne, hogy jó lenne ha 1-2 évet még Braziliában maradna kölcsön vagy másik csapatnál. Neki játék kell még. Amúgy is a Brazil csodagyerekekért nem vagyok oda, Neymar-on kívül aki egyből onnan jött nagy csapathoz, el is bukottpalesz77 írta:Neymar reportedly put Palmeiras forward Gabriel Jesus (19) in touch with Iniesta and Enrique, who have contacted the player.
Barcelona star Neymar is trying to persuade his Brazilian teammate Gabriel Jesus to join him at the La Liga side. [Globo Esporte][/i]
Ez egy egészen jó üzlet lenne, csak adjon lejjebb az 5M-ból, mert az borzalmasan sok. Összehasonlításképp Dani Alves keresett 6.5etpalesz77 írta:szerk.: Fiorentina are willing to sign Barcelona forward Cristian Tello (24) in a swap deal with forward Mario Gomez (31). Fiorentina don't want to pay €8M for Tello and are also aware of Barca's need of a forward, and therefore plan a swap deal with Mario Gomez. Mario Gomes is one of alternatives in Barcelona's shortlist to sign as a role of 4th forward, but his annual salary of €5M is an obstacle. [sport]
94:39 6 - 1
-
- aka Game90
Ezek után valaki szavazzon már gyorsan Gomez-re 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
Total egyetertek. Gomezt sose szerettem, de a Munchenben is es a valogatottban is bizonyitotta, hogy nem kell ertenie a jatekot korulotte, a 16-oson belul tudja mi tortenik, es beveri ha odakerul.. Raadasul mindegy neki szinte, hogy mennyit jatszott elotte, o tenyleg az a tipus, aki kepes barmikor bekotorni egyet. Ezt az ajanlatot jelen allas szerint a vezetoseg helyeben elfogadnam szerintem, de csak ha enged a fizujabol kicsit.Nero. írta:Gomez nálam is utolsó választások egyike lenne, de a meccs/gól statja elég komoly, és az EBn se volt olyan rossz ha jobban belegondolok... Viszont Munir most nagyon elszántnak tűnik a nyilatkozatai alapján, ha tudna fejlődni egy kicsit akkor azt mondom hogy akár az se akkora baj ha nem hozunk senkit. Ha meg továbbra is kevés akkor télen még mindig lehet igazolni.
Viszont en se dolnek a kardomba, ha nem jonne senki, es Munir maradna. Csak akkor jatszassa is Lucho.. Na mindegy, erre ugyse kerul sor szerintem, de ha erkezik valaki, remelem kolcsonadjuk 1-2 evre, ha fejlodne, siman jo lenne cserenek itt is.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És Rossira gondoltam, hogy egy-egyben csere, de Gomez még inkább belső támadó, jó választás lenne.
Ez nekem az egészben a homályos, az az első írás, meg a győzködés.
Ezt így el is fogadom, de azt a részt továbbra sem értem Neymar adja meg az elérhetőséget, akkor hogy vettük fel a kapcsolatot vele?A klub mar honapokkal ezelott megkereste, jo is a kapcsolat elvileg, csak most jott a tobbi csapat nagyobb ajanlatokkal, ugyhogy egy "uj szintre kellett emelni" a kapcsolatfelvetelt. Ez meg kezenfekvo volt, mert majdnem 1 honapig egyutt edzotaboroznak most.. Ennyi az egesz szerintem, de tenyleg tul lett beszelve.

Gomez nálam is utolsó választások egyike lenne, de a meccs/gól statja elég komoly, és az EBn se volt olyan rossz ha jobban belegondolok... Viszont Munir most nagyon elszántnak tűnik a nyilatkozatai alapján, ha tudna fejlődni egy kicsit akkor azt mondom hogy akár az se akkora baj ha nem hozunk senkit. Ha meg továbbra is kevés akkor télen még mindig lehet igazolni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
szerk.: Fiorentina are willing to sign Barcelona forward Cristian Tello (24) in a swap deal with forward Mario Gomez (31). Fiorentina don't want to pay €8M for Tello and are also aware of Barca's need of a forward, and therefore plan a swap deal with Mario Gomez. Mario Gomes is one of alternatives in Barcelona's shortlist to sign as a role of 4th forward, but his annual salary of €5M is an obstacle. [sport]
Na, a közönségkedvenc Gomezre egy telejsen ésszerű ajánlat a Fio részéről.
Na, a közönségkedvenc Gomezre egy telejsen ésszerű ajánlat a Fio részéről.
A klub mar honapokkal ezelott megkereste, jo is a kapcsolat elvileg, csak most jott a tobbi csapat nagyobb ajanlatokkal, ugyhogy egy "uj szintre kellett emelni" a kapcsolatfelvetelt. Ez meg kezenfekvo volt, mert majdnem 1 honapig egyutt edzotaboroznak most.. Ennyi az egesz szerintem, de tenyleg tul lett beszelve.Bob_Marley írta:...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De ez az, hogy miért ő adja meg a számát? Nem nagyon értem. Az ok, hogy kapcsolatba lépett velük, hogy beszéljenek ez tiszta sor, de mi ezt akkor nem tettük meg? Mert arról szóltak a hírek megkerestük, akkor mit csináltunk?palesz77 írta:Szerintem az elsőt félreérted, az azt jelenti, hogy Ney "összehozta" Inivel és Luchoval, hogy tudjanak beszélni. Telefonon gondolom, vagy hasonló, pár jó szót szólni a kölyökhöz. Nem Ney szólt Iniéknek a kis brazilról, csak "ő adta meg a számát nekik", ez így értendő szerintem.Bob_Marley írta:Reméljük így van, de amit írtál sokkal inkább tűnt magán akciónak. Főleg az első olyan, hogy miért ő szól LE-nek meg Iniestának.Bartomeu meg a többiek lusták lesétálni pár emeletet?
![]()

Életszerű az hogy nem a klub keresi meg először? Plusz a másodikban ott van, hogy próbálja meggyőzni, nem írják a klub kérésére. Nekem fura az egész, valahogy nem életszerű, hogy 19 éves emberért így tárgyalunk, hogy te hallod Neymar utazz már el és kérd már el a számát....Nem tudunk összehozni vezetői szinten egy beszélgetést?
NBA-ben szokott ilyen lenni, hogy lenyilatkozzák örülnék ha xy itt játszana, sőt még tárgyalásra is elküldik az embereket, fociban is, de valami vezető szokott lenni. Itt meg nincs szó arról, hogy a Barcelona Neymaron keresztül próbálja meggyőzni, E/3 személy van írva.
Mindegy, túl komplikáltuk, fura egy sztori, főleg hogy írod Neymar nem egy agysebész, talán nem őt kellene ilyenekkel megbízni.

- palesz77
Szerintem az elsőt félreérted, az azt jelenti, hogy Ney "összehozta" Inivel és Luchoval, hogy tudjanak beszélni. Telefonon gondolom, vagy hasonló, pár jó szót szólni a kölyökhöz. Nem Ney szólt Iniéknek a kis brazilról, csak "ő adta meg a számát nekik", ez így értendő szerintem.Bob_Marley írta:Reméljük így van, de amit írtál sokkal inkább tűnt magán akciónak. Főleg az első olyan, hogy miért ő szól LE-nek meg Iniestának.Bartomeu meg a többiek lusták lesétálni pár emeletet?
![]()
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Reméljük így van, de amit írtál sokkal inkább tűnt magán akciónak. Főleg az első olyan, hogy miért ő szól LE-nek meg Iniestának.palesz77 írta:Bacca a hírek szerint a PSG-t választaná inkább, mert ott többet játszhatna. Csak ha már szó volt róla is..
Nem lesz ő fő célpont, licitháborúba nem kezdünk érte, ne aggódj. De ha ez a hír igaz- szerintem simán lehet, hogy így is próbálkozunk -, akkor szerinted Ney magától kezdett ilyen akcióba, nem a vezetőség kérte meg rá, hogy így sunyiba puhítsa, és szerezzünk ezzel egy kis előnyt? Nem egy agysebész a barzil, de azért ennél profibb labdarúgó, hogy csak úgy ajánlgasson valakit az edzőtáborból Luchoéknak..Bob_Marley írta:A suszter maradjon a kaptafánál....Neymarnak talán nem az a feladata, hogy éppen más játékosokat ajánlgasson az edzőnek.

Illetve nem elhanyagolható, hogy volt már róla szó, szereti ha honfitársai vannak maga körül.
Mivel nem esett szó a klubról és ezt a két dolgot mellécsatoljuk, nem tudtam más következtetésre jutni.

Az számodra nem elképzelhető,hogy Neymar nem öncélúan győzködi,ha nem a vezetőség kérésére?
- palesz77
Bacca a hírek szerint a PSG-t választaná inkább, mert ott többet játszhatna. Csak ha már szó volt róla is..
Nem lesz ő fő célpont, licitháborúba nem kezdünk érte, ne aggódj. De ha ez a hír igaz- szerintem simán lehet, hogy így is próbálkozunk -, akkor szerinted Ney magától kezdett ilyen akcióba, nem a vezetőség kérte meg rá, hogy így sunyiba puhítsa, és szerezzünk ezzel egy kis előnyt? Nem egy agysebész a barzil, de azért ennél profibb labdarúgó, hogy csak úgy ajánlgasson valakit az edzőtáborból Luchoéknak..Bob_Marley írta:A suszter maradjon a kaptafánál....Neymarnak talán nem az a feladata, hogy éppen más játékosokat ajánlgasson az edzőnek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A suszter maradjon a kaptafánál....Neymarnak talán nem az a feladata, hogy éppen más játékosokat ajánlgasson az edzőnek.
Az hogy örülne neki mondja, lőtéri kutyát nem érdekli.
Nem Neymar meg a haverok FC, de nem az hogy felveszi a kapcsolatot xy-szal. Maradjunk annyiban, újság kreálmány.
Én nagyon nem örülnék neki, főleg hogy még csak nem is EU-ból jönne. Egy Neymarnak is kellett idő sőt még mindig benne is van, hogy felvegye a ritmust, hát egy olyannak aki még csak nem is játszana túl sokat még nehezebb lenne.
Egy 19 éves embertől várjuk a megoldást a padról, akinek ráadásul ez egy nagy ugrás is mert még csak nem is "helyi"? Én nem látom ezt magam előtt. Vagy döntsük el mit szeretnénk. Ha simán csak "ember" kell, akkor Munir, ha olyan aki ne adj Isten belehet tenni mert kell a gól, akkor olyan akiben ez megvan.
Vagy megvesszük egy rahedli pénzért és kölcsönadjuk? Annak mi értelme, ha nekünk most kell. Csak kérdőjelek vannak bennem, nagyon nem Jesusra kellene mennünk nekünk.
Az hogy örülne neki mondja, lőtéri kutyát nem érdekli.

Én nagyon nem örülnék neki, főleg hogy még csak nem is EU-ból jönne. Egy Neymarnak is kellett idő sőt még mindig benne is van, hogy felvegye a ritmust, hát egy olyannak aki még csak nem is játszana túl sokat még nehezebb lenne.
Egy 19 éves embertől várjuk a megoldást a padról, akinek ráadásul ez egy nagy ugrás is mert még csak nem is "helyi"? Én nem látom ezt magam előtt. Vagy döntsük el mit szeretnénk. Ha simán csak "ember" kell, akkor Munir, ha olyan aki ne adj Isten belehet tenni mert kell a gól, akkor olyan akiben ez megvan.
Vagy megvesszük egy rahedli pénzért és kölcsönadjuk? Annak mi értelme, ha nekünk most kell. Csak kérdőjelek vannak bennem, nagyon nem Jesusra kellene mennünk nekünk.

- palesz77
Ügyes, de nem kihagyhatatlan ajánlat jelen állás szerint szerintem. Egész jó sebessége van, jól olvassa a játékot, gólerős, a brazil vér érződik rajta azért, bár nem egy cselgép, de nagyon sokat van a földön, és elég sok hibával játszik. Persze a csatároknál ez ugye nem meglepő, de ugye nála az is kérdés, hogy azt a szintet mennyire tudná tartani, amit most a braziloknál nyújt. Ha ugyanazt hozná, akkor csengetném érte a 24 milliót - elvileg ennyiért hozhható lenne, de én már nem tudom pontosan mi van vele, 38-at fog a MU ajánlani érte a legújabb hírek szerint -, de ez hatalmas lutri, szerintem idő kéne neki azért, hogy felvegye a irtmust, azt meg az MSN mögött nem tudná. De alapból tárgytalan is szerintem, Neymar lehet ideig-óráig meggyőzi, de végül oda megy szerintem, ahol többet fizetnek érte, az meg Manchester lesz. Kérdés, hogy melyik fele..MessiNeymarSuarez írta:Én örülnék neki.Mennyire jó játékos? Odaát áradoznak róla pl, mint ahogy anno Neymarról tették. Tényleg ennyire jó?