palesz77 írta:Bob_Marley írta:Reméljük így van, de amit írtál sokkal inkább tűnt magán akciónak. Főleg az első olyan, hogy miért ő szól LE-nek meg Iniestának.

Bartomeu meg a többiek lusták lesétálni pár emeletet?
Szerintem az elsőt félreérted, az azt jelenti, hogy Ney "összehozta" Inivel és Luchoval, hogy tudjanak beszélni. Telefonon gondolom, vagy hasonló, pár jó szót szólni a kölyökhöz. Nem Ney szólt Iniéknek a kis brazilról, csak "ő adta meg a számát nekik", ez így értendő szerintem.
De ez az, hogy miért ő adja meg a számát? Nem nagyon értem. Az ok, hogy kapcsolatba lépett velük, hogy beszéljenek ez tiszta sor, de mi ezt akkor nem tettük meg? Mert arról szóltak a hírek megkerestük, akkor mit csináltunk?
Életszerű az hogy nem a klub keresi meg először? Plusz a másodikban ott van, hogy próbálja meggyőzni, nem írják a klub kérésére. Nekem fura az egész, valahogy nem életszerű, hogy 19 éves emberért így tárgyalunk, hogy te hallod Neymar utazz már el és kérd már el a számát....Nem tudunk összehozni vezetői szinten egy beszélgetést?
NBA-ben szokott ilyen lenni, hogy lenyilatkozzák örülnék ha xy itt játszana, sőt még tárgyalásra is elküldik az embereket, fociban is, de valami vezető szokott lenni. Itt meg nincs szó arról, hogy a Barcelona Neymaron keresztül próbálja meggyőzni, E/3 személy van írva.
Mindegy, túl komplikáltuk, fura egy sztori, főleg hogy írod Neymar nem egy agysebész, talán nem őt kellene ilyenekkel megbízni.

Ha meg is bízták ezzel.