Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nero. írta:Múltkor nagyon hivatalosra vettem a PogbaMU transzfert de egyenlőre nem csak hogy nem lett hivatalos, de egyre jobban csendesedik a dolog. Kíváncsi lennék az okára. Ha a Juve nem a Pogba-pénzt költi, akkor azt se tudom kizárni hogy nem e marad ott. Ilyen kerettel meg Allegrivel megint simán odaérhetnek a BL-ben, a bajnoki címért meg jövőre se lesz kihívójuk.
Szerintem ő szíve szerint a Realba menne csak Zidanenak most nem igazán van szüksége rá, de Perezt ismerve lehet hogy nem az edzőé lesz az utolsó szó.
érthető persze csak én nem arról vitatkoztam h klasszis-e vagy sem.crixus írta:Csupán a forma miatt. A klasszis játékos akkor is képes meccset eldönteni, ha formán kívül van, vagy ha a csapatnak nem megy. Magyarul hoz egy kimagasló szintet, amit hellyel-közzel tartani tud folyamatosan. Higuain-nak volt most egy jobb szezonja, ennyi. Amúgy nem több egy simán jó játékosnál, aki nem fog a csapat játékán lendíteni, ha nem megy illetve nem fogja annak a 30 gólnak a felét se meglőni évről évre. Nem véletlenül szorult ki a Real-ból még úgy is, hogy Benzema mögött nem volt másik center.visca el barca írta:
mégis kit érdekel, hogy klasszis vagy nem, ha meglövi a szezononkénti 30 gólt?
Érthető így?
Szerintem ilyesmire gondoltál.MessiNeymarSuarez írta: Értem, szóval Higuain egy limitált Ferrari. Ha Ferrari, akkor én az Enzo Ferrarihoz hasonlítanám, amelyik nagy sebességnél eléggé instabillá válik, és nem ritka hogy elveszti a tapadását a rossz aerodinamikai tervezésnek köszönhetően...![]()
Bob_Marley írta: Ez olyan mint hogy egy limitált Ferrarit is úgy tudsz megvenni ha már volt előtte, meg anyám kínja és egybe leteszed a pénzt. Higuaín teljesítménye limitált szűk pár ember teljesítményéhez volt mérhető tavalyról, csak így lehet megvenni. És el is kell adni ilyen esetben. Ahogy nálunk is ha valaki jön és van annyira hülye hogy kifizessen 200 milliókat xy-ért akkor hajrá.90 millióból a Napoli ellesz évekig és csinál egy csapatot. Mondjuk ki tudja mennyi megy "félre".
Camoránál csörögnek a telefonok.
Csupán a forma miatt. A klasszis játékos akkor is képes meccset eldönteni, ha formán kívül van, vagy ha a csapatnak nem megy. Magyarul hoz egy kimagasló szintet, amit hellyel-közzel tartani tud folyamatosan. Higuain-nak volt most egy jobb szezonja, ennyi. Amúgy nem több egy simán jó játékosnál, aki nem fog a csapat játékán lendíteni, ha nem megy illetve nem fogja annak a 30 gólnak a felét se meglőni évről évre. Nem véletlenül szorult ki a Real-ból még úgy is, hogy Benzema mögött nem volt másik center.visca el barca írta:
mégis kit érdekel, hogy klasszis vagy nem, ha meglövi a szezononkénti 30 gólt?
Pont ez az, hogy Higu híresen gyenge a BL-ben, a döntőkben meg pláne, Messi tudna mesélni. Szóval szép ez a 40-45 gól, de ha az eddigi formáját hozza, akkor a döntő pillanatokban pont nem fogja hozni magát, így meg az a 90 millió elég sok. Kíváncsi leszek rá nagyon, de szerintem nem ő hozza majd meg a megváltást, akkor meg baromi sok érte ez a 90.recrea írta:Sztem sem érdekes az ár, ha pont vele sikerül feltenni a Juventusnak az i-re a pontot, márhogy BL-t nyerni, mert az esélyesek között vannak.
Kb ennyi a titka. Nyilván nem ér annyit ahogy más sem, de egy ekkora szezont futó embert csak kivásárlási árral lehet elhozni. Majdnem aranycipős lett, ontotta a gólokat, ez csak így vehető meg.visca el barca írta:mégis kit érdekel, hogy klasszis vagy nem, ha meglövi a szezononkénti 30 gólt?crixus írta:Higuain a legjobb formájában sem közelíti meg azt a szintet, ami klasszisnak nevezhető.
mégis kit érdekel, hogy klasszis vagy nem, ha meglövi a szezononkénti 30 gólt?crixus írta:Higuain a legjobb formájában sem közelíti meg azt a szintet, ami klasszisnak nevezhető.
Ettől a hírtől én is padlót fogtam. Eddig a Juve mindig okosan igazolt mióta visszajöttek a másodvonalból, de ez a transzfer őrület. Annak tükrében, hogy mi jóval kevesebbet fizettünk Suárezért... aki ráadásul már akkor klasszis volt a posztján... Higuain a legjobb formájában sem közelíti meg azt a szintet, ami klasszisnak nevezhető. Őrület. Főleg úgy, hogy ha Pogba megy, akkor sem Higu fogja helyettesíteniAlfa írta: Eddig azt hittem, hogy ott értelmes emberek vannak, de úgy néz ki tévedtem. Elképesztő, hogy ezért az emberért fizetnek 90 millát
Morata -> NapoliAlfa írta:PCsabi írta:Gyakorlatilag hivatalos, hogy Higuain -> Juventus, 90 millió euró.![]()
![]()
![]()
Eddig azt hittem, hogy ott értelmes emberek vannak, de úgy néz ki tévedtem. Elképesztő, hogy ezért az emberért fizetnek 90 millát
PCsabi írta:Gyakorlatilag hivatalos, hogy Higuain -> Juventus, 90 millió euró.
visca el barca írta:3. helyen már hulk van, fontra átszámítva 108 millióvalpalesz77 írta:Rinku nem így értette szerintem, hanem az összes transzferét a játékosnak egyben. Csak 2015-öst találtam így hirtelen, itt a top 20 all time.