Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

mégis kit érdekel, hogy klasszis vagy nem, ha meglövi a szezononkénti 30 gólt?crixus írta:Higuain a legjobb formájában sem közelíti meg azt a szintet, ami klasszisnak nevezhető.

Ettől a hírtől én is padlót fogtam. Eddig a Juve mindig okosan igazolt mióta visszajöttek a másodvonalból, de ez a transzfer őrület. Annak tükrében, hogy mi jóval kevesebbet fizettünk Suárezért... aki ráadásul már akkor klasszis volt a posztján... Higuain a legjobb formájában sem közelíti meg azt a szintet, ami klasszisnak nevezhető. Őrület. Főleg úgy, hogy ha Pogba megy, akkor sem Higu fogja helyettesíteniAlfa írta: Eddig azt hittem, hogy ott értelmes emberek vannak, de úgy néz ki tévedtem. Elképesztő, hogy ezért az emberért fizetnek 90 millát
Morata -> NapoliAlfa írta:PCsabi írta:Gyakorlatilag hivatalos, hogy Higuain -> Juventus, 90 millió euró.![]()
![]()
![]()
Eddig azt hittem, hogy ott értelmes emberek vannak, de úgy néz ki tévedtem. Elképesztő, hogy ezért az emberért fizetnek 90 millát
PCsabi írta:Gyakorlatilag hivatalos, hogy Higuain -> Juventus, 90 millió euró.

visca el barca írta:3. helyen már hulk van, fontra átszámítva 108 millióvalpalesz77 írta:Rinku nem így értette szerintem, hanem az összes transzferét a játékosnak egyben. Csak 2015-öst találtam így hirtelen, itt a top 20 all time.
hulk mindent visz ilyen térenRinku írta:Így van, Ön nyert!palesz77 írta:Rinku nem így értette szerintem, hanem az összes transzferét a játékosnak egyben. Csak 2015-öst találtam így hirtelen, itt a top 20 all time.Köszi szépen, pontosan erre gondoltam!
Palesz, ha lesz pénzed, igyál egy kólát xd Vannak olyan nevek itt ezen a listán... Némely embereknél olyan negatív rekordok vannak, és a szép az egészben, hogy a túlnyomó részükben van még legalább 3-4 jó év, értsétek itt, hogy még néhány év, amikor a röhejes túlértékeltségüket még röhejesebb szintre emelhetik.

Így van, Ön nyert!palesz77 írta:Rinku nem így értette szerintem, hanem az összes transzferét a játékosnak egyben. Csak 2015-öst találtam így hirtelen, itt a top 20 all time.
3. helyen már hulk van, fontra átszámítva 108 millióvalpalesz77 írta:Rinku nem így értette szerintem, hanem az összes transzferét a játékosnak egyben. Csak 2015-öst találtam így hirtelen, itt a top 20 all time.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... _transfers" target="_blankRinku írta: Srácok, én csupán mintegy 12 éve nézek focit, valaki le tudná írni azon játékosokat, akikért a legeslegtöbb pénzt fizettek karrierjük során (ha eurómilliókra is meg tudnátok határozni, 2x ilyen fa.sza gyerekek lennétek, bár ha lenne igazság és értelem a Földön, jó ha a tizedét, nyolcadát érték volna annak, amiket értük kicsengettek? Nyilván a top igazolások, top ligák köréiből kérdem. Nagy köszi! Marha kíváncsi vagyok..
PCsabi írta:Ha már kétszeres áron eladják Pogba-t, akkor úgy gondolják, hogy kétszeres áron megveszik Higuain-tAmúgy nagyon hülye igazolás lenne.
Juventus will pay Gonzalo Higuaín's €94m release clause over two seasons. €47m now and €47m next year. (Source: @FabrizioRomano)
+ http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2514903" target="_blankPCsabi írta:Ha már kétszeres áron eladják Pogba-t, akkor úgy gondolják, hogy kétszeres áron megveszik Higuain-tAmúgy nagyon hülye igazolás lenne.
Juventus will pay Gonzalo Higuaín's €94m release clause over two seasons. €47m now and €47m next year. (Source: @FabrizioRomano)
már az orvosi is túlesett szóval lehet hivatalosnak venniTromort77 írta:Kolo Touré úgy néz ki megy a Celtic-be Rodgers-hez.
Twitteren kering, hogy a Juve kifizeti Huguain kivásárlási árát amit 94,7 millió euro. Azért ezen jót röhögnék. A Juve mindig okosan szokott igazolni, ez nem illene a képbe. Kezd a Juve Bayernesedni, kb azért vesznek játékosokat, hogy az ellenfeleket gyengítsék.

Amikor beállt a portugálok ellen, látszott, hogy nagyon bátor, lendületes, technikás gyerek. Szerintem aki 21 évesen mer így játszani, annak nagy jövője lehet.Veidt_madridista írta:Gyors, ügyesen cselező szélső, tud tkp-t is játszani. Több olasz klub is akarta vinni, elsősorban a Milan és a Juventus. Fejben és döntéshozatalban még nem a legjobb, de bőven lesz lehetősége fejlődni.Alfa írta:Marko PjacaJuventus 23 millió
Valaki tud róla valamit azon kívül, hogy egy fiatal horvát tehetség ?
Gyors, ügyesen cselező szélső, tud tkp-t is játszani. Több olasz klub is akarta vinni, elsősorban a Milan és a Juventus. Fejben és döntéshozatalban még nem a legjobb, de bőven lesz lehetősége fejlődni.Alfa írta:Marko PjacaJuventus 23 millió
Valaki tud róla valamit azon kívül, hogy egy fiatal horvát tehetség ?

a kinai liga sosem lesz olyan erős, hogy az igazán jó focisták feladják érte európát meg a bl-t. hulkért meg a haverjaiért nem kár.MessiNeymarSuarez írta:Nagyon rossz irányba halad a foci ilyen téren