Pénzért.La Pulga írta:Mondjuk én alapból nem értem, hogy tudott elmenni egy halott lúzer Milanba amikor egy EL győztes Sevillában viszonylag sokszor játszottrecrea írta:Adódik a szokásos kérdés, ilyen számok mellett minek jönne ide (Bacca)?!
Barca Igazolások
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Mondjuk én alapból nem értem, hogy tudott elmenni egy halott lúzer Milanba amikor egy EL győztes Sevillában viszonylag sokszor játszottrecrea írta:Adódik a szokásos kérdés, ilyen számok mellett minek jönne ide (Bacca)?!
Adódik a szokásos kérdés, ilyen számok mellett minek jönne ide (Bacca)?!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem tetszik egyébként a vezetőség mozgolódása, de nehéz a helyzet. Viettoért örülök, hogy nem fizetünk, akkor ezerszer inkább Munir, de ez a Baccas dolog nagy ötlet nálam. Sevillában ontotta a gólokat, az egyik leghatékonyabb csatár. Pl:
- Icardi (30.8%) and Bacca (30.5%) recorded the best shot conversion rates in the Serie A 2015/16.
- Carlos Bacca's season by numbers for AC Milan:
38 games
63% shot accuracy
41 chances created
18 goals
2 assists
Ilyen ember iszonyat adná. Beáll, bepattan róla, ez kell.
- Icardi (30.8%) and Bacca (30.5%) recorded the best shot conversion rates in the Serie A 2015/16.
- Carlos Bacca's season by numbers for AC Milan:
38 games
63% shot accuracy
41 chances created
18 goals
2 assists
Ilyen ember iszonyat adná. Beáll, bepattan róla, ez kell.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alapbol hulye lenne jobbhatvedben probalgatni barkit is, amikor az ott levo 2 ember bevetheto, es szoktatni kell oket a poszthoz. Nilit is kozeppalyan jegyeztek a sportnal, de lehet balhatved lesz, abbol jelenleg egy sincs a felnott keretbol. Ifiknel en Mujicatol varok valamifele villantast, Lucho nagyon dicserte szezon kozben is, szerintem a kupaban ot lathatjuk majd. Kaptoumot szinten, csak o papirok hijan nem tudott jonni, Tarin talan szinten, aki pont a legrosszabbkor serult le.. De ez a szezon nem a B-rol fog szolni az ziher, olyan mely a keret, hogy nincs most hely felhivogatni senkit.. Ja meg Alena ott van, ot kihagytam, tole is varok valami pluszt.
VEB: Es milyen jo is lesz, hogy a heten eldol Vietto sorsa, nem kell hetekig ezt varni.. Szivesen!
VEB: Es milyen jo is lesz, hogy a heten eldol Vietto sorsa, nem kell hetekig ezt varni.. Szivesen!

Erre van a legnagyobb sansz, kétlem, hogy a blben vagy akár ligában kisérletezne olyan fontos poszton mint a jh.MQuCsabi írta:
Akkor ott fogja játszatni a kupameccseken
És ha valamelyik felcsillant valamit jh.-ként?TripleH írta:Hát ha már nagykorú lesz akkor nem probléma...Samper írta:Arra vagyok kiváncsi, hogy beleszeret-e LE valaki(k)be a B-s újkoncok közül az angol túrán.Viccet félretéve, szerintem akik elnyerik a tetszését azokat idén a kupa meccseken fogja használni.
Hát ha már nagykorú lesz akkor nem probléma...Samper írta:Arra vagyok kiváncsi, hogy beleszeret-e LE valaki(k)be a B-s újkoncok közül az angol túrán.

Előzetes hírek alapján 99%ban délre. Max útközben megállítjuk a kocsit még, és emelünk a fizuajánlatonvisca el barca írta:Vietto will not travel with Atletico to Australia and player has said goodbye to his teammates earlier this morning. [cuatro]
palesz tegnap befenyítette, a kisgyerek már össze is csomagoltmost már csak az a kérdés, hogy melyik irányba indul

94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
Vietto will not travel with Atletico to Australia and player has said goodbye to his teammates earlier this morning. [cuatro]
palesz tegnap befenyítette, a kisgyerek már össze is csomagolt
most már csak az a kérdés, hogy melyik irányba indul 
palesz tegnap befenyítette, a kisgyerek már össze is csomagolt

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Valahogy úgy érzem Lacazette a túl szép hogy igaz legyen kategória, feltéve, ha LE komoly rotálásba menne át.
A furcsa az, hogy mindenki azzal jön, hogy olyan ember kéne, mint Larsson stb. Bármennyire is kedveltem vele kapcsolatban azért sokat szépültek az emlékek. Ahogy meghallják a nevét sokaknak a BL-döntő ugrik be és egyből milyen jó lenne egy ilyen ember. Pedig kapott kritikát rendesen és ő sem volt olyan, hogy folyamatosan lendített volna a játékon és meccseket dönt el.
Ezzel nem Munirt akaroom védeni, de vegyük figyelembe vele kapcsolatban, hogy gyakorlatilag ez a szezonja volt az első a nagycsapatban, 2 vagy 3 alkalommal játszott a posztján és így sem nyújtott rossz teljesítményt. Az MSN egyik duója mellett azért nem könnyű kiemelkedni. És ott van az a szegmens is, hogy ősszel meg kellett küzdenie Sandroval, hogy ki maradjon, amit sikeresen meg is tett, így akkor is kevesebb játéklehetőséghez jutott. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy 19-20 évesen szinte minimális játéklehetőséggel nem igazán lehetett rá panasz. Viettoért sírnak páran, aki jóval nagyobb tapasztalattal, közel azonos játékperccel végig a saját posztján játszva nem hozott le igazán jobb szezont. Ráadásul neki nem Messit, Suarezt vagy Neymart kellett volna kiszorítanim legalábbis jóval több szerepet kiharcolni.
Ahogy szintet lépett, egy új csapatba került elfogyott a tudomány. Persze simá lehet, hogy csak egy rossz szezonja volt, de ide is be kellett volna, hogy illeszkedjen stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy márpedig nem kell senki és maradjon Munir mert ő a megoldás, de sokan eléggé lenézik. Speciel én is el tudnám képzelni RVP-t, ha lejjebb adna az igényeiből, de ha annyira ragaszkodik nem hiszem, hogy olyan elkötelezett lenne. Még egy utolsót robbanthatna és aztán is elbulizgathat még egy-két évet Kínában/UsA-ban jópénzért.
A furcsa az, hogy mindenki azzal jön, hogy olyan ember kéne, mint Larsson stb. Bármennyire is kedveltem vele kapcsolatban azért sokat szépültek az emlékek. Ahogy meghallják a nevét sokaknak a BL-döntő ugrik be és egyből milyen jó lenne egy ilyen ember. Pedig kapott kritikát rendesen és ő sem volt olyan, hogy folyamatosan lendített volna a játékon és meccseket dönt el.
Ezzel nem Munirt akaroom védeni, de vegyük figyelembe vele kapcsolatban, hogy gyakorlatilag ez a szezonja volt az első a nagycsapatban, 2 vagy 3 alkalommal játszott a posztján és így sem nyújtott rossz teljesítményt. Az MSN egyik duója mellett azért nem könnyű kiemelkedni. És ott van az a szegmens is, hogy ősszel meg kellett küzdenie Sandroval, hogy ki maradjon, amit sikeresen meg is tett, így akkor is kevesebb játéklehetőséghez jutott. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy 19-20 évesen szinte minimális játéklehetőséggel nem igazán lehetett rá panasz. Viettoért sírnak páran, aki jóval nagyobb tapasztalattal, közel azonos játékperccel végig a saját posztján játszva nem hozott le igazán jobb szezont. Ráadásul neki nem Messit, Suarezt vagy Neymart kellett volna kiszorítanim legalábbis jóval több szerepet kiharcolni.
Ahogy szintet lépett, egy új csapatba került elfogyott a tudomány. Persze simá lehet, hogy csak egy rossz szezonja volt, de ide is be kellett volna, hogy illeszkedjen stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy márpedig nem kell senki és maradjon Munir mert ő a megoldás, de sokan eléggé lenézik. Speciel én is el tudnám képzelni RVP-t, ha lejjebb adna az igényeiből, de ha annyira ragaszkodik nem hiszem, hogy olyan elkötelezett lenne. Még egy utolsót robbanthatna és aztán is elbulizgathat még egy-két évet Kínában/UsA-ban jópénzért.
Forca Barca!!!!
Arra vagyok kiváncsi, hogy beleszeret-e LE valaki(k)be a B-s újkoncok közül az angol túrán.
Kövezzetek meg, de szerintem csatárposzton megvagyunk. A szélekre Rafinha Denis, középre meg Munir. Sztem olyat nem tudunk hozni, aki jobb lenne középen, mint Munir és a padot is bírja. Még egy Pedrónk nem lesz.
Munirhoz visszatérve, meg evről évre fejlődik tavaly ha Lajos cseréjeként játszott akkor több , mint bíztató teljesítményt hozott és a gólok is jöttek.
Szóval én Munírra nyomtam, sztem a legjobb és leghasznosabb megoldás Ő!
Munirhoz visszatérve, meg evről évre fejlődik tavaly ha Lajos cseréjeként játszott akkor több , mint bíztató teljesítményt hozott és a gólok is jöttek.
Szóval én Munírra nyomtam, sztem a legjobb és leghasznosabb megoldás Ő!
Így van,házon belülre szavazok,de ha már mindenféleképpen pénzt akarunk költeni akkor vegyük meg aztán kész,előrébb nem leszünk vele.ntibi67 írta:Röpke 5 órával ezelőt még házon belüli megoldás mellet érveltél!Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/at ... villa.html Úgy néz ki hogy ez eldőlt,ez már csak akkor lenne csavarosabb ha mégis hozzánk jönne.Én már azon se csodálkoznék.
Perez gyerek állítólag 20 misiért elhozható.Tegyük le aztán fejezzük be ezt a történetet.
Most meg megvennéd Perezt 20M-t.
Röpke 5 órával ezelőt még házon belüli megoldás mellet érveltél!Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/at ... villa.html Úgy néz ki hogy ez eldőlt,ez már csak akkor lenne csavarosabb ha mégis hozzánk jönne.Én már azon se csodálkoznék.
Perez gyerek állítólag 20 misiért elhozható.Tegyük le aztán fejezzük be ezt a történetet.
Most meg megvennéd Perezt 20M-t.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/at ... villa.html" target="_blank Úgy néz ki hogy ez eldőlt,ez már csak akkor lenne csavarosabb ha mégis hozzánk jönne.Én már azon se csodálkoznék.
Ezért nyomtam én is Munirra!Kubla9 írta:Nem az a gond hogy nincs 4.számú csatár,hanem az amit csinálunk hogy legyen. Én a házon belüli megoldásra voksolok.MQuCsabi írta:MEgint a hiszti... hoztunk négy kiváló vagy nagyon ígéretes játékost, erre megy a sírás, hogy cserecsatár még nincs. Ne mondjon le a vezetőség?
A csatár poszton mer a legkevésbé belenyúlni a meccsbe Lucho.Ez lényegesen nem fog most sem változni.De ha kell akkor szélső támadó cserének ott van Denis és Rafinha.Centerbe meg Munir és ha minden kötél szakad Messi is.És azt se felejtsük el,hogy középre érkezet André Gomes aki új lendületet adhat a csapatnak!
Tehát én pénzkidobásnak tartanám a csatár igazolást
Nálam kész a keret.
Talán jövőre rálehet menni Dybalára.
Néztem róla pár videót, de annyira nem győzött meg. Attól hogy Brazil meg Santosban játszik, még nem kell hogy 20 milliót érjen...TripleH írta:Gabriel Barbosa és elővárlási jogot szereztünk ra a neymar transzfernel
Lucas Pérez-ről van hír? Ő nagyon jó volt a tavalyi szezonban és nem is lenne drága. Igaz, ő meg lehet hogy egy közepesen nagy csapatra pályázik jó fizetéssel, nem pedig a cserepadra (bár azért én elvállalnám a helyében

Lacazette-ért közben az Arsenal megy, de a 35 milliós ajánlatot elutasították. Kétlem hogy egy fikarcnyi esélye is lenne hogy hozzánk jön, ennyit nem adunk ki (remélem) egy csere csatárért. Gomes helyzete kicsit más, szerintem őt Iniesta fokozatos lecserélésére (

Gabriel Barbosa és elővárlási jogot szereztünk ra a neymar transzfernelTobias88 írta: Ő a Neymar ügylet része? Ott mi játékosokban szereztünk százalékot vagy csak elővásárlási jogot? Transfermarkt 20ra teszi, de értelem szerűen fogalmam sincs kicsoda![]()
Nevében mondjuk benne van a gól, szóval tuti csatár
Ő a Neymar ügylet része? Ott mi játékosokban szereztünk százalékot vagy csak elővásárlási jogot? Transfermarkt 20ra teszi, de értelem szerűen fogalmam sincs kicsodapalesz77 írta:Santos have accepted Juventus' €20M offer for forward Gabigol (19) & will inform Barca, as the Catalans have option of first refusal. [GOAL]
Akkor most lélegzet visszafojtva reménykedek, hogy hamarosan bejelentik a Juvénál..![]()

Nevében mondjuk benne van a gól, szóval tuti csatár
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Santos have accepted Juventus' €20M offer for forward Gabigol (19) & will inform Barca, as the Catalans have option of first refusal. [GOAL]
Akkor most lélegzet visszafojtva reménykedek, hogy hamarosan bejelentik a Juvénál..
Barcelona will make one final attempt for Luciano Vietto (22) today. Player will be given an ultimatum. [sport]
Nyilván nem elsőszámú opció lenne nálam se, de a megszerezhető kategóriából valamiért neki örülnék legjobban - lehet azért, mert róla tudok legkevesebbet mondjuk..

Akkor most lélegzet visszafojtva reménykedek, hogy hamarosan bejelentik a Juvénál..

Barcelona will make one final attempt for Luciano Vietto (22) today. Player will be given an ultimatum. [sport]
Na, ezt már vártam. Fura is volt, hogy nem került ismét szóba, boltolják le, csatlakozzon az előszezonhoz, aztán had nézzük a felkészülési meccseken.Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/fc-b ... 016-07.php Most éppen ő van terítéken.
Csak úgy kapkodom a fejemet a rengeteg név hallatán.

A BMS és Alex Moran egy egész generáció hozzáállását rontotta el..Varatrix írta:Nem ér. én úgy tolnám mint Duglász. Szezon bérletem van akedvenc csapatom meccseire, és még fizetnek is egy valag lóvét azért hogy nézzem őket. Meg néha futkároznom kell edzéseken, de én ezért inkább sérülést szimulálnék, hogy ezt se keljen.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem ér. én úgy tolnám mint Duglász. Szezon bérletem van akedvenc csapatom meccseire, és még fizetnek is egy valag lóvét azért hogy nézzem őket. Meg néha futkároznom kell edzéseken, de én ezért inkább sérülést szimulálnék, hogy ezt se keljen. 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kinek a pap,kinek a papné.Res írta:Nem tudom. Csak azt tudom, hogy ha én 18-19 éves szupertehetség lennék inkább mennék a világ legjobb csapatába a világ legjobb játékosai árnyékába padozni, várva a nagy lehetőséget, mint hogy egy erős közepes csapatban évekig várjak rá, hogy mezt cserélhessek Messivel egy elvesztett találkozó után...Kubla9 írta:Szerintetek lesz olyan balek aki bevállalja nálunk a padozást??
Látod hogy mégse annyira vonzó Messi és Neymar.