MQuCsabi írta:Én vasárnap azt láttam Barca FB oldalon, hogy Vietto a miénk hivatalosan. Álmodtam, vagy előre örültek?
Szerintem álmodtad

Ha kint lett volna, tuti egy rakás ember lementette volna rögtön és vhol fentlenne
MQuCsabi írta:Én vasárnap azt láttam Barca FB oldalon, hogy Vietto a miénk hivatalosan. Álmodtam, vagy előre örültek?
Biztos hogy nem fog idejönni. Ő már a MU-ból fog visszavonulni ha csak Mourinho el nem veri onnan de szerintem nem meri.Cseri írta:Rooney:kicsit megakadt mostanában,de erős,viszonylag gyors,nem dadog nála a labda,több poszton használható,mer lőni távolról is, és korábbi nyilatkozataiból úgy tűnik tiszteli a Barcát.
Gabriel Jesus biztos.PCsabi írta:Aki a "Más"-ra szavazott, az írja már le, hogy kire gondolt, köszi
Szintén.Bob_Marley írta:Én toltam egy Perezt.
...
Kazetta adná, de jó hülye lenne eljönni max 1000 percért, nem reális.![]()
A mai centerek közül talán csak Benzemát mondanám kombinatívabbnak (olyanokra gondolok akik azért gólokat is tudnak rúgni top ligákban), Lewa is elég aktív center, de ő még annyira sem kombinatív játékos mint Luis.visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
Várom veb válaszátSamper írta:Miféle ötlet számonkérni a csellistától, hogy nem jó hegedűs? Kamarazenéről van szó!visca el barca írta:
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
Miféle ötlet számonkérni a csellistától, hogy nem jó hegedűs? Kamarazenéről van szó!visca el barca írta:
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
Mondjuk azért az is közrejátszik abban, hogy ők 9-esként több mint értékelhetőt teljesítményt raktak le, hogy az átlag csatárnál bőven jobban tudnak passzolni. Van Persie és Gomez sohasem fogja úgy kiugratni a csatártársait, mint ahogy Ibra és Luis, pedig ez is baromi fontos a mi játékunkban, főleg most. Úgyhogy amellett, hogy kicsit néha idegennek tűntek, a bennük levő tudás összességében sokkal nagyobb, és képességek alapján jogosan van/volt itt a helyük. Ehhez képest Persie egy kimondott gólvágó típus emlékeim szerint, "semmi egyéb", ha meg még formában sincs, és ebben se jó, akkor tényleg nem lenne nagy vétel olcsón se.recrea írta:De mondhatjuk Zlatant is,visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
De ebben egyetértek, hogy a hírek szerint Lucho egy ilyen embert keres most, úgyhogy "csak" a gólérzékenység is elég lehet egy cserének most.recrea írta: Nekem ez meg h lekösse a védőket bőven elég egy kiegészítő embertől.
LE bizalma oda szerintem, egy kölcsönnel visszaszerezhetné, de láthattuk a szezonban, hogy nem számít rá amúgy. Pedig centerként tényleg nem volt rossz egyáltalán, szép lassan javult, rugdosta a gólokat, volt mezőnyben is kiváló meccse. Vietto annyiban lehetne jobb, hogy gyorsabb, és szélen sem annyira elveszett talán. De abban igazad van, hogy nem nagyobb zsákbamacska Munirra bízni a posztot valós bizalommal, mint Viettot elhozni.recrea írta:Munir center, nem szélső, teljesen feleselges ott használni, elveszik, önbizalma is elmegy, értelmetlen. Alapvetően úgy gondolom, h több lehetőséget kell neki adni tétmeccsen, aztán center igazoláson gondolkodni.
Elég komolyan vette a focit látom..Tobias88 írta:Erre elég egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=dRzHaZytPsE
Európa szinten nem tudok technikásabb centert mondani aki ilyen gól érzékeny...visca el barca írta:hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?Messias2 írta:Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
1 meccset láttam tőle, a Galatasaray-Fenerbahcen, nagyjából az 50. percben lehozták, nem volt valami nagy szám. Igazából a törököknél sem tud kiemelkedni. Többnyire csere szokott lenni, de megoszlanak a percek közte és Fernandao között.palesz77 írta: Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?
Én igen. Szerintem jól fogynának az RVP-s Barca mezekTromort77 írta:Konkrétan egy érvet nem tudok a neve mellé írni, amiért érdemesnek tartanám ide.
Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
Pár válogatott meccsen és a török kupa döntőben volt szerencsém egy félidőn keresztül csodálni.palesz77 írta:
Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott. A személyisége mondjuk szerintem alapból bukó már Luchonál, de azért kíváncsi lennék, hogy mennyire épült le a levezetése alatt.
Erre elég egy videó:palesz77 írta:Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott.