Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyira mégsem ezek szerint mert 3-4 hónapja az összes hír arról szól hogy Zidane személyes kedvence Pogba, nyilatkozatban is mondta hogy kedveli a játékát, elismerte hogy érdeklődik iránta a klub.hedora írta: Eszembe sem jutna egy Barcelonához leigazolni, sokkal jobb embereket találnék:) Drukkolok legyen A REAL A BEFUTÓ bár Zidane ennél ezerszer okosabb:)
Casillas és Raúl valóban igazi ikonok voltak és csúnyán elbánt velük a vezetőség (bár Casillas pl erősen rászolgált..), de ehhez a leghalványabb köze sincs Ronaldónak.zsoltfree írta:Ronaldo pedig nem bomlasztó? Ez is egy vélemény, de szerintem akinek ott sokat tett a klubbért az a Casillas és a Raul voltak. Casillas az utóbbi 3 bajnoki címükből elég rendesen kivette a részét, és Raul is egy igazi ikon volt. Ezt megköszönvén a vezetőség max megmutatta, hol van a hátsó ajtó amin ki lehet fáradni... Jelenleg (bár nem nagyon kedvelem, mert mindig szétrúg mindenkit a Classicókon) Ramos az, aki egy ikonnak mondható ott, és aki a leghasznosabb a csapatnak. Ha nektek jó a Ronaldótok, akkor egészségetekre, nekem jó a Messi, és nem cserélném el soha senkire, és a véleményem a Realról továbbra is az, hogy 10 éve kb. csak lefelé megy a lejtőn.
visca el barca írta:nyugi, a realosok nagy része csak addig hypeolja, amíg nem írt alá sehova, aztán ha a mencseszternél köt ki, akkor lehet köpködni (lásd neymar)hedora írta:Rettegünk Pogbától... valaki mesélje már el... ki ez az isten király... rengetegszer látom játszani, nem egy ügyetlen ember az fix:) de mi is az a több? vagy vak vagyok vagy valaki nagyon túlértékeli a tudását:) Iniesta? menniyre van tőle egy Pogba? kb szaturnusz a tudás különbség...
Nem is értem mia fránya f.. beszélünk!
nyugi, a realosok nagy része csak addig hypeolja, amíg nem írt alá sehova, aztán ha a mencseszternél köt ki, akkor lehet köpködni (lásd neymar)hedora írta:Rettegünk Pogbától... valaki mesélje már el... ki ez az isten király... rengetegszer látom játszani, nem egy ügyetlen ember az fix:) de mi is az a több? vagy vak vagyok vagy valaki nagyon túlértékeli a tudását:) Iniesta? menniyre van tőle egy Pogba? kb szaturnusz a tudás különbség...
Nem is értem mia fránya f.. beszélünk!

Olyan 6 éve is jelentek meg pl ilyen képek róla.Nem akarom elrontani a viccelődest, de csak, hogy tudjatok ez egyfajta korom ápoló. Arra szolgál, h ha szét tapossák a lábad es a korom le jön ez gyorsítja es majd gyógyítja is. Nem tudom milyen néven fut nekem is kellett sajna mar.
Igaz en inkabb takargattam mert cink, nem pedig pacskerban nyomultam![]()

Egyem meg de trendi kicsi kancsó.Nero. írta:http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/pho ... /#uk-fb-po
EhhhLehet még ebben is igaza volt Zsoltnak.
![]()
Nem is nagyon értem azt a dolgot, az EB-n nagyon nyomták középpályán, de 1 kapufát lőtt kb nekünk, és ennyi volt. Nagyon gyengén tolta, nem való ő oda.Veidt_madridista írta: Én személy szerint sosem gondoltam erre az ügyletre komolyan, meg szerintem nem is ő lenne a megfelelő igazolás.
Ebben kb biztos vagyok...márhogy nem lesz. Mondjuk pont nem érdekel, sőt, örülök is neki.visca el barca írta:vagy nem lesz és ő már tudja jól, azért nem kapkod.recrea írta:Perez sokszor igazolt "sumákban", egyáltalán nem lepődnék meg, ha holnap bárki Real mezben virítana. Mondjuk számomra meglepő, h ekkora a csend, főleg, ha lesz igazolasi bünti.
Legtöbb spanyol lap cikkezik róla. Meg ha belegondolsz, ha nem akarna idejönni, akkor már rég MU mezben pózolna. Fizetés, a játékos ára, ügynök díja, gond nélkül kifizetnek mindent. Alabáért biztos hogy tettünk hivatalos ajánlatot, de a Bayernnek esze ágában sincs eladni, a játékos sem akar távozni. Én személy szerint sosem gondoltam erre az ügyletre komolyan, meg szerintem nem is ő lenne a megfelelő igazolás.visca el barca írta: amugy a madridi sportlapokon kívül írta egyáltalán vmi hogy oda akar menni? én a legtöbb általános sport oldalon mindehol csak a unitedről olvasok. alabát se érte mit hajtjátok, egy cikket nem láttam róla sehol, persze ez lehet az én hibám
vagy nem lesz és ő már tudja jól, azért nem kapkod.recrea írta:Perez sokszor igazolt "sumákban", egyáltalán nem lepődnék meg, ha holnap bárki Real mezben virítana. Mondjuk számomra meglepő, h ekkora a csend, főleg, ha lesz igazolasi bünti.

amugy a madridi sportlapokon kívül írta egyáltalán vmi hogy oda akar menni? én a legtöbb általános sport oldalon mindehol csak a unitedről olvasok. alabát se érte mit hajtjátok, egy cikket nem láttam róla sehol, persze ez lehet az én hibámVeidt_madridista írta:Pogbát nem igazoltuk le, még erősen hezitál. Coentrao kölcsönben volt csak a Monacónál, így most ismét visszajött a csapathoz.ntibi67 írta:Valamiről lemaradtam?
Leigazolta a real Pogbát és visszahozta Coentraot?

Én lennék a legboldogabb, ha hozzátok menne. Szétcseszné a tavasszal jól működő középpályátokat elég keményen szvsz. Egyébként kinek a helyén játszana? Kroos vagy Casemiro?Veidt_madridista írta: Hétfőn bejelentik 150 millióért Pogbát, nyugi.
Hétfőn bejelentik 150 millióért Pogbát, nyugi.
nacho lehet h jó beugrónak, de ha mondjuk varane mellé pepe/ramos is kidőlne 2 hónapra, lehet izzadnál meccsek alattferninho írta:Nacho-s résszel borzasztó módon nem értek egyet, egyik legfontosabb dolog lenne, ha megtudná tartani a Real.visca el barca írta:
én annak örülök h védőjük nem lesz. varane 23 évesen roncs, nacho állítólag megy, de ha nem, akkor is egy színtelen-szagtalan középszer (sem), így marad nekik a két 30+-os középső védő egész szezonra. baloson meg coentrao állandóan sérült, úgyhogy marcelo egyedül fogja lenyomni az egész szezont...
Sose sérült kb, bármikor bedobod lehet rá számítani és jól is játszik és mindkét szélsőhátvéd posztot is lehozza.
Nála jobb 4. számú középhátvédet kívánhatni se kívánhatna a Real.
Coentraoban meg az a legviccesebb, hogy hiába volt mindig sérült, amikor kellett, akkor lehetett rá mindig számítani... Mai napig nem értem azt hogy csinálta anno
Illetve a Bayern elleni BL elődöntőkön olyan teljesítményt rakott le, hogy csak nah, én nyugodt lennék egy Marcelo Coentrao Nacho trióval baloldalra.