Kevin Gameiro (29), who is a transfer target for Barça, is plan B for Atlético Madrid. Diego Costa remains their priority [ser]
Claudio Bravo (33) has no intentions of leaving Barcelona, even though his role could drop to as a second choice goalkeeper. [SPORT]
Barcelona are still pushing on to sign Atletico Madrid forward Luciano Vietto (22), who is reportedly close to joining Sevilla on loan. There is a pre-agreement between Barcelona & Atleti over the transfer of Vietto for €22M + variables. All awaits is forward's approval. [MD]
recrea írta:visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
De mondhatjuk Zlatant is,
Mondjuk azért az is közrejátszik abban, hogy ők 9-esként több mint értékelhetőt teljesítményt raktak le, hogy az átlag csatárnál bőven jobban tudnak passzolni. Van Persie és Gomez sohasem fogja úgy kiugratni a csatártársait, mint ahogy Ibra és Luis, pedig ez is baromi fontos a mi játékunkban, főleg most. Úgyhogy amellett, hogy kicsit néha idegennek tűntek, a bennük levő tudás összességében sokkal nagyobb, és képességek alapján jogosan van/volt itt a helyük. Ehhez képest Persie egy kimondott gólvágó típus emlékeim szerint, "semmi egyéb", ha meg még formában sincs, és ebben se jó, akkor tényleg nem lenne nagy vétel olcsón se.
Bob kedvenc rovata, pár videó..

1-2 passz, hogy mikre gondoltam.
Ibrától:
Pastorenak,
Pedronak,
Cavaninak, és
Messinek.
(A kedvencemet sajna nem találtam meg, azt Xavinak adta a hosszúra átemelve egy szép csel után.)
Suáreztől:
Rakiticnek,
Neymarnak,
Albának, megint
Neymarnak.
recrea írta: Nekem ez meg h lekösse a védőket bőven elég egy kiegészítő embertől.
De ebben egyetértek, hogy a hírek szerint Lucho egy ilyen embert keres most, úgyhogy "csak" a gólérzékenység is elég lehet egy cserének most.
recrea írta:Munir center, nem szélső, teljesen feleselges ott használni, elveszik, önbizalma is elmegy, értelmetlen. Alapvetően úgy gondolom, h több lehetőséget kell neki adni tétmeccsen, aztán center igazoláson gondolkodni.
LE bizalma oda szerintem, egy kölcsönnel visszaszerezhetné, de láthattuk a szezonban, hogy nem számít rá amúgy. Pedig centerként tényleg nem volt rossz egyáltalán, szép lassan javult, rugdosta a gólokat, volt mezőnyben is kiváló meccse. Vietto annyiban lehetne jobb, hogy gyorsabb, és szélen sem annyira elveszett talán. De abban igazad van, hogy nem nagyobb zsákbamacska Munirra bízni a posztot valós bizalommal, mint Viettot elhozni.
Elég komolyan vette a focit látom..

A válaszokat meg köszi, többieknek is.