Európa szinten nem tudok technikásabb centert mondani aki ilyen gól érzékeny...visca el barca írta:hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?

Európa szinten nem tudok technikásabb centert mondani aki ilyen gól érzékeny...visca el barca írta:hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?Messias2 írta:Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
1 meccset láttam tőle, a Galatasaray-Fenerbahcen, nagyjából az 50. percben lehozták, nem volt valami nagy szám. Igazából a törököknél sem tud kiemelkedni. Többnyire csere szokott lenni, de megoszlanak a percek közte és Fernandao között.palesz77 írta: Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?
Én igen. Szerintem jól fogynának az RVP-s Barca mezekTromort77 írta:Konkrétan egy érvet nem tudok a neve mellé írni, amiért érdemesnek tartanám ide.
Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
Pár válogatott meccsen és a török kupa döntőben volt szerencsém egy félidőn keresztül csodálni.palesz77 írta:
Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott. A személyisége mondjuk szerintem alapból bukó már Luchonál, de azért kíváncsi lennék, hogy mennyire épült le a levezetése alatt.
Erre elég egy videó:palesz77 írta:Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott.
De mondhatjuk Zlatant is, kb útban volt néha, csak nézte a labda útját, de amikor hozzá került, beverte, meglőtte a maga góljait. Nekem ez meg h lekösse a védőket bőven elég egy kiegészítő embertől.visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
Amúgy ja, ő se lenne veszett ügy, de mivel Lucho nem meri bedobni, ha marad csak megáll a fejlődésben. Egy gijoni kölcsön kéne neki, úgyis elmegy Sanabria, jó a kapcsolat, szerintem simán jó lenne.Messias2 írta:Az pedig még viccesebb, hogy Munirt ennyire lenézitek, miközben egy remek szezonon van túl. Megmutatta, hogy ha a posztján szerepelteti LE, teljesen használható, sőt.
Pedig full elhittem hogy barcás vagy.messideco írta:Én mint Arsenal és Hollandia szurkoló, másképp vélekedek
Az pedig még viccesebb, hogy Munirt ennyire lenézitek, miközben egy remek szezonon van túl. Megmutatta, hogy ha a posztján szerepelteti LE, teljesen használható, sőt.visca el barca írta: nem, de azért a fórum 99%-a nyugodtabb lenne, ha a real ellen mondjuk mikor ég a ház ő jönne be és nem munir...
vicces h úgy irkáltok a hollandról mintha douglas szint lenne....
De vicces az is hogy aneve nyugtatóbb mint a teljesítményevisca el barca írta:vicces h úgy irkáltok a hollandról mintha douglas szint lenne....
nem, de azért a fórum 99%-a nyugodtabb lenne, ha a real ellen mondjuk mikor ég a ház ő jönne be és nem munir...Varatrix írta:Én röhögő görcsöt kapnék a Hollandtól, nem a mi játékosunk.
Ebben a játékrendszerben, nem azért van ott középen senki hogy beletegye a lábát a 16-oson belül. Suárez is rengeteget hozzátesz a támadások építésében. Van Persienél már egy Rafinhával is előrébb vagyunk a poszton.recrea írta:Ha centert keresünk és nem alibit, akkor nálam ennél ezerszer fontosabb, h tudjon gólt lőni.Varatrix írta:...de azért tud passzolni a srác.
.........visca el barca írta:...
Ezt úgy értettem, hogy olyan stílusban tudnának játszani, mint ő. Vietto nyilván hatalmas kérdőjel, de játékstílusa alapján azt a szerepkört tudná ellátni szerintem, mint a spanyol anno - meg szerintem Lacazette is. Nem azt kéne tőlük várni elsősorban, mint Denistől lehetne, hogy meghúzzák a széleket, védelet bontanak meg 1v1-el, helyzeteket teremtenek, hanem ők főként szélről befele húzva próbálnak gólhelyzetbe kerülni. A színvonala ennek nyilván kérdéses, de ez lett volna a lényeg, lehet hülyén írtam le.recrea írta:Villa szintet?Palesz, legalább Te ne csináld, könyörgöm.
Szó volt róla, felajánlotta magát a klubnak, és azt rebesgetik, hogy ő és Gomes is B opciók.. Egyiknek se örülnék túlságosan, de mandínernek betömörülő védelmek ellen még akár jók is lehetnének a rutin miatt. De abban egyetértek, hogy az összjáték velük bőven gyengébben menne, mint Suárezzel. Kb azt várnám tőlük, mint Gomestől a német válogatottban. Állítom sokszor azt se tudja mi folyik körülötte, csak bepattan róla a labda ha odakerül, ami nálunk a keretben jelenleg hiánycikk a padon.Tromort77 írta:Isten őrizzen egy bot lábú RVP-től. Köze nincs a régi formájához. De szerencsére most fel sem merült a neve, csak itt a fórumon.
Ha centert keresünk és nem alibit, akkor nálam ennél ezerszer fontosabb, h tudjon gólt lőni.Varatrix írta:...de azért tud passzolni a srác.
Van Persie és kombinatív futball. Erről meséljen nekem valaki?palesz77 írta: Tegnap én is ezen agyaltam már, hogy hagyjuk ezt a sagát a francba, és zavarjuk le akkor mással a dolgot.. Jöhet tőlem Persie is, csak akkor ha szélső hiányzik - mint most Neymar majd - akkor ne ő kezdjen Suárez mellett - vagy legyen 2 csatáros játék. Lacazette ilyen szempontból jó lenne ugye, meg Vietto is, csak egyiknek az ára baromi borsos, és sanszos, hogy nem akar padmelegítő lenni, a másik meg elfogadható árú, de sanszos, hogy szintén nem akar padmelegítő lenni..Nem mondom, hogy nagyon jók lennének ott, de egy Villa szintet le tudnának hozni szerintem, úgyhogy lehetne variálni, hogy ha gólerős ember kell a szélre Messi/Ney hiányában, akkor játszanak ők, ha meg olyan, aki kombinatív és jó mezőnyben/előkészítésben, akkor Denis.
Na mindegy, nem kattogok itt tovább, mert még lesz úgyis 50 féle hír, lényeg, hogy tényleg zavarjuk le a csatárkérdést még a napokban. Ma estig adnék időt a Gameiro-Vietto vonalnak, döntsék el, hogy mit akarnak.