visca el barca írta:...
.........
Azért remélem érted hogy értettem.

Több hete húzódik mindegyik ügy, minden jel arra utal, hogy finishben van legalább az egyik transzfer - vagyis tegnap este még úgy tűnt -, nem kéne most visszalépni kettőt. Ma este nyilván túlzás volt, nem mondom, hogy ma boltolják is le, de abba a fázisba visszamenni, hogy még mérlegelik a két klub ajánlatát hetekig, nekem erős lenne. Főleg, hogy még arra is várni kéne így, hogy a Sevilla és az Atma hogy döntenek, mert ők akár hetekig is elhúzhatják, mi meg addig a maradék alternatíváról is lecsúzhatunk időközben. Ha ez nem lenne benne a dologban, és csak velünk folynának tárgyalások, akkor "ráérnénk" szerintem is, de jelen esetben nagyon úgy néz ki, hogy két szék közül jó esélyünk van a padlóra kerülni, arra meg nem várnék heteket.
recrea írta:Villa szintet?

Palesz, legalább Te ne csináld, könyörgöm.
Ezt úgy értettem, hogy olyan stílusban tudnának játszani, mint ő. Vietto nyilván hatalmas kérdőjel, de játékstílusa alapján azt a szerepkört tudná ellátni szerintem, mint a spanyol anno - meg szerintem Lacazette is. Nem azt kéne tőlük várni elsősorban, mint Denistől lehetne, hogy meghúzzák a széleket, védelet bontanak meg 1v1-el, helyzeteket teremtenek, hanem ők főként szélről befele húzva próbálnak gólhelyzetbe kerülni. A színvonala ennek nyilván kérdéses, de ez lett volna a lényeg, lehet hülyén írtam le.
Tromort77 írta:Isten őrizzen egy bot lábú RVP-től. Köze nincs a régi formájához. De szerencsére most fel sem merült a neve, csak itt a fórumon.
Szó volt róla, felajánlotta magát a klubnak, és azt rebesgetik, hogy ő és Gomes is B opciók.. Egyiknek se örülnék túlságosan, de mandínernek betömörülő védelmek ellen még akár jók is lehetnének a rutin miatt. De abban egyetértek, hogy az összjáték velük bőven gyengébben menne, mint Suárezzel. Kb azt várnám tőlük, mint Gomestől a német válogatottban. Állítom sokszor azt se tudja mi folyik körülötte, csak bepattan róla a labda ha odakerül, ami nálunk a keretben jelenleg hiánycikk a padon.