Luis Suárez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.25. 11:52:36

visca el barca írta:nézegetem az angol képeket, ez a gyerek teljesen kész van, erről bármilyen utazós kép készül mindig ott szorongatja a kezében a matcha(?) teás flaskát :D
Nem csak utazáskor :lol:

Szerk: Ha már képek, Messi valóban megy Angliába ahogy ez a fotó is bizonyítja :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.25. 11:36:06

nézegetem az angol képeket, ez a gyerek teljesen kész van, erről bármilyen utazós kép készül mindig ott szorongatja a kezében a matcha(?) teás flaskát :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.21. 14:48:24

BarcafanTomee írta:Vele is hosszabbítani szeretne a Klub és 20 milliósra emelné a fizetését. Megérdemli, hogy a legjobban keresők között legyen a csapatnál, de nagyon el vannak szállva a fizetések nálunk.
jelenleg kb 12.000.000 milliót keres, nem hinném h 20-at adnának neki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.07.21. 13:37:11

Vele is hosszabbítani szeretne a Klub és 20 milliósra emelné a fizetését. Megérdemli, hogy a legjobban keresők között legyen a csapatnál, de nagyon el vannak szállva a fizetések nálunk.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.15. 19:52:40

Clear cut chances missed (league 2015/16):

L. Suarez 29
R. Lewandowski 27
S. Aguero 16
K. Benzema 11

Csababarca, neked kulon. Mondtam en nektek, hogy Lewa nem jobb befejezo mint Luis.. :D
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.05.23. 21:14:28

Én azért remélem felépül addigra. Szerencsétlen épphogy visszatért a hosszú eltiltásából egy életre vígasztalhatatlan lenne ha a centenáriumi copát ki kéne hagynia. Arról nem is beszélve, hogy esetleges jó játékkal elkezdhetne az aranylabdára is pályázni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.23. 11:43:51

Sport szerint izomszakadás, és kihagyja a Copát. Én örülnék neki megmondom őszintén, legalább az egyik támadónk nem haknizza végig a nyarat..

szerk: Többi lap szerint lehet beesik pont, és megpróbál felépülni addig.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2016.05.23. 11:31:07

Lehet tudni valamit az állapotáról? Mennyire súlyos a sérülése?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.20. 15:58:18

Szabályos eszközökről beszéltem, még elnyomni se lehet, csak ahogy írod, felrúgni. :D

Látványosan soha nem rúgtam fel senkit. :lol: Megvan annak a trükkje, hogy hova és mikor. :D De ez egy rohadt vasember, mondjuk picsog mindenen, tuti őrületbe kergetett volna. Iszonyat milyen ereje van, a ziccereket kihagyja, de sok gólt pont ebből lő, hogy annyira jól fedezi hogy betolja az embereket a kapuba.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.20. 15:11:09

Nagy forma az uru, de szerencsére nem csak abból lehet megélni ha valaki a fülén pörgeti a labdát. Védőként mondom, hogy az ilyen csípek-harapok csatárt utáltam a legjobban. :D Suarez is olyan, hogy ha beáll akkor esélyed sincs, ha meg 50-50 labda van, akkor meg lök, könyököl csak hogy megszerezze a zsugát. Nagyon díjazom szurkolóként ezt a hozzáállását.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.20. 12:42:37

visca el barca írta:"Az Ajaxban, ahogy itt is, több tiki-taka volt, több rövid passzos játék, és én voltam még a legügyetlenebb. Általában meg akarnak ölni, ha véletlenül kétszer érek a labdához egymás után, mondták, hogy csak egyszer érjek hozzá, és mindezt a tizenhatoson belül."

"Amikor az edzéseken Messi és Neymar elkezdenek trükközni a labdával, inkább hátrébb állok, hogy ne tegyem tönkre a játékot."

azért nagy forma a mi lajosunk, de legalább nem kábítja magát azzal, hogy mekkora labdzsonglőr :mrgreen: egyébként olyan mágusok mellett mint ini, messi vagy neymar, tényleg tiszta "analfabétának" tűnik :mrgreen:
A második részt én is idézni akartam, de megelőztél. :mrgreen: =D>
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.20. 11:33:16

"Az Ajaxban, ahogy itt is, több tiki-taka volt, több rövid passzos játék, és én voltam még a legügyetlenebb. Általában meg akarnak ölni, ha véletlenül kétszer érek a labdához egymás után, mondták, hogy csak egyszer érjek hozzá, és mindezt a tizenhatoson belül."

"Amikor az edzéseken Messi és Neymar elkezdenek trükközni a labdával, inkább hátrébb állok, hogy ne tegyem tönkre a játékot."

azért nagy forma a mi lajosunk, de legalább nem kábítja magát azzal, hogy mekkora labdzsonglőr :mrgreen: egyébként olyan mágusok mellett mint ini, messi vagy neymar, tényleg tiszta "analfabétának" tűnik :mrgreen:
Kép
Waleba10
Jugador d'estrella

2016.05.15. 19:52:11

Sui 40 gólja a ligában https://www.youtube.com/watch?v=Q_BI8ISvuVw" target="_blank
Sergi 94:38 Roberto
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.15. 16:06:53

Ebben igazad van, hogy az olaszok visszaestek, én általánosságban beszéltem hogy nem rosszabb a foci mint tíz éve (és legfőképpen a La Liga összehasonlításáról volt szó). Minden sport fejlődik, akár fizikálisan, akár az emberi reakcióidő változásával miért pont a foci lenne rosszabb?
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.05.15. 15:56:42

Olaszországban 15 éve színvonal csökkenés van, már hogyne lenne.

Jó focista, kedvelem, de ahol Higuain 35 gólt lő, helyenként 2-3 védőt kicselezve, ott sok minden van, de a színvonal nincs ezek között. Néhány topcsapat ellen meg kellene neki mutatni a meccs végén a labdát, be is árazzák őket jövőre a BL-ben.

Suarez egész más szint (nem mintha ezt bárki vitatná), lehet mondani, h kiszolgálták (lévén csapatjáték), Poolban is akasztott bőven, ahol hanyagul fogalmazva is nehezebb volt gólt lőni, mint nálunk.

Divatos szöveg 10 éve, h ezt kb bárki meglőné a Barcelonában, mert ugye ott csak felmész félrészegen csatárba, Messi meg Iniesta elintézni neked az évi 50-et. Aha :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 15:23:00

Ronaldo is betermelt 30+ gólt 10 éve vagy Romario előtte. Szóval egyáltalán nem gondolom hogy a színvonal rosszabb lenne, sőt.
Persze, régen is volt ilyen, de pl. Rijkaard idejében Ronaldinho vagy Etoo nem tudott felmutatni olyan statisztikákat, mint Messi v. Suarez most, de ettől még nem tartom őket rosszabb játékosoknak, hisz ők is ugyanúgy meccseket, címeket döntöttek el a javunkra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:14:35

Szakadék azért is van, mert
1; internet, több TV lehetőség, magasabb technikai szint több pénz
2; nincs idegenlégiós szabály és gyakorlatilag all-star csapatokat lehet kiépíteni.

https://pbs.twimg.com/media/Cicy5sDXIAAu8op.jpg
Ronaldo is betermelt 30+ gólt 10 éve vagy Romario előtte. Szóval egyáltalán nem gondolom hogy a színvonal rosszabb lenne, sőt.
Egész egyszerűen a nagyoknak a lehetőségeik végtelenek szinte és még a padon is többszörös válogatott focisták üldögélnek.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 15:02:14

First time in history top scorers from GER/FRA/ITA/ESP score 30+ goals
Igen, azért ez elgondolkodtató. Ezért nem lehet azt mondani, hogy a mostaniak jobbak, mint a 10-15-20-50 stb. évvel ezelőttiek, mert a játék azóta nagyon sokat változott. A PL-t leszámitva ráadásul alaposan megnőtt a szakadék a nagyok, és a többiek között.

Most szerintem 30 felett termelni a szezonban kb. olyan szintű teljesítmény, mint 10-12 éve volt a 20+.

És most ezzel megint nem Suarez érdemeit akarom kisebbíteni, csak azért igazságtalannak tartom, hogy néhányan már azzal jöttek, hogy mennyivel jobb játékos, mint Etoo, mert mennyivel több gólt lő, pedig szerintem a kameruni nem volt rosszabb 9-es, csak akkor még 110 gólokat lőtt a Barca/Real kettős a bajnokságban, hanem a 70+ már dicséretesnek számított.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.15. 14:25:12

recrea írta:
Itt van pl Higuain, van 35 gólja csak a bajnokságban, Ronaldo vagy Zlatan anno talán sosem lőtt ennyit egy szezonban, mégis észrevehető bagatell különbség köztük :)
Zlatan sets PSG scoring record and takes top scorer, higuain sets scoring record and takes top scorer, suarez scores 40 and takes top scorer.

First time in history top scorers from GER/FRA/ITA/ESP score 30+ goals:

Hatékonyságot kerestem igazából, de sajnos nem találtam meg pedig volt twitteren egy nagyon jó diagram erről. És egyébként nem állt rosszul Suarez emlékeim szerint, de pl Higuaín hatékonyabb volt. Mint érdekesség írom, plusz Bakambu pl nagyon hatékony ha jól rémlik.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.15. 14:22:31

LG írta: Ebből látszik, hogy itt nagyon nem arról volt szó, hogy a másik kettőnek nem ment, és Suarez húzta helyettük a csapatot. Épp ellenkezőleg, nagyon nagy szerepük volt benne, hogy Suarez ilyen eredményes lehessen.
Erre mondjuk csak annyit tudok mondani, hogy Suarez a szezont összevetve majdnem kétszer annyi gólpasszt jegyzett, mint Cr. Azt se mondanám, hogy sokkal inkább húzta a csapatot, mint Luis. Lehet, hogy jobb társak vannak mellette, akik könnyebben helyzetbe hozzák, de rengeteg fontos gólt szerzett, sok meccs elment volna nélküle. És azért Cr-t sem kicsit szolgálták ki. Gyakorlatilag rá játszottak a szezon második felében, olyan soik egyéni akció nem sok volt, Suarez ellenben legalább annyit adott vissza. Azért 26 assist egy centertől szerintem legalább olyan teljesítmény, mint 59 gól.
LG írta:Még azt sem mondanám, hogy Suarez volt a legjobb a 3 közül. Pl. Neymar gólokban, gólpasszokban elmaradt, de kulcspasszokban, helyzetek kialakításában neki van brutális fölénye, Messi pedig mindből hozott egy nagyon jó átlagot, és játszotta a legkevesebbet.

Szóval én azért nem követelném az uruguayinak az Aranylabdát. Nálam Ronaldo eddig a szezon legjobbja, körülötte sokkal gyengébb a csapat, és sokkal inkább húzóember, mint Suaerz, még ha ezért nem is leszek népszerű.
Ez, hogy körülötte sokkal gyengébb a csapat sem mondanám így. Ha a szezont egybe vesszük, sokszor nettó emberhátrány volt. Az hogy húzta a csapatot inkább a góljaiban lehet lemérni, de azon kívül nem sok mindenben tűnt ki. Ráadásul egy gyengébben teljesítő csapatból sokkal "könnyebb" kitűnni. Ha mondjuk az MSN egyik tagjaként hozta volna le a szezont nem hiszem, hogy a szezon legjobbjaként emlegetnék. Ha ezt a szegmenst vesszük alapul én például Griezmann-t előbbre venném. Csak, hogy már evidens, hogy Cr vagy Messi közül kerül ki a Aranylabda/liga/Bl stb. legjobbja.
Illetve rengeteget számít, hogy mikor ment igazán a játék. Ha a szezon első felében aktívabb és azt a teljesítményt hozza le tavasszal senkinek eszébe sem jutna, hogy a liga MVP-je legyen. Az Aranylabda ezért sem lenne feltétlenül igazságos, kivéve ha lehúz egy brutál EB-t. A Copára úgysem figyelnek annyira, hiába nyerik az uruk/brazilok/argentinok. A szezon első felét gyakorlatilag elfelejtik. A kupában semmi, bajnokságot elvesztette, egyéni elismerés sem (gólkirály),egyedül Bl-t nyerhetnek. (most nem akarok az ágakkal jönni, mert nem rajtuk múlt, de ott sem kellett annyira izzadniuk)

Neymar például kevesebbb gólt lőtt, de nagyon egyetértek, hogy sok találatban elévülhetetlen érdemei vannak. Ott volt például az első gól, amikor ő ugratta ki Albat, akinek abban a helyzetben már relatíve könnyű dolga volt. Amellett rengeteg embert elvisz, nagyobb területet bviztosítva a többieknek. Én igazán nem tudnék egyértelműen kiemelni senkit az MSN-ből, ők így alkotnak egy tökéletes triót.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2016.05.15. 14:10:00

Egyértelmű, h bizonyos szituációban jobban kellene koncentrálnia, fejben erősebbnek lennie, ez nem tudásbeli képesség, szóval lehet rajta dolgozni. Azt is bizonyította számomra az utóbbi pár meccs, ha ugatás helyett a focival foglalkozik, akkor jönnek a gólok.

Nem titkoltan nekem hatalmas kedvencem, mióta itt van, de leigazolása előtt is bírtam. Szeretem az ilyen tipusú 9-est, akit a "gól tart életben".

Én elsősorban nem a gólok száma alapján ítéltek meg egy csatárt, hanem h kiknek lövi, milyen meccseken. Ebben jó Suraez, megvan a képessége bárkinek, bármikor gólt lőni, lehet elsőre hülyén hangzik, de képes meccseket eldönteni. Ezen kívül annyi mindent lehetne irni a szerepéről a gólokon kívül is, de most a lagziból éledezek :)

Itt van pl Higuain, van 35 gólja csak a bajnokságban, Ronaldo vagy Zlatan anno talán sosem lőtt ennyit egy szezonban, mégis észrevehető bagatell különbség köztük :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.15. 13:53:49

TripleH írta:Igen egyébként amit Normandia is írt, hogy sokan csak annyit írnak, hogy bezzeg ha a 100%osokat beveri, de közben meg kompenzál az ilyen 10-20%osokkal. :D
egyikből van meccsenként 2-3, másikból havonta 1.

Egyébként nyilván ilyen számok után fura ha kritizálni meri valaki,de szent tehént sem kell csinálni belőle. Igen is, jogos ha felhozza valaki,hogy bizony rengeteg bennyhillshowt nyomott. És inkább rúgott volna 5el kevesebbet itt a végén, de amit linkeltek lejjebb real ellenit verte volna be. Mert az ciki,hogy ilyen képességekkel és ilyen számokkal a háta mögött olyat ki tud hagyni.

Mindegy, respect, meg nekem nagy kedvencem, minden góljának külön örülök, de nem kell valakit lehurrogni azért, mert felhozza azt ami negatív.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.15. 13:43:26

Igen egyébként amit Normandia is írt, hogy sokan csak annyit írnak, hogy bezzeg ha a 100%osokat beveri, de közben meg kompenzál az ilyen 10-20%osokkal. :D
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.15. 13:39:19

Nem akarok igazságot tenni, mert minek, de az vitathatatlan,hogy a kihagyott ziccerek mellett nem kevés, ziccernek nem nevezhető szituációt vert be, ezért valahol ezek kiegyenlítik egymást.
Ő abban nagy, hogy hihetetlen módon képes helyzetbe kerülni, illetve azokat felismerni. Mikor mit kell tennie, hová helyezkedjen stb. A tegnapi második gólja egy kiváló példa erre. Azért kevesen mentek volna arra az Alves labdára ilyen ütemben. Talán egyedűl ő bízott abban, hogy azt Dani eléri és még be is fogja tudni adni. Kiváló érzékkel támadta a labdát és előzte meg a hátvédet és a kapust. Szóval csak annyit akarok mondani, hogy hagy ki ziccereket, olyanokat is, amit még én is berúgnék, de lő olyanokat is elég nagy számban, amire senki sem számít. Ő ilyen, a nehezebbet könnyebben értékesíti.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 13:13:25

persze h fikázlak nem is titkolom.

de a kérdésre nem válaszoltál.
Kép
Válasz küldése