munirnál mondjuk még fél lábbal is jobbTromort77 írta:Semmivel sincs elkésve a klub, bőven jó augusztus első hetéig lezárni a csatár kérdését.
Viszont csak azért mert lassan haladnak a dolgok még nem kell hülyeségekbe belemenni. Isten őrizzen egy bot lábú RVP-től. Köze nincs a régi formájához. De szerencsére most fel sem merült a neve, csak itt a fórumon.
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Semmivel sincs elkésve a klub, bőven jó augusztus első hetéig lezárni a csatár kérdését.
Viszont csak azért mert lassan haladnak a dolgok még nem kell hülyeségekbe belemenni. Isten őrizzen egy bot lábú RVP-től. Köze nincs a régi formájához. De szerencsére most fel sem merült a neve, csak itt a fórumon.
Szerk: De nem Barca részről merült fel a neve. így értettem, Az meg a kutyát nem érdekli, hogy ő ajánlgatja magát.
Szerk: De nem Barca részről merült fel a neve. így értettem, Az meg a kutyát nem érdekli, hogy ő ajánlgatja magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.07.25. 12:48:08-kor.
Villa szintet?
Palesz, legalább Te ne csináld, könyörgöm.
Egyrészt az életben nem hoz le egyik se csereként Villa szintet vagy ennyire lenézed őt, esetleg nekem rémlik rosszul az ő teljesítménye? Mert abban a szituban/csapatban igen komoly volt az a szint.
Másrészt annyira még nekünk se megy jól, h Neymar lemegy, aztán bejön csereként egy Villa szint.
Döntsék el ma estig, h mit akarnak?
Mi van, feltörte Samper a fiókodat...
Szerk: megelőztek

Egyrészt az életben nem hoz le egyik se csereként Villa szintet vagy ennyire lenézed őt, esetleg nekem rémlik rosszul az ő teljesítménye? Mert abban a szituban/csapatban igen komoly volt az a szint.
Másrészt annyira még nekünk se megy jól, h Neymar lemegy, aztán bejön csereként egy Villa szint.
Döntsék el ma estig, h mit akarnak?

Szerk: megelőztek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.07.25. 11:55:38-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
palesz77 írta:Ma estig adnék időt a Gameiro-Vietto vonalnak, döntsék el, hogy mit akarnak

vietto meg gameiro össze is csokizták magukat, látom a kettejük közötti a telefonbeszélgetést
- szevasz kevin, itt luciano!
- szevasz aranyöcsém, mi a helyzet?
- te figyi, most olvastam a barca fórumot, palesz azt írta, hogy ma estig tö*ölhetünk, nincs több idő, döntenünk kell!
- áh, csak viccelsz.
- nem, nézd meg.
- és tényleg. jézus atyaúristen, mit csináljunk most?
- fogalmam sincs, palesz nem szokott viccelni, úgyhogy jó lesz ha estig tényleg döntünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tegnap én is ezen agyaltam már, hogy hagyjuk ezt a sagát a francba, és zavarjuk le akkor mással a dolgot.. Jöhet tőlem Persie is, csak akkor ha szélső hiányzik - mint most Neymar majd - akkor ne ő kezdjen Suárez mellett - vagy legyen 2 csatáros játék. Lacazette ilyen szempontból jó lenne ugye, meg Vietto is, csak egyiknek az ára baromi borsos, és sanszos, hogy nem akar padmelegítő lenni, a másik meg elfogadható árú, de sanszos, hogy szintén nem akar padmelegítő lenni..barca0417 írta:Tényleg lehet az lenne a legjobb ha a klub, megunva a "szórakozást" leigazolná Van Persiet. Munir meg menne kölcsönbe,ahol sokat játszana aztán majd jöhetne vissza, ha a holland megfárad.
Bár jó Gameiro és Vietto is, de kezd kínos lenni már ez.. közben meg elkezdődött az előszezon.

Na mindegy, nem kattogok itt tovább, mert még lesz úgyis 50 féle hír, lényeg, hogy tényleg zavarjuk le a csatárkérdést még a napokban. Ma estig adnék időt a Gameiro-Vietto vonalnak, döntsék el, hogy mit akarnak. Nem kéne arra várni, hogy vajon az Atma és a Sevilla így pár hét alatt mire jutnak, aztán ha ők megegyeznek egymással, mi hoppon maradunk..
Ezt tudom, csak ezen nem akartam fennakadni, lényege a képnek, hogy mindenhova van 2 ember igazából. Umtiti amúgy szerintem szezon végére se feltétlen lesz kezdő még, majd azt jövőre. Annyival elégedett lennék én már az összes idei igazolásunknál, ha felvennék a ritmust, és jó keigészítőkké nőnék ki magukat a szezon végére.Tobias88 írta:Mellesleg Umtiti bal lábas így ő a bal oldalon fog szerintem játszani középen (de az elején még pados lesz, az biztos)
Ezt mondjuk már megmondták 1-2 hete, hogy a nyáron jön egy támadó..Samper írta: vagy azt, hogy szezonkezdetig jön új támadó.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát nekem csak az kiemelkedő hogy Douglas többet keres mint Bravo (és azért a klubnál betöltött szerepük kicsit mást takarTobias88 írta:Ettől ma rémálmaim lesznek.Varatrix írta:http://www.totalsportek.com/money/barce ... -salaries/

Megértem miért nm akar távozni, de hogy itt van valami sus-kus azis biztos!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Az a baj csak ezzel, hogy az MSN elől mindig játszani fog és két játékos a középpályáról alig fog játszani a szezonban. Mellesleg Umtiti bal lábas így ő a bal oldalon fog szerintem játszani középen (de az elején még pados lesz, az biztos)palesz77 írta:Posztokra leosztva a keretünk, lehet a középpályán még variálni nyilván. Papíron ez baromi jóTobias88 írta:Lehet itt panaszkodni az átigazolásokra, de szerintem senki sem gondolt ennyi és ilyen minőségű érkezőkre

Ettől ma rémálmaim lesznek.Varatrix írta:http://www.totalsportek.com/money/barce ... -salaries/
Az lehet, de akkor Munirnak mennie kellene amit én speciel nem szeretnék. Felesleges ennyi pénzt kiadni, amikor itt van egy eléggé tehetséges játékos is. Én inkább Vietto párti vagyok, őt sokkal inkább el tudjuk adni, ha nem válik be annyira (amit kétlek). Szóval hajrá MundoNero. írta:Akkor lesz itt igazán mély keret ha egyszerre jön Vietto és Gameiro is

Akkor mehetnénk Lacazettért egy 60 milliós ajánlattalpalesz77 írta:Atletico Madrid have countered Barcelona by offering €20M + Luciano Vietto to Sevilla for forward Kevin Gameiro. [SPORT]

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2016.07.25. 11:32:15-kor.
94:39 6 - 1
- barca0417
- Entrenador del Barça
Tényleg lehet az lenne a legjobb ha a klub, megunva a "szórakozást" leigazolná Van Persiet. Munir meg menne kölcsönbe,ahol sokat játszana aztán majd jöhetne vissza, ha a holland megfárad.
Bár jó Gameiro és Vietto is, de kezd kínos lenni már ez.. közben meg elkezdődött az előszezon.

A feneket!Samper írta:Ha a vezetőség profi lenne a tájékoztatásban, ma már valamit mondott volna. Akár azt, hogy csak 1-2 napon lesz végleges megállapodás, vagy azt, hogy szezonkezdetig jön új támadó.

Ha a vezetőség profi lenne a tájékoztatásban, ma már valamit mondott volna. Akár azt, hogy csak 1-2 napon lesz végleges megállapodás, vagy azt, hogy szezonkezdetig jön új támadó.
Ha ez valóban így van, akkor az ég világon semmi értelme idehozni 40-ért. Sokkal ésszerűbb olyan csatárt hozni, aki olyan csapatban játszott, mely csapat ellen tömörültek és úgyis tudott gólt lőni. Neveket felesleges dobálni, de nekem is szimpatikusabb egy RvP vonal, mint Vietto vagy Gamiero.palesz77 írta:Gameiroval nekem a korán kívül - amivel megbékélnék simán - az a legnagyobb bajom, hogy úgy a legjobb, ha előtte van egy félpályányi terület. Nálunk nem lenne ennyi helye, egy tömörülő Atma ellen meg nem tudna nagyon hova futni.. Pedig kivételesen jó a sebessége, ez tetszik is benne, csak nem tudom, hogy mennyire tudná hozni magát nálunk, ha a legfőbb erényét nem annyira tudná kihasználni..
Raul abbahagyta már?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
palesz77 írta:Gameiro (29) will stay in Sevilla.
![]()
Mexikói szappanopera újratöltve...

- palesz77
Gameiro (29) will stay in Sevilla. [Cope]
Gameiroval nekem a korán kívül - amivel megbékélnék simán - az a legnagyobb bajom, hogy úgy a legjobb, ha előtte van egy félpályányi terület. Nálunk nem lenne ennyi helye, egy tömörülő Atma ellen meg nem tudna nagyon hova futni.. Pedig kivételesen jó a sebessége, ez tetszik is benne, csak nem tudom, hogy mennyire tudná hozni magát nálunk, ha a legfőbb erényét nem annyira tudná kihasználni..

Verma a PL-be akar visszamenni, Montoya meg elvileg a Gomes ügy része lesz, de annak gyanús, hogy ki kellett volna már derülnie..Bob_Marley írta:Elsőre azért még ott lehet Vermaelen is akár, vagy Montoya, mert ő ha jól tudom nálunk van még.
Gameiroval nekem a korán kívül - amivel megbékélnék simán - az a legnagyobb bajom, hogy úgy a legjobb, ha előtte van egy félpályányi terület. Nálunk nem lenne ennyi helye, egy tömörülő Atma ellen meg nem tudna nagyon hova futni.. Pedig kivételesen jó a sebessége, ez tetszik is benne, csak nem tudom, hogy mennyire tudná hozni magát nálunk, ha a legfőbb erényét nem annyira tudná kihasználni..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igen, az úgy karcsú ha valóban ajánlotta ezt az Atletico Madrid, de már azt sem hiszem el az újságoknak hogy az a nevük, ami írva van a címlapon.palesz77 írta:Az első még sóval elmegy, bár te is írtad, hogy igazoltak vagy 50-et már, nem hiszem, hogy kéne nekik most bárki tőlünk - Samper nagyon max, de az ő sorsa meg az előszezon után dől csak el. De a másik annak tükrében, hogy az Atma Viettot+20-at adna érte, elég gyenge lábakon áll..Bob_Marley írta:Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.

Elsőre azért még ott lehet Vermaelen is akár, vagy Montoya, mert ő ha jól tudom nálunk van még.

- palesz77
Az első még sóval elmegy, bár te is írtad, hogy igazoltak vagy 50-et már, nem hiszem, hogy kéne nekik most bárki tőlünk - Samper nagyon max, de az ő sorsa meg az előszezon után dől csak el. De a másik annak tükrében, hogy az Atma Viettot+20-at adna érte, elég gyenge lábakon áll..Bob_Marley írta:Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.palesz77 írta:Mondj 1 okot, amiért olcsóbban kéne eladniuk nekünk..Bob_Marley írta:Én bízok benne valahogy megszerezzük és még diszkont áron is.

Mondjuk a Sevilla elég érdekes, elment Krychowiak, elment Fazio meg még védő és hoztak egy rahedli támadót.

Vagy Jonast a BenficabolMessiNeymarSuarez írta:Jobbnál jobb..Sport szerint közelebb áll Gameiro az Atletihez mert Vietto +20 millát ajánlottak a Sevillának...
Még a végén tényleg nem jön egyik sem és a 2 klub elintézi...
Akkor tényleg hoznunk kéne Fán Persie-t
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk a Ticotol ez nagy arc lenne.
Mi meg a Sevilla bénázunk és ők hozzák el Gameirot.
Én bízok benne valahogy megszerezzük és még diszkont áron is. Na ő remek erősítés kategória. Rugdossa a gólokat, Ligából jön, EL-ben is teljesített, remek a "CV-je". 

Atlético Madrid have countered Barça with a last minute offer for Kevin Gameiro: €20M plus Luciano Vietto [sport]
Ez mekkora volna, ha az Atma letenne 20at meg Vietto-t Gameiro-ért. Ez egyre szebb.
Popcornt bekészíteni, jó lesz ez. Én Gameiro-t és Lacazette-t nézném el itt a legszívesebben, szóval reménykedek. De Vietto esetén se lennék szomorú.
Gameiro-ért se sok a 40. El kell felejteni a korábbi árakat. Egy a pályafutása csúcsán lévő játékosért ez nem sok. Ha van annyi pénz akkor be kell vállalni. Főleg, hogy vele jó esetben jó pár évre megodlhatnánk a csere csatár posztot.
Szerk: Megelőztél.
Szerk2: Csak, hogy még zavarosabb legyen:
There is a verbal agreement between Sevilla and Atlético Madrid. Luciano Vietto will go to Sevilla on a one-year loan deal. [@CLMerlo]
Ez mekkora volna, ha az Atma letenne 20at meg Vietto-t Gameiro-ért. Ez egyre szebb.

Popcornt bekészíteni, jó lesz ez. Én Gameiro-t és Lacazette-t nézném el itt a legszívesebben, szóval reménykedek. De Vietto esetén se lennék szomorú.
Gameiro-ért se sok a 40. El kell felejteni a korábbi árakat. Egy a pályafutása csúcsán lévő játékosért ez nem sok. Ha van annyi pénz akkor be kell vállalni. Főleg, hogy vele jó esetben jó pár évre megodlhatnánk a csere csatár posztot.
Szerk: Megelőztél.

Szerk2: Csak, hogy még zavarosabb legyen:
There is a verbal agreement between Sevilla and Atlético Madrid. Luciano Vietto will go to Sevilla on a one-year loan deal. [@CLMerlo]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.07.24. 22:19:57-kor.
- palesz77
Atletico Madrid have countered Barcelona by offering €20M + Luciano Vietto to Sevilla for forward Kevin Gameiro. [SPORT]visca el barca írta:bármibe fogadok h egyik se jön

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jobbnál jobb..Sport szerint közelebb áll Gameiro az Atletihez mert Vietto +20 millát ajánlottak a Sevillának...
- visca el barca
- Presidente del Barça
bármibe fogadok h egyik se jön 

Mi ez ?MessiNeymarSuarez írta:FC Barcelona have already reached an agreement of €22M with Atlético regarding Luciano Vietto hence there is no agreement for Gameiro [md]
Mundo VS SPORT fight
131313-madik kör következik....

Round 524. Fight!
Attól mert a SPORTra hivatkoznak szerintem még nem igen lesz hivatalos, majd a végén úgy járunk, hogy megveszik RooneytKubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/dan- ... 016-07.php Akár órákon belül bejelenthetik,a vételi ár egyenlőre nem ismert.