barca0417 írta:Tényleg lehet az lenne a legjobb ha a klub, megunva a "szórakozást" leigazolná Van Persiet. Munir meg menne kölcsönbe,ahol sokat játszana aztán majd jöhetne vissza, ha a holland megfárad.
Bár jó Gameiro és Vietto is, de kezd kínos lenni már ez.. közben meg elkezdődött az előszezon.
Tegnap én is ezen agyaltam már, hogy hagyjuk ezt a sagát a francba, és zavarjuk le akkor mással a dolgot.. Jöhet tőlem Persie is, csak akkor ha szélső hiányzik - mint most Neymar majd - akkor ne ő kezdjen Suárez mellett - vagy legyen 2 csatáros játék. Lacazette ilyen szempontból jó lenne ugye, meg Vietto is, csak egyiknek az ára baromi borsos, és sanszos, hogy nem akar padmelegítő lenni, a másik meg elfogadható árú, de sanszos, hogy szintén nem akar padmelegítő lenni..

Nem mondom, hogy nagyon jók lennének ott, de egy Villa szintet le tudnának hozni szerintem, úgyhogy lehetne variálni, hogy ha gólerős ember kell a szélre Messi/Ney hiányában, akkor játszanak ők, ha meg olyan, aki kombinatív és jó mezőnyben/előkészítésben, akkor Denis.
Na mindegy, nem kattogok itt tovább, mert még lesz úgyis 50 féle hír, lényeg, hogy tényleg zavarjuk le a csatárkérdést még a napokban. Ma estig adnék időt a Gameiro-Vietto vonalnak, döntsék el, hogy mit akarnak. Nem kéne arra várni, hogy vajon az Atma és a Sevilla így pár hét alatt mire jutnak, aztán ha ők megegyeznek egymással, mi hoppon maradunk..
Tobias88 írta:Mellesleg Umtiti bal lábas így ő a bal oldalon fog szerintem játszani középen (de az elején még pados lesz, az biztos)

Ezt tudom, csak ezen nem akartam fennakadni, lényege a képnek, hogy mindenhova van 2 ember igazából. Umtiti amúgy szerintem szezon végére se feltétlen lesz kezdő még, majd azt jövőre. Annyival elégedett lennék én már az összes idei igazolásunknál, ha felvennék a ritmust, és jó keigészítőkké nőnék ki magukat a szezon végére.
Samper írta: vagy azt, hogy szezonkezdetig jön új támadó.
Ezt mondjuk már megmondták 1-2 hete, hogy a nyáron jön egy támadó..