Van Persie és kombinatív futball. Erről meséljen nekem valaki?palesz77 írta: Tegnap én is ezen agyaltam már, hogy hagyjuk ezt a sagát a francba, és zavarjuk le akkor mással a dolgot.. Jöhet tőlem Persie is, csak akkor ha szélső hiányzik - mint most Neymar majd - akkor ne ő kezdjen Suárez mellett - vagy legyen 2 csatáros játék. Lacazette ilyen szempontból jó lenne ugye, meg Vietto is, csak egyiknek az ára baromi borsos, és sanszos, hogy nem akar padmelegítő lenni, a másik meg elfogadható árú, de sanszos, hogy szintén nem akar padmelegítő lenni..Nem mondom, hogy nagyon jók lennének ott, de egy Villa szintet le tudnának hozni szerintem, úgyhogy lehetne variálni, hogy ha gólerős ember kell a szélre Messi/Ney hiányában, akkor játszanak ők, ha meg olyan, aki kombinatív és jó mezőnyben/előkészítésben, akkor Denis.
Na mindegy, nem kattogok itt tovább, mert még lesz úgyis 50 féle hír, lényeg, hogy tényleg zavarjuk le a csatárkérdést még a napokban. Ma estig adnék időt a Gameiro-Vietto vonalnak, döntsék el, hogy mit akarnak.

Lacazette meg akkora luxus lenne. Hogy mártélen sikítva menekülne Barcelonából, ha egyátalán aláírna hozzánk.
Vagy egy fiatal mint Vietto akinek akár hosszútávon perspektíva lehet hogy Suárezt idősebb korára kiszorítja, vagy egy öreg úr akit nem zavar a szerepköre, de azért tud passzolni a srác.