palesz77 írta:Gameiro (29) will stay in Sevilla.
![]()
Mexikói szappanopera újratöltve...

palesz77 írta:Gameiro (29) will stay in Sevilla.
![]()
Verma a PL-be akar visszamenni, Montoya meg elvileg a Gomes ügy része lesz, de annak gyanús, hogy ki kellett volna már derülnie..Bob_Marley írta:Elsőre azért még ott lehet Vermaelen is akár, vagy Montoya, mert ő ha jól tudom nálunk van még.
Igen, az úgy karcsú ha valóban ajánlotta ezt az Atletico Madrid, de már azt sem hiszem el az újságoknak hogy az a nevük, ami írva van a címlapon.palesz77 írta:Az első még sóval elmegy, bár te is írtad, hogy igazoltak vagy 50-et már, nem hiszem, hogy kéne nekik most bárki tőlünk - Samper nagyon max, de az ő sorsa meg az előszezon után dől csak el. De a másik annak tükrében, hogy az Atma Viettot+20-at adna érte, elég gyenge lábakon áll..Bob_Marley írta:Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.
Az első még sóval elmegy, bár te is írtad, hogy igazoltak vagy 50-et már, nem hiszem, hogy kéne nekik most bárki tőlünk - Samper nagyon max, de az ő sorsa meg az előszezon után dől csak el. De a másik annak tükrében, hogy az Atma Viettot+20-at adna érte, elég gyenge lábakon áll..Bob_Marley írta:Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.
Belevesszünk fiatalt vagy fiatalokat. Vagy egész egyszerűen rájönnek hogy ennyiért nem tudják pénzre váltani.palesz77 írta:Mondj 1 okot, amiért olcsóbban kéne eladniuk nekünk..Bob_Marley írta:Én bízok benne valahogy megszerezzük és még diszkont áron is.
Vagy Jonast a BenficabolMessiNeymarSuarez írta:Jobbnál jobb..Sport szerint közelebb áll Gameiro az Atletihez mert Vietto +20 millát ajánlottak a Sevillának...
Még a végén tényleg nem jön egyik sem és a 2 klub elintézi...
Akkor tényleg hoznunk kéne Fán Persie-t
Atletico Madrid have countered Barcelona by offering €20M + Luciano Vietto to Sevilla for forward Kevin Gameiro. [SPORT]visca el barca írta:bármibe fogadok h egyik se jön
Mi ez ?MessiNeymarSuarez írta:FC Barcelona have already reached an agreement of €22M with Atlético regarding Luciano Vietto hence there is no agreement for Gameiro [md]
Mundo VS SPORT fight
131313-madik kör következik....
Attól mert a SPORTra hivatkoznak szerintem még nem igen lesz hivatalos, majd a végén úgy járunk, hogy megveszik RooneytKubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/dan- ... 016-07.php Akár órákon belül bejelenthetik,a vételi ár egyenlőre nem ismert.
Az már a Sevilla oldaláról senkit nem érdekel, hogy a kezdőbe veszünk meg valakit vagy a B csapat cserepadjára. Amúgy meg igen is hozzunk egy komoly csere támadót, Enrique meg legyen végre férfi és forgassa rendszeresen az MSN-t.Kubla9 írta:Igen,csak nem azért hogy a meccsek többségében padozzon.Nero. írta:Hát barátom ajánlom hogy nézz szét az idei átigazolások árlistáján, egy élete formájában lévő EL-gólkirály csatárért ma már ki kell fizetni negyvenet.
De amúgy már tagadják hogy bármiféle megállapodás is létrejött volna. Diairo sport...
Igen,csak nem azért hogy a meccsek többségében padozzon.Nero. írta:Hát barátom ajánlom hogy nézz szét az idei átigazolások árlistáján, egy élete formájában lévő EL-gólkirály csatárért ma már ki kell fizetni negyvenet.
De amúgy már tagadják hogy bármiféle megállapodás is létrejött volna. Diairo sport...
Ennyi az ára??? Aha,de csak nekünk.Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy ha tényleg hozzánk jön mennyit is perkálunk le érte.Egyik újság azt írja hogy megegyeztek ,a másik azt hogy semmi sem igaz a dologból.Majd kiderül az igazság.Nero. írta:Akkor lesz itt igazán mély keret ha egyszerre jön Vietto és Gameiro isEzek után én már nem lepődnék meg semmin
Kubla: Ma egy Gameiro szintű játékosnak ennyi az ára.
Nem, mert 45+20-ért fogjuk hozni, a vezetőséget ismerve...Bob_Marley írta:Na Gameironak nagyon örülnék, főleg ha nem 40-ért hoznánk.
Kubla9 írta: Ha kifizettük érte a 40 misit a világ bohócai vagyunk.![]()
![]()
![]()