Vietto se rúgott többet a Ligában.
Az meg hogy nem termel ki az igaz, de pont amiatt hogy beszélünk max 1000 percről elég feleslegesnek érzek 20 milliót kidobni egy 22 éves emberért. Nem termel ki, akkor olyat hozzunk aki készen áll erre a szintre, erősítés. Vietto jó, de nem kész játékos. Ő nem fogja megváltani a világot, ahogy az Atleticoban sem tette, mert ilyen idős korban elég ritkán vannak olyan szinten játékosok. És arra a szerepere, hogy mondjuk 2:0 és végre a király kisasszonyok lejöjjenek 20 perce Munir is teljesen alkalmas, hogy váltsa őket.
De nem csak Jonas van, nem tudom elhinni hogy nincs olcsó ésszerű megoldás. Egy Ruben Castrot már annyiszor írtam, hátha egyszer eljut Barcelonáig is.

Nem Larsson klónt kell keresni, ez igaz, de olyat aki betud jönni 20 percekre és még gól is van benne, erre egy Castro alkalmas. Vagy írtam Rossi-Tello csere, adná magát. Vagy ugye volt RVP is, lennének opciók, s nem kéne kidobálni a pénzt egyelőre még nem bizonyított emberekre. Vagy ugye pl Gomes, ez kell, beáll bepattan róla, ezt csinálja x éve.