Ha kifizettük érte a 40 misit a világ bohócai vagyunk.MessiNeymarSuarez írta:"Barcelona and Sevilla have reached an agreement for the transfer of Kevin Gameiro. [Diario Sport]"
ŐŐŐŐ WHAT?!

Ha kifizettük érte a 40 misit a világ bohócai vagyunk.MessiNeymarSuarez írta:"Barcelona and Sevilla have reached an agreement for the transfer of Kevin Gameiro. [Diario Sport]"
ŐŐŐŐ WHAT?!
Azért a fizetését nem mi fogjuk tovább fizetni ugye?visca el barca írta:Adriano will join Besiktas for a fee of 600k. Payment will be made to Barca in 3 years. 1st year 250k, 2nd 200k and in 3rd year 150k.
ilyen sóher klubot te jó ég
Na, akkor én lemaradtamVeidt_madridista írta:52 milliós volt azPCsabi írta:Lacazette meg nem lenne olcsó, a Lyon egy 32 millió fontos West Ham ajánlatot elutasított már.mondjuk euróban
palesz77 írta:Barcelona sources deny that there is an agreement with Sevilla over the signing of forward Kevin Gameiro (29). [MD]
A Darzio ugyanezt irta 5 napja Viettorol..
Vietto hány napja hezitál?palesz77 írta:Egy Barcas forras szerint Vietto a fo celpont, aki meg mindig hezital - ebbe semmi uj -, es ha nem minket valaszt, akkor rarepulunk Lacazettre. Jonas nem opcio.
van persie fizetése egy három éves szerződés alatt kis túlzással annyi lenne, mint vietto áraBob_Marley írta:Vagy ugye volt RVP is, lennének opciók, s nem kéne kidobálni a pénzt egyelőre még nem bizonyított emberekre. Vagy ugye pl Gomes, ez kell, beáll bepattan róla, ezt csinálja x éve.
Na most ugy nez ki, hogy megis kolcsonbe megy csak. Sport meg nem szall le az eladas temarol, allitasuk szerint Bravo, Arda es Verma is tavozhat akar..visca el barca írta:telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinától
Előtte meg rúgott 10et a LaLigaban, ilyen portugál/olasz gól királyokat Sztem hanyagoljuk, mert jelen esetben éles a differencia mind2 eseteben a termelt gólok között, am meg a Masia sosem termelt ki épkézláb centert (Messin kívül) szóval hiába várunk erre a Masiabol, másik meg az, hogy minek vegyünk egy olyan játékost akit nem véletlen selejteztek mar ki vmi rém gyenge bajnokságba? Azert mert véletlen egyszer Larrson eseteben bejött, Sztem az egyszeri csoda volt.Bob_Marley írta:Ez nem fiatal ellenesség, hanem pont hogy nálam a filozófia az hogy a fiatalokat a B-ből hozzunk, venni kész játékosokat kellene. Egész egyszerűen Vietto hiába egy remek játékos, nem egy kész focista és akkor már inkább meg kéne nézni Munir mire megy.PCsabi írta:Bob, mi ez a fiatal ellenesség?
Jonas már sokkal inkább opció, főleg a tavalyi szezonja után.
Ez nem fiatal ellenesség, hanem pont hogy nálam a filozófia az hogy a fiatalokat a B-ből hozzunk, venni kész játékosokat kellene. Egész egyszerűen Vietto hiába egy remek játékos, nem egy kész focista és akkor már inkább meg kéne nézni Munir mire megy.PCsabi írta:Bob, mi ez a fiatal ellenesség?
valakinek egyensúlyban kell taretani a fórumotPCsabi írta:Bob, mi ez a fiatal ellenesség?
Sok ilyet hallottam már, az eddigi hírek után őszintén meglepne, ha nem jönne. Az meg főleg, ha Lacazette tényleg becsúszna a 8-ason 2-szer annyiért..Tromort77 írta:Atlético Madrid | Atlético chief: “We haven't had any offers for Vietto”
Aztán lassan csak becsúszik Lacazette takarásban a 8as pályán.![]()
Ezt így nem tudtam, köszi.Tromort77 írta:Pjanic-al az volt a baj, hogy az idei évi pénzügyi keretbe fért volna csak bele. Míg a Roma azért adta el, hogy kozmetikázza a saját pénzügyi keretüket a szezon vége előtt mert minuszba voltak. Szóval ők nem várhatták meg míg belelépünk az új "évbe".Bob_Marley írta:
És pl Pogba kapcsán írtam, hogy lehetne hozni, hogy Iniestát lehessen konzerválni, de annyit nem ért. Gomes lehet hasonló szerepkörben, de ugyanaz 60at nem ér. Ár/érték arány, akkor bakker elhozom Pjanicot feleannyiért.....