Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt arra alapozták, hogy pár napja a Barca kiadott egy videót amikor Messi,Piqué és Arda nehéz sorsú gyerekekkel jófejkednek és az ugye még a Copa előtt volt ahol még nem volt szakálla, csak ugye most rakták fel a videót. Mondjuk az nem esett le nekik, hogy mindhárom focista nyaral és nem edzenek, de nyilván az NSO-s "szakemberektől" nem várható el egy ilyen bonyolult okfejtés végigfuttatásaferninho írta: Ennyit az nso-ról, lehoztak pár napja egy cikket, hogy Messi megborotválkozott...
Most meg maguknak ellent mondva nyugodtan lehozzák ezt a képet és fel se tűnik nekik....
Ennyit az nso-ról, lehoztak pár napja egy cikket, hogy Messi megborotválkozott...palesz77 írta:Mai hírek szerint csak szimplán hazarepült, de edzésbe ő is csak Augusztus 1-től áll.
Ezzel az új frizurával..
Antonella biztos mindig a szőke fiúkákra bukott így kompromisszumot kötött Leoval, hogy maradhat a szakáll, de akkor Ken baba leszelvisca el barca írta:
a haj az tényleg gáz, de sztem a szakáll elég jól áll neki, bár a hírek szerint az asszony nincs oda érte...
a haj az tényleg gáz, de sztem a szakáll elég jól áll neki, bár a hírek szerint az asszony nincs oda érte...Alfa írta:A klub hivatalos honlapja is lehozta, hogy utazik a csapattal. A hajáról meg inkább nem mondok semmitpalesz77 írta:Mai hírek szerint csak szimplán hazarepült, de edzésbe ő is csak Augusztus 1-től áll.
Ezzel az új frizurával...
A klub hivatalos honlapja is lehozta, hogy utazik a csapattal. A hajáról meg inkább nem mondok semmitpalesz77 írta:Mai hírek szerint csak szimplán hazarepült, de edzésbe ő is csak Augusztus 1-től áll.
Ezzel az új frizurával..
Már egy éve is nyilatkozott valami hasonlót, akkor se lepődtem meg. A sok szájalása ellenére szerintem legbelül nincs baja a Barcával, sőt... Nagyon jött volna ő ide Rijkaard után.Messias2 írta:Jose Mourinho: "For me the top three players in history are Messi, Pele and Maradona."
https://www.youtube.com/watch?v=2jiWy0TO_YwNero. írta:Egy kis nosztalgia. Ha jól emlékszem ez volt az első meccse a ligában ahol kezdő volt. Mekkorát játszott már ekkor is pfff![]()
![]()
Off: A zene címét valaki leírhatná nekem. Adja nagyon.
Ez nem így működik. Ha valaki büntetett előéletű akkor is kaphat felfüggesztettet. Például ha egy ember kap 2 évet 3 évre felfüggesztve az azt jelenti, hogy ha 3 éven belül bármit elkövet amiért kap büntetést akkor automatikusan megkapja azt a 2 évet is. De ha 5 év után követ el valamit akkor már nem kapja meg azt a 2 évet.ntibi67 írta: Na ezt kétlem,mert mi van ha valaki már büntetett előéletű?
Na ezt kétlem,mert mi van ha valaki már büntetett előéletű?Alfa írta:Spanyolországban a 2 év alatti szabadságvesztést nem kell leülni. Nem a bíró dönti el, hogy ez a 21 hónap az letöltendő vagy felfüggesztett.ntibi67 írta:Csak,hogy ez sehol nem hangzott el,hogy az ítélet felfüggesztett börtön.Csak precedensre hivatkoznak,hogy álltalában a két év alatti börtönt szokták enyhíteni felfüggesztettre!
Az első mondatodhoz meg,nem ismerhetsz,nem tudhatod mennyire vagyok laikus vagy sem.
Az meg legyen a szuverén jogom,hogy miben hiszek és miben nem!
Nagyjából annyi, hogy a következő esetnél bizonyos időn belül, rá varrják ezt is pluszban.recrea írta:Amúgy akkor mi értelme van a 2 év alatti börtönbüntetés intézményének?![]()
Azért ez kemény ítélet ám, legyünk őszinték.
Amúgy akkor mi értelme van a 2 év alatti börtönbüntetés intézményének?Alfa írta:Spanyolországban a 2 év alatti szabadságvesztést nem kell leülni. Nem a bíró dönti el, hogy ez a 21 hónap az letöltendő vagy felfüggesztett.ntibi67 írta:Csak,hogy ez sehol nem hangzott el,hogy az ítélet felfüggesztett börtön.Csak precedensre hivatkoznak,hogy álltalában a két év alatti börtönt szokták enyhíteni felfüggesztettre!
Az első mondatodhoz meg,nem ismerhetsz,nem tudhatod mennyire vagyok laikus vagy sem.
Spanyolországban a 2 év alatti szabadságvesztést nem kell leülni. Nem a bíró dönti el, hogy ez a 21 hónap az letöltendő vagy felfüggesztett.ntibi67 írta:Csak,hogy ez sehol nem hangzott el,hogy az ítélet felfüggesztett börtön.Csak precedensre hivatkoznak,hogy álltalában a két év alatti börtönt szokták enyhíteni felfüggesztettre!
Nálad az a gond, az összeesküvés elméletekben hinni akarás mellett, hogy nem tudsz értelmezni bírósági ítéletet sem laikusként.ntibi67 írta:Mi az,hogy túl van rajta?Első fokon 21 hónap bötönbüntetésre ítélték!
Az még csak lehetőség,hogy ez lehet felfüggesztett is.
Azért úgy kelni minden nap,hogy ártatlannak,érzi magát és a börtön fenyegeti,nem lehet valami kellemes érzés.