Nem wb, a Roma Spallettivel az összes meccsen 4-4-2-t játszott. Garcia előtte variált néhány meccsen 3-5-2-vel sérülések miatt, de nem gondolom hogy az mérvadó lenne. Manolas mellett a védelem legmegbízhatóbb tagja volt az egész szezonban.Feast4 írta: Amúgy aki jobban képben van vele ő csak wb vagy egész oldalt bejatszó játékos?
Barca Igazolások
- Veidt_madridista
- Madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
7végén nem nagyon szoktak játékost bejelenteni, úgyhogy sanszos h hétfő lesz ebből
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vietto nyilatkozata régebbről:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=582C884D
Gyanítom nem kis álma teljesülne, ha Iniesta és Messi mellett játszhatna, és végre nem ellenük.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=582C884D
Gyanítom nem kis álma teljesülne, ha Iniesta és Messi mellett játszhatna, és végre nem ellenük.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Na, akkor holnap végleg meglesz a keretünk, gyorsan lezavartuk az igazolásokat.soadroli írta:Vietto has agreed to sign for Barcelona. Official announcement could be made tomorrow. [TV3]

Vietto has agreed to sign for Barcelona. Official announcement could be made tomorrow. [TV3]

Amúgy aki jobban képben van vele ő csak wb vagy egész oldalt bejatszó játékos?palesz77 írta:Akkor nem vettük volna meg Dignet szerintem.Feast4 írta:Amúgy nem lepne meg ha valami klasszikus szélső hátvédet nélkülöző felállást próbálnánk ki.Az igazolások is erre utalnak. (Ha a felkészülés alatt benyomunk egy 3-5-2-t akkor hanyadt vágom magam.)

- pitta19
- Jugador d'estrella
Nekem eddig semmi bajom az idei igazolásokkal, látszik, hogy a vezetőség a keret mélyítésén dolgozik. Azért szerintem abban egyet érthetünk, hogy a kezdő 11-ünk world best, viszont a cserepadunk azért az utóbbi években hagyott kívánni valót maga után, kíváncsi leszek, mennyire fogja LE alkalmazni a rotációt, lesz kiből válogatnia, nagyon remélem páran meglepnek majd (pozitívan). Hányszor ment itt a fórumon is a matekozás egy-egy sérülés kapcsán, hogy is kéne felállni. Fiatalok, motiváltak az új arcok, szokhatják a rendszert és lesz is kitől tanulni, ha mégsem válik be majd mindenki, akkor sem lehet majd nagy bukóval értékesíteni (mondjuk ebbe most ne menjünk bele). Amit nem tudhatunk, lehet LE más felállásban is gondolkozik, és akkor még nem akarom az ördögöt a falra festeni, de EB, Copa, Olimpa éve van, azért egy ilyen megterhelő szezon után mindig benne van a pakliban, hogy alapemberek dőlnek ki.
Én bizakodó vagyok a jövővel és a jövő évvel kapcsolatban, bízom a szakmai stábban.Egy szó mint száz, előre inni a medve bőrére ugyan-úgy nem szabad, mint lenézni és nem bízni olyan játékosokban, akik még egy percet sem töltöttek a pályán Barca mezben.
Én bizakodó vagyok a jövővel és a jövő évvel kapcsolatban, bízom a szakmai stábban.Egy szó mint száz, előre inni a medve bőrére ugyan-úgy nem szabad, mint lenézni és nem bízni olyan játékosokban, akik még egy percet sem töltöttek a pályán Barca mezben.
- Kash
- Entrenador del Barça
Még mindig nem értem miért aggódtok az elköltött milliókért meg a játékosok játékperceiért.
Vietto? Nagyszerű. Fiatal, láttam játszani, nekem nagyon tetszik a stílusa, mondjuk azt egy játékosnál sem szeretem, mikor nem tudja eldönteni, mit akar, "válogat" és a többi, remélem nem Deulofeu tipusú srác.
Vietto? Nagyszerű. Fiatal, láttam játszani, nekem nagyon tetszik a stílusa, mondjuk azt egy játékosnál sem szeretem, mikor nem tudja eldönteni, mit akar, "válogat" és a többi, remélem nem Deulofeu tipusú srác.

Szerintem Csabi csak viccelődött, remélem sokáig lesz még ilyen vidám a hangulat és nem lesznek problémák ott a jobboldalon, én nem mernék megesküdni rá hogy a Vidal-Robi páros maradéktalanul letudja hozni azt amit kéne védekezésben, arról nem is beszélve hogy hol fognak ők Messivel úgy összejátszani mint Alves.Feast4 írta:PCsabi írta:Jobbhátvédet mikor igazolunk?
Ha lentebb is olvasol vagy felidézed az utóbbi hetek cikkeit akkor látszik hogy semmikor.
Vietto... Gameironak vagy Nolitonak jobban örültem volna de egy próbát megér a kisgyerek. Az viszont tényleg igaz, hogy lehet hogy a Sevillának letettük a kért harmincat, csak egyszerűen a francia mondott nemet. Mindenki tudja hogy az MSN érinthetetlen (mondjuk ebben is csak idén tavasszal adtatok nekem igazat, holott én már Enrique első évének a második felében megmondtam hogy bajok lesznek, amikor Pedrot inkább valamelyik középpályás helyére hozta be...), kinek lenne kedve évi 7-800 percekért ideigazolni? Persze gondolom Enrique nyáron nagyon fogadkozik hogy idén bekeményít a rotálással kapcsolatban, de az MSN úgy megreggelizi Luchot ahogy eddig tette.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Két részre lehetne osztani az itteni szurkolókat
A pesszimista,aki már akkor kritizálja a játékost amikor még nem is,vagy alig látta Barca mezben játszani.Akinek mindig van valami baja,ha nem igazoluk akkor az.Ha igazolunk akkor miért azt.Ha öreg a keret,miért nem fiatalitunk.Ha fiatalok jönnek,akkor nem elég rutinosak.A saját Munirnál és Vidalnál nekik jobban kell egy a csapatában padkoptató Vietto és Marquinhos.
És van az optimista aki bár kritikus,de addig bizalommal van a játékosaink iránt,amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják.
A pesszimista,aki már akkor kritizálja a játékost amikor még nem is,vagy alig látta Barca mezben játszani.Akinek mindig van valami baja,ha nem igazoluk akkor az.Ha igazolunk akkor miért azt.Ha öreg a keret,miért nem fiatalitunk.Ha fiatalok jönnek,akkor nem elég rutinosak.A saját Munirnál és Vidalnál nekik jobban kell egy a csapatában padkoptató Vietto és Marquinhos.
És van az optimista aki bár kritikus,de addig bizalommal van a játékosaink iránt,amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nálam ha kifizetünk Viettoért 20+ milliót akkor ez a Nyár óriási blama. Jó játékosnak tartom, de Gameiort pl jobbnak és más megoldások is lehettek volna. Akkor már tényleg RVP vagy más. Ne tojáshéj a fenekén emberekért fizessünk már húszmilliókat...akkor már Munir. Kölcsönben ok, de így hogy jön Digne ami már-már megmagyarázhatatlan, majd fejeljük Gomes-sel totális feleslegként, s zárszóként Viettoért 20+ az elég ciki....
És nem teljesítményt bírálok, a csapat nyeresége egy dolog, de a vezetőség és az igazolás egy másik. Ez a része pedig értelmetlen eddig. Jöjjön Vietto, de vagy kölcsönbe vagy hozni olyat pénzért aki tényleg olyan.
És nem teljesítményt bírálok, a csapat nyeresége egy dolog, de a vezetőség és az igazolás egy másik. Ez a része pedig értelmetlen eddig. Jöjjön Vietto, de vagy kölcsönbe vagy hozni olyat pénzért aki tényleg olyan.

PCsabi írta:Jobbhátvédet mikor igazolunk?
Ha lentebb is olvasol vagy felidézed az utóbbi hetek cikkeit akkor látszik hogy semmikor.

-
- aka Game90
Jobbhátvédet mikor igazolunk?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akkor nem vettük volna meg Dignet szerintem.Feast4 írta:Amúgy nem lepne meg ha valami klasszikus szélső hátvédet nélkülöző felállást próbálnánk ki.Az igazolások is erre utalnak. (Ha a felkészülés alatt benyomunk egy 3-5-2-t akkor hanyadt vágom magam.)
Hát amúgy, tényleg elég nehéz döntés.. A Barca és a kupák mellett ott van az is, hogy naponta az MSN-től tanulhat, azért ez se egy gyenge dolog.. Nyilván a meccsrutin jobban kéne neki, de edzéseken is baromi sokat tanulhat ettől a hármastól, én se nagyon tudnék dönteni a helyében - még ha most idegesít is, hogy húzza, halasztja a dolgot..visca el barca írta:"szerencsétlen" gyerek... én biztos nem tudnék dönteni a helyében... eljönne ide, csak nézne, hogy semmit nem játszik, ha meg elmegy sevillába azon lesz kiakadva h bárcsak itt lenne nálunk és ünnepelhetné a kupákat...

Elvileg azt nyilatkozták hogy ha a piac engedi.Ez annyit tesz nem veszünk senkit.Amúgy nem lepne meg ha valami klasszikus szélső hátvédet nélkülöző felállást próbálnánk ki.Az igazolások is erre utalnak. (Ha a felkészülés alatt benyomunk egy 3-5-2-t akkor hanyadt vágom magam.visca el barca írta:nem nem volt, úgy ezt csak Ti találtátok kiSubinho írta:Úgy volt h jobbhátvédet veszünk Alves helyére

- visca el barca
- Presidente del Barça
"szerencsétlen" gyerek... én biztos nem tudnék dönteni a helyében... eljönne ide, csak nézne, hogy semmit nem játszik, ha meg elmegy sevillába azon lesz kiakadva h bárcsak itt lenne nálunk és ünnepelhetné a kupákat...palesz77 írta:Atletico Madrid forward Luciano Vietto (22) could be a Barcelona player by Monday. The transfer would cost €22M + €3M in variables. Deal closed with Atlético Madrid, decision now up to the player. [SPORT]

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Atletico Madrid forward Luciano Vietto (22) could be a Barcelona player by Monday. The transfer would cost €22M + €3M in variables. Deal closed with Atlético Madrid, decision now up to the player. [SPORT]
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem nem volt, úgy ezt csak Ti találtátok kiSubinho írta:Úgy volt h jobbhátvédet veszünk Alves helyére

- Subinho
- Director del Fútbol
Úgy volt h jobbhátvédet veszünk Alves helyére, meg csatárt az MSN mögé, nem??? Erre jött egy balhátvéd, meg egy 86. középpályás.... Érti ezt valaki???
Nem lehet nekiindul u a szezonnak Alves helyén 2 olyan emberel, akiből egyikben nem bízott LE igy nem is játszott, a másik meg ügyes, de csak vész megoldás, alapból kp, ahol jobban is tolta, amikor játszott!
Ezzel Turan tök felesleges a csapatban! És persze Denis helyében sem lennék, jó helye volt, állandó kezdő, itt meg lehet, hogy a lelátótól nézheti majd a meccseket...
Nem lehet nekiindul u a szezonnak Alves helyén 2 olyan emberel, akiből egyikben nem bízott LE igy nem is játszott, a másik meg ügyes, de csak vész megoldás, alapból kp, ahol jobban is tolta, amikor játszott!
Ezzel Turan tök felesleges a csapatban! És persze Denis helyében sem lennék, jó helye volt, állandó kezdő, itt meg lehet, hogy a lelátótól nézheti majd a meccseket...
- visca el barca
- Presidente del Barça
tök mind1, jó megoldás úgysem lesz. amúgy én ezerszer inkább nézném fanpörszit akiben simán benne van az x-faktor ha ég a ház.palesz77 írta:Kényes szitukban nem hiszem, hogy bedobja majd Lucho.

- palesz77
FC Barcelona and Atletico Madrid have reached an agreement of around 22M for the transfer of Luciano Vietto(22). Luciano Vietto has been convinced to by Luis Enrique to be the 4th striker hence are the negotiations now in final stages. [md]
Most nézek Villarrealos és Atmás összefoglalókat, nem is olyan pici, mint amilyenre emlékeztem. A sebessége nagyon jó, elég technikás is, jól helyezkedik, viszont ez a gyerek rém gyenge befejező..
Nyilván az Atmás időszaka is arról árulkodott, hogy nem a legjobb, de a Villarrealban is bődület miket kihagy. Az MSN taníthat neki pár dolgot végülis, meg Suárez se volt a legjobb befejezők közt 5-6 éve, és az évek során javult csak szép lassan a gól/lövés aránya, de mi jelenleg egy 4. számú támadónál nem tudom, hogy ezt a fejlődést ki tudjuk-e várni.. Na mindegy, ha jön, én örülök neki, mert szimpatikus a játék szinte minden elemében ezen kívül, de nem érzem túl biztos megoldásnak. Kényes szitukban nem hiszem, hogy bedobja majd Lucho.
Most nézek Villarrealos és Atmás összefoglalókat, nem is olyan pici, mint amilyenre emlékeztem. A sebessége nagyon jó, elég technikás is, jól helyezkedik, viszont ez a gyerek rém gyenge befejező..

Adrianot is eladjuk a Besiktasnak úgy néz ki, de róla már voltak ilyen hírek.. Szerintem ingyen megy végül, csak erősködünk, hátha kapunk valami. Ha az is létrejön, akkor már csak Verma van hátra, Douglas úgyis marad mozizni még.visca el barca írta:telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinától
- visca el barca
- Presidente del Barça
telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinátólTobias88 írta:A többieket meg akár ingyen el kell sózni valahova, már nem érdekel. Elképesztő hogy milyen felfogása van egy két játékosnak akit leigazoltunk. Kizárólag ingyen akarnak távozni, hogy nagyobb fizetést kaphassanak a következő klubnál.

- noname
- Llegenda del Barça
Panaszkodtatok h öreg a csapat, hát tessék.
Egyetlen veszély, amit érzek most az, hogy olyan játékosok jöttek, akiknek kell a játékperc. Jó esély mutatkozik arra h többféle felállást alkalmazzunk h mindenkinek jusson elég perc.

A Fifa egy szégyen
Akkor fogok seggre ülni ha ez az egész Vietto vonal kamu és bevágjuk jövő héten Lacazttet.Tobias88 írta:Komolyan mondom félve jövök fel az oldalra, mert kiderül hogy vettünk még 3-4 játékost egy éjszaka alatt
Vietto után remélem leállnak, mert elég volt
A többieket meg akár ingyen el kell sózni valahova, már nem érdekel. Elképesztő hogy milyen felfogása van egy két játékosnak akit leigazoltunk. Kizárólag ingyen akarnak távozni, hogy nagyobb fizetést kaphassanak a következő klubnál.

Komolyan mondom félve jövök fel az oldalra, mert kiderül hogy vettünk még 3-4 játékost egy éjszaka alatt 
A többieket meg akár ingyen el kell sózni valahova, már nem érdekel. Elképesztő hogy milyen felfogása van egy két játékosnak akit leigazoltunk. Kizárólag ingyen akarnak távozni, hogy nagyobb fizetést kaphassanak a következő klubnál.

94:39 6 - 1