PCsabi írta:Jobbhátvédet mikor igazolunk?
Ha lentebb is olvasol vagy felidézed az utóbbi hetek cikkeit akkor látszik hogy semmikor.
PCsabi írta:Jobbhátvédet mikor igazolunk?
Akkor nem vettük volna meg Dignet szerintem.Feast4 írta:Amúgy nem lepne meg ha valami klasszikus szélső hátvédet nélkülöző felállást próbálnánk ki.Az igazolások is erre utalnak. (Ha a felkészülés alatt benyomunk egy 3-5-2-t akkor hanyadt vágom magam.)
Hát amúgy, tényleg elég nehéz döntés.. A Barca és a kupák mellett ott van az is, hogy naponta az MSN-től tanulhat, azért ez se egy gyenge dolog.. Nyilván a meccsrutin jobban kéne neki, de edzéseken is baromi sokat tanulhat ettől a hármastól, én se nagyon tudnék dönteni a helyében - még ha most idegesít is, hogy húzza, halasztja a dolgot..visca el barca írta:"szerencsétlen" gyerek... én biztos nem tudnék dönteni a helyében... eljönne ide, csak nézne, hogy semmit nem játszik, ha meg elmegy sevillába azon lesz kiakadva h bárcsak itt lenne nálunk és ünnepelhetné a kupákat...
Elvileg azt nyilatkozták hogy ha a piac engedi.Ez annyit tesz nem veszünk senkit.Amúgy nem lepne meg ha valami klasszikus szélső hátvédet nélkülöző felállást próbálnánk ki.Az igazolások is erre utalnak. (Ha a felkészülés alatt benyomunk egy 3-5-2-t akkor hanyadt vágom magam.visca el barca írta:nem nem volt, úgy ezt csak Ti találtátok kiSubinho írta:Úgy volt h jobbhátvédet veszünk Alves helyére
"szerencsétlen" gyerek... én biztos nem tudnék dönteni a helyében... eljönne ide, csak nézne, hogy semmit nem játszik, ha meg elmegy sevillába azon lesz kiakadva h bárcsak itt lenne nálunk és ünnepelhetné a kupákat...palesz77 írta:Atletico Madrid forward Luciano Vietto (22) could be a Barcelona player by Monday. The transfer would cost €22M + €3M in variables. Deal closed with Atlético Madrid, decision now up to the player. [SPORT]
nem nem volt, úgy ezt csak Ti találtátok kiSubinho írta:Úgy volt h jobbhátvédet veszünk Alves helyére
tök mind1, jó megoldás úgysem lesz. amúgy én ezerszer inkább nézném fanpörszit akiben simán benne van az x-faktor ha ég a ház.palesz77 írta:Kényes szitukban nem hiszem, hogy bedobja majd Lucho.
Adrianot is eladjuk a Besiktasnak úgy néz ki, de róla már voltak ilyen hírek.. Szerintem ingyen megy végül, csak erősködünk, hátha kapunk valami. Ha az is létrejön, akkor már csak Verma van hátra, Douglas úgyis marad mozizni még.visca el barca írta:telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinától
telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinátólTobias88 írta:A többieket meg akár ingyen el kell sózni valahova, már nem érdekel. Elképesztő hogy milyen felfogása van egy két játékosnak akit leigazoltunk. Kizárólag ingyen akarnak távozni, hogy nagyobb fizetést kaphassanak a következő klubnál.
Akkor fogok seggre ülni ha ez az egész Vietto vonal kamu és bevágjuk jövő héten Lacazttet.Tobias88 írta:Komolyan mondom félve jövök fel az oldalra, mert kiderül hogy vettünk még 3-4 játékost egy éjszaka alatt
Vietto után remélem leállnak, mert elég volt
A többieket meg akár ingyen el kell sózni valahova, már nem érdekel. Elképesztő hogy milyen felfogása van egy két játékosnak akit leigazoltunk. Kizárólag ingyen akarnak távozni, hogy nagyobb fizetést kaphassanak a következő klubnál.
Én nem vagyok elragadtatva Viettotól. Tény a Villarealban ment neki, rugdosta a gólokat, de ez az utóbbi 1 éve a matracosoknál botrány. 3 gólt lőtt, közel 1500 perccel. Tegyük hozzá, hogy új csapat, többnyire csere volt stb. De ilyenkor pont nem egy Barcelonába kellene jönni padozni, mert itt nem fogja visszaszerezni az önbizalmát.MessiNeymarSuarez írta:"A Barcelona még egy lépéssel közelebb került Vietto leigazolásához. A klub tájékoztatta őt a jövő évi tervekről és az ő szerepéről, és állítólag sikerült meggyőzni őt, hogy csatlakozzon a csapathoz. Sajtóhírek szerint az Atlético Madriddal már megvan az egyezség, már csak a játékos beleegyezése hiányzott, így hamarosan bejelenthetik a transzfert. [md]"
Okosan mindenkinek odapucsít egy kicsit, jövő héten majd bedobja, hogy megtiszteltetés lenne a világ legerősebb bajnokságában a PL-ben játszani és máris van +10 kérőjeTromort77 írta:Lacazette (Lyon): "I like football played in Spain. I follow Barca, Real Madrid and even Atleti they're doing great things". [l equipe]
Bár itt a követést nem úgy érti. A twitteren csak a Barcát követi.
ott kezdő lesz, itt meg a msn mögött 10 percet nem játszott volna. mégis minek jött volna ide?Tobias88 írta:Hát, Dembelé-t kár hogy nem vettük meg, elképesztően jól mozog a Dortmund meccsein, nagy vétel volt:
https://www.youtube.com/watch?v=1wKXREdgZCU
bakker, pedig nem is vagy tiltónpalesz77 írta:5 hsz-el lejjebb, kohm..visca el barca írta:lacazette elkezdte követni a barcát a twitteren. akkor csokizom magam össze ha őt is elhozzukakinek van twitteres rege nézze már meg h más klubokat is nyomat-e
Amugy nem, masik klubot nem kovet. Raadasul ott van nala Digne, Umtiti es Abidal is, ez nem lehet veletlen - meg meg 10-15 masik francia labdarugo, de ez nem fontos..
En amugy valamiert nem komalom annyira, de felepites alapjan pont olyan amit en birok, es kene is szerintem. De oszinten ketlem, hogy ilyen dragan elhoznank az MSN moge, es o orommel jonne padozni..
5 hsz-el lejjebb, kohm..visca el barca írta:lacazette elkezdte követni a barcát a twitteren. akkor csokizom magam össze ha őt is elhozzukakinek van twitteres rege nézze már meg h más klubokat is nyomat-e