Szerintem Csabi csak viccelődött, remélem sokáig lesz még ilyen vidám a hangulat és nem lesznek problémák ott a jobboldalon, én nem mernék megesküdni rá hogy a Vidal-Robi páros maradéktalanul letudja hozni azt amit kéne védekezésben, arról nem is beszélve hogy hol fognak ők Messivel úgy összejátszani mint Alves.Feast4 írta:PCsabi írta:Jobbhátvédet mikor igazolunk?
Ha lentebb is olvasol vagy felidézed az utóbbi hetek cikkeit akkor látszik hogy semmikor.
Vietto... Gameironak vagy Nolitonak jobban örültem volna de egy próbát megér a kisgyerek. Az viszont tényleg igaz, hogy lehet hogy a Sevillának letettük a kért harmincat, csak egyszerűen a francia mondott nemet. Mindenki tudja hogy az MSN érinthetetlen (mondjuk ebben is csak idén tavasszal adtatok nekem igazat, holott én már Enrique első évének a második felében megmondtam hogy bajok lesznek, amikor Pedrot inkább valamelyik középpályás helyére hozta be...), kinek lenne kedve évi 7-800 percekért ideigazolni? Persze gondolom Enrique nyáron nagyon fogadkozik hogy idén bekeményít a rotálással kapcsolatban, de az MSN úgy megreggelizi Luchot ahogy eddig tette.