MessiNeymarSuarez írta:"A Barcelona még egy lépéssel közelebb került Vietto leigazolásához. A klub tájékoztatta őt a jövő évi tervekről és az ő szerepéről, és állítólag sikerült meggyőzni őt, hogy csatlakozzon a csapathoz. Sajtóhírek szerint az Atlético Madriddal már megvan az egyezség, már csak a játékos beleegyezése hiányzott, így hamarosan bejelenthetik a transzfert. [md]"
Én nem vagyok elragadtatva Viettotól. Tény a Villarealban ment neki, rugdosta a gólokat, de ez az utóbbi 1 éve a matracosoknál botrány. 3 gólt lőtt, közel 1500 perccel. Tegyük hozzá, hogy új csapat, többnyire csere volt stb. De ilyenkor pont nem egy Barcelonába kellene jönni padozni, mert itt nem fogja visszaszerezni az önbizalmát.

Az meg a másik, hogy kitudja nálunk mennyire válik be. Több az esély arra, hogy nem.
Ha tényleg ennyire szükséges egy center igazolása, akkor vegyék meg van Persiet.
Munir az 1600 percével rúgott 8-at. Én számolnék vele a következő szezonban Suárez helyén. Széleken gondolom Rafinha és Denis fognak játszani.