zsoltfree írta:Sziasztok,
Csak engem lepett meg ez a transzfer? Itt konkrétan a posztra gondolok. Egyáltalán nem ismerem a palit, tehát véleményem sincs igazán róla, de nem igazán tudtam, hogy a középpályán hiány lenne.
VKP-ne Sergi helye egyértelmű, ráadásul Mascherano elvileg idén többet is játszhat ott, és Sergi is kapott egy jó kis szerződést. A másik két középső középpályás pedig egyértelműen Iniesta és Rakitic. Cserének pedig Rafinha és Roberto eléggé jó, valamint van még egy Turanunk... Egyébként a Gomes posztját sem tudtam, most néztem meg transfemarkton. Ezzel (remélem) borítékolható, hogy Arda megy. Dortmund jó lenne neki, mert helye is van, és pénzük is van rá:)
Busi-Ini-Rakitic ez stimt!
Rafinha-sérülékeny, és eddig sajnos nem láttam benne a jövő nagy KP-át az igéretek ellenére.
Arda- eddig csalódás volt, én örülnék ha távozna, de LE szerintem ad még neki egy évet. elmondása alapján. Neki kell most legjobban megragadnia a játékperceket.,
Gomes- komolyan számolhatunk vele szerintem, szerintem ő lesz az első számú csere emberünk.
Denis- Fog kapni lehetőséget, belőle bármi kisülhet.
Samper- valószinüleg kölcsön
Robertot, és Masch-ot meg nem értem miért nem lehet elfelejteni mint középpályások. Szerintem LE, Roberto esetében is elég határozottan elmondta hol számol vele. Masch-ról mondjuk néhányan már 5 éve nem hiszik el.