Veidt_madridista írta:
Nem akarok beleszólni, de tavalyhoz képest felépült Rafinha, igazoltátok Denist, és Samper is felkerült az első csapatba.
A KP valóban telített lett , de így is lehet majd okosan rotálni, hogy mindenki megkapja a perceit. Denis és Rafinha pl. valszeg nem csak a kp-n fog szerepelni, el tudom képzelni-főleg Rafinha esetében, hogy Lucho majd a támadó sorban is ki fogja próbálni, ahogy tette azt már az előző szezon őszén, amíg le nem sérült.
Iniesta percei szerintem sokat fognak esni ebben a szezonban, legalábbis remélem. Szerintem egyre jobban jell majd konzerválni az öreget, és erre a feladatra tökéletes Denis.
Ardát pl. én egy percet sem játszatnám, nálam elásta magát a pali, az lenne a legjobb, ha eladnánk, bár ez nem valószínű. De így se kell majd feltétlen játszatni, és Luchot ismerve nem is fogja. Gondoljunk bele mennyivel jobb lesz, hogy kövi szezontól 60-70. perc környékén elfáradó Rakiticet egy Gomes tudja majd váltani, nem pedig Arda.
Busi tehermentesítésére pedig Samper tökéletes lesz, ezért sem gondolnám, hogy Sergi megy kölcsönben. Akkor kivel lehetne helyettesíteni Busit?!!
És akkor azt még meg sem említettem, hogy bármikor jöhet egy komolyabb sérülés, ezzel is számolni kell.
Ha Viettot is sikerülne elhozni, akkor tökéletes nyarat zárhatunk, és elmondhatjuk, hogy mi ugrunk neki a legkomolyabb kerettel a bajnokságnak, ami most már rendkívűl mély is.