Az hagyjam, megmondta a Sevilla mar 50-szer, hogy 40 alatt nem johet. Semmi ertelme annak, hogy 25-ot ajanlunk erte most, mintha a Nolito ugyet latnam ujra..
Nekem egyre gyanusabb, hogy kis Jezuskanak keszitik ezekkel elo a terepet, mert ennek igy tenyleg nincs sok ertelme. Akit amugy scoutingoltam(

), nem ugyetlen gyerek egyaltalan, de tehetseg alapjan se hiszem, hogy o a tokeletes megoldas. Kardomba meg mindig nem dolnek, ha jonne, de o inkabb 9-es, Martialnal gyengebben nyomja a szelen. Stilusra olyan mint R9 kb, csak lassabb, es nem cselez olyan jol..

Suareznel talan picit jobb 1v1-ezesben, de europai vedok ellen lehet ugyanannyira menne o is - vagy annyira se -, kicsit robbanekonyabb, de nem egy R9 indulosebessegben.. Fizikalisan is sajna eleg gyenge, eszmeletlenul sokat van a foldon. A rugoi viszont nagyon jok, jol emelkedik, egesz magabiztos befejezo, passzolni is jol tud, de meg nagyon kis csiko, sokat hibazik. Vedekezesben meg lelkes, csak nem tud jol, sokat szabalytalankodik. Hozza hasonlo tehetseg van europaban is, az eddig latottak alapjan pl ha Dembelet elvinne elolunk a Real par ev mulva, az szerintem inkabb zavarna, mint most Jesusnal. Jo kis csatar lehet, de szerintem kimagasloan jo nem lesz, "csak" egy a sok jobol - mar HA sikerul felvennie az europai foci ritmusat, es HA ezek utan ki is tudja magabol hozni a maximumot.
A masik amire gondolni tudok, hogy tenyleg nem akar egy minosegi jatekos se jonni az MSN moge, csak ezt nem akarjak kozolni a klubnal. Mert igazabol reg hozhattunk volna elore valakit, a jeloltjeink egyike se volt EB-n, mindegyiknek tiszta a helyzete es az ara is kb, ehhez kepest csak alkudozunk. Most is ott van meg Lucas Perez, 20-nal nem kerulne tobbe, megis zart ajtokon kopogtatunk helyette. Nyilvan Robertek tudjak mit miert csinalnak, az idei nyar alapjan en nem szolom meg oket, de nekem azert gyanus mar ez, ami csatarigazolas neven fut nalunk most nyaron. Ha lenne valos es jo opcionk, szerintem mar nalunk lenne..