Szerintem egy keretben elég 3 magas szintű, közel azonos tudású belső védő. 4. számúnak tökéletesen jó egy olyan fiatal, aki a B csapatban rendszeresen játszik, az első csapattal edzeget, de csak akkor kerül be az első csapatba, amikor ténylegesen szükség is van rá...
A támadósorról hasonló a véleményem, annyi változással, hogy ott azért nem baj, ha van a keretben az MSN-hez képest más típusú játékos is arra az esetre, ha változtatni kellene...
Digne szerintem teljesen jó választás és logikus is, ha azt nézzük, hogy már évek óta téma Adriano távozása. Az meg szerintem badarság, hogy Umtiti és Mathieu is tud ott játszani. Ők nem szélső védők!!!!!

Azt meg nem is értem mi ez az ellenszenv Denis Suárezzel szemben, holott még egyetlen percet sem láttuk játszani itt! Én nagyon bízom benne és Rafinhában is, mert mindketten kreatív támadó felfogású játékosok.
A jobbhátvéd poszttal szemben nekem is vannak fenntartásaim, de remélem Vidal majd rám cáfol... Sergi Roberto a csapat jolly jokere, így biztos, hogy lehozza tisztességgel ezt a szerepkört ha kell, bár nálam ő Rakitic tökéletes alternatívája.