Ha igy gondolkozunk, akkor Digne is tök felesleges volt, ott van Matyi és Umtiti is, lehozzák gond nélkül a posztot. Nem beszélve Robertoról, ő is milyen jól játszott egyes meccseken a baloldalon (is), meg Albát úgyse sürün cseréli le az edző.recrea írta:Gudjohnsen még aktív, csak szólok
Amúgy ez a csatárkérdés...
MSN: soha se cseréli le őket, akkor mégis minek x millióért csatár? Másrészt, ki a tököm akar idejönni 365 percért? Aki pl a Ticoban Torres mögött csere, mégis hogyan gondoljuk, h majd pont nálunk tesz hozzá?
Megsérül valamelyik...ősszel két hónapra Messi kiesett, megoldottuk, úgy, h sztem akkor játszottuk a legélvezetesebb (kivéve Bobnak) focit, köztük egy Real elleni 4-0-val, és parádés kontrákkal.
Jött D. Suarez, előre is jó focista, itt van még Munir, nem igazolt el egyelőre, mondjon valaki egy értelmes érvet ezek tudatában a csatár igazolás mellett.
Tudom Larsson...BL döntőn összejött neki, rúgott tizenegykét gólt, ezen kívül az emlékek megszépültek, semmi több.
Tudom, egyeseknek Munir megoldás, engem még nem győzött meg, hogy akár egy közepes csapat ellen is minőséget tud hozni, ha ... van a palacsintában.
Az, hogy LE nem cserélte le az MSN-t eddig, szerintem annak is betudható, hogy nem volt minőségi ember mögöttük a padon.