Mondjuk nem is ertem miert, mert az az indok, hogy Lucho az SR-Vidal duoval szamol, lathatoan teljesen okorseg egyesek szamara.Nero. írta:Subinho: Ezzel nem csak te vagy egyedül, de látod a srácok megmagyarázzák.![]()
Hiába az állandó személyeskedés, nincs az az Isten hogy megmagyarázd nekem hogy az Umtiti-Digne kettős leigazolása fontosabb mint mondjuk Mahrezé lenne.visca el barca írta:mahrez úgy lett volna jó ha pakkban jön morgannal meg vardyval. a fifában mindnek 80 feletti a ratingje!Nero. írta:Mahrez: Fú de örülnék ha ő jönne ide, szerintem ő jönne is nagyon meg Enrique se csukná be előtte az ajtót de rá már nincs pénz mert azt elszórakoztuk Umtitire meg Dignére. Meg ő azért annál jobb játékos minthogy játsszon évi 1000-1200 percet, mert szeintem idén se fog megtörténni a csoda és Enrique továbbra se mer lehozni senkit az MSNből.
mahrez úgy lett volna jó ha pakkban jön morgannal meg vardyval. a fifában mindnek 80 feletti a ratingje!Nero. írta:Mahrez: Fú de örülnék ha ő jönne ide, szerintem ő jönne is nagyon meg Enrique se csukná be előtte az ajtót de rá már nincs pénz mert azt elszórakoztuk Umtitire meg Dignére. Meg ő azért annál jobb játékos minthogy játsszon évi 1000-1200 percet, mert szeintem idén se fog megtörténni a csoda és Enrique továbbra se mer lehozni senkit az MSNből.
A kamera meg nem győzné venni a sértődött arcokat a padon meg a lelátón. Szép is lenne....Samper írta:Ha elengeditek azt az elavult formulát, hogy van az alapcsapat és a kiegészítő emberek, hanem hisztek a valódi rotációban, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Akkor mindjárt több klasszis és kalasszisjelölt fér be a keretbe, így Arda helyére is, meg Sandro helyére is.
Egyelőre Ardaról se lehet tudni, hogy lehet-e húzóember vagy sem ha marad. Jó képességű, tapasztalt játékos. Az utóbbi fél évben nem mutatott sokat, de az ő esetében nem lehet 100%-ra venni.Samper írta: Világos, hogy Arda a vezetőségnek van útjában és nem LE-nek. Idehozták, nem lesz soha húzóerő, viszont a fizetési rangsorban ehhez képest túl elöl áll. Ilyen helyzet zavaró tényező a keretben. Hogy aztán pótolják-e, vagy sem, az ettől független kérdés. Én örülnék, ha a Rakitic - Ini duónak lenne igazi rotálója. Rafinha és RS nem azok: ők kiváló taktikai variánsok, illetve helyettesek sérülés esetén. D. Suarez nem Barca szint.
Ezt pontosan hogy is érted?MessiNeymarSuarez írta: Mourinhonak egyedül annyi a problémája, hogy el kell döntenie milyen márkájú felnit és gumit rak fel a buszra![]()
Totál nem illene ide Mahrez. Biztos, hogy nem komoly jelölt.palesz77 írta:Denisről legalább várjuk meg, hogy 2-3 hónap szoktatás után mit fog nyújtani a mi rendszerünkben..
A Leicester bandwagonerektől kérdeznék.Mahrez mennyire tud a baloson játszani? Le tudná fedni mindkét szélt, vagy sokkal rosszabb a baloson, mint a jobboldalon?
A fiatalabb Lukaku megy a Laziba a hírek szerint, Adriano lehet, hogy mégis marad tényleg..
Semmi. SR és Vidal személyében van két jobbhátvédünk. Adriano esetleges távozásával pedig kellett egy csere balhátvéd, illetve Mathieu középre kell cserének.Subinho írta:Pár nap kimaradt... most olvasom: balhátvédet vettünk, jobbhátvéd meg nem fog jönni...
Lemaradtam valamiről??? Alves meggondolta magát és Alba megy el?????![]()
Ki érti ezt??? Megosztanátok, hogy most akkor mi a fene történik???
Alba mögé tényleg elfért most már egy fiatal ambiciózus játékos, aki a kezdőbe akar kerülni. Így fel lehetne tüzelni Albat, mert akárhogy is nézzük, eltunyult az évek során. Ha meg Digne jobb, akkor meg kezdjen ő. Ardiano nem opció már.Subinho írta:Pár nap kimaradt... most olvasom: balhátvédet vettünk, jobbhátvéd meg nem fog jönni...
Lemaradtam valamiről??? Alves meggondolta magát és Alba megy el?????![]()
Ki érti ezt??? Megosztanátok, hogy most akkor mi a fene történik???
Mourinhonak egyedül annyi a problémája, hogy el kell döntenie milyen márkájú felnit és gumit rak fel a buszratatesz1990 írta:Ezt mondd már el légyszíves például José Mourinhonak! Biztos hallgatna rád, mikor megtervezi a csapatait....Samper írta:Ha elengeditek azt az elavult formulát, hogy van az alapcsapat és a kiegészítő emberek, hanem hisztek a valódi rotációban, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Akkor mindjárt több klasszis és kalasszisjelölt fér be a keretbe, így Arda helyére is, meg Sandro helyére is.
Ezt mondd már el légyszíves például José Mourinhonak! Biztos hallgatna rád, mikor megtervezi a csapatait....Samper írta:Ha elengeditek azt az elavult formulát, hogy van az alapcsapat és a kiegészítő emberek, hanem hisztek a valódi rotációban, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Akkor mindjárt több klasszis és kalasszisjelölt fér be a keretbe, így Arda helyére is, meg Sandro helyére is.
Mondjál már egy csapatot a világtörténelemben, ahol 22 világklasszis játékos volt egy időben a keret tagja. Na ugye. inkább írd le egy papírra a mondandódat, majd dobd ki a kukába.Samper írta:Ha elengeditek azt az elavult formulát, hogy van az alapcsapat és a kiegészítő emberek, hanem hisztek a valódi rotációban, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Akkor mindjárt több klasszis és kalasszisjelölt fér be a keretbe, így Arda helyére is, meg Sandro helyére is.
minek? azért mert utálod?Kubla9 írta:Magyi gyereket meg szépen oda kell adni a törököknek ha tényleg valós az ajánlat.
Pont a Mahrez dologról akartam írni,de megelőztél.visca el barca írta:beállt a pangás, pörgessünk egy kicsit, még ha kacsa is
Barca could be set to lose another defender in Jeremy Mathieu (32). Turkish club Besiktas are interested with an offer of 7m. [ntvspor]
a sport szerint mahrez is kiszállni készül a leszter-buliból, és nagyon szeretne idejönni.