tatesz1990 írta:Én örülnék Tellonak. Nagyon jó játékosnak tartom, ráadásul már mindkét szélen hasznosan tud játszani. Ilyen típusú "vonal szélsőnk" most úgy sincs. Munirnál többre tartom őt.
Egyébként pedig szerintem jól gondolkodik a vezetőség, hogy olyan játékos kell tartaléknak, aki középcsatárt is jól tud játszani.
Munirnál vedd figyelembe, hogy sosem -talán 1-2 alaklommal játszatták a posztján és így sem vallott szégyent. Tello gyakorlatilag egy Alba/Alves 2.0. Elszaladgál, de minimális kreativitás sincs benne. Persze nem is azt várjuk, hogy egy az egyben helyettesítse Neymart vagy Alvest. Illetve az sem ártott volna, ha legalább stabil játékos lett volna az olaszoknál. De ez most mindegy. Nekem igazán nem lenne bajom vele, de centert nem tud játszani, nem is játszott. Akkor már meg kell tartani Munirt és felváltva berakni őket a rotációba, de egy MSN mögött két fiatal cserét hagyni, kicsit túlzás.
tatesz1990 írta:Ardáról az a véleményem, hogy az esélyt meg kellene adni neki, hogy bizonyítson, nem pedig fél szezon után a pokolra kívánni. Az Atlétiben ő is tudott szélről játszani, tehát akár ott is használható egy-egy meccsen. Denis Suárez szintén bővíti a lehetőségeket.
A jobbhátvéd posztra szerintem is kellene valaki, ha LE úgy áll Vidalhoz, mint eddig és pár rossz meccs után végleg kiesik a pikszisből...
Arda helyzete azért kérdéses, mert nagyon sokan vagyunk kp-n. Ha nem így lenne szerintem nem sokan szeretnék az eladását a szezonja után, gondolkodás nélkül neki lehetne ugrani a szezonnak vele.
LE nem a teljesítménye miatt tette ki. Amellett nem is hozott rossz meccseket. Ha párhuzamba állítjuk a posztjukon Ardaval, mindketten kihagytak fél szezont, nagyságrendekkel jobb teljesítményt hozott le. Személyes problémák voltak, de ha azt mondják, hogy vele akarnak nekivágni, akkor valószínűleg ezek tisztázódtak.