Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Üdv a klubban!Nero. írta:Én otthon kitöltöttem vagy 20 próbateszet, mindegyiken megbuktam de a vizsgán élesbe elsőre átmentem 7 hibaponttal.![]()
Valóban bővítették 2015-ben az adatbázist, de a szakoe-s teszt teljesen megfelel a vizsgás kérdéseknek. Tavaly nyáron én is onnan gyakoroltam és ugyanolyan kérdések voltak mint a szakoe-n. Szerintem csak rád akarják sózni azt a CD-t.davi10 írta:......

Lehet, hogy nekem volt szerencsém és jó helyen vizsgáztam, de az EÜ vizsga messze a legkönnyebb volt a három "próbatétel" közül.Nero. írta:
KRESZ: Én otthon kitöltöttem vagy 20 próbateszet, mindegyiken megbuktam de a vizsgán élesbe elsőre átmentem 7 hibaponttal.Vigyázz az elsősegélyt nehogy a végére hagyd mert ott könnyű elcsúszni és akkor elhúzódhatnak a dolgok.

Előadások közben ne chipset zabálj, hanem valamennyire próbálj is odafigyelni, illetve a programot gyakorold, amennyit csak lehet, de tényleg rengeteget.davi10 írta:Sziasztok!
Innen ki, hogyan készült fel KRESZ-vizsgára?
Könyvek, programok, online tesztek, bármi jöhet.
Órán ültem és figyeltem illetve szakoe.hu-n töltögettem ki próbateszteket. Nekem azért volt ez jó mert igazából nulla tanulással sikerült a vizsga illetve mivel a próbateszt adatbázisa teljesen megegyezik a vizsgáéval ezért voltak olyan kérdések amelyekre emlékezetből válaszoltam ( most gondban is lennék ha rákérdeznénekdavi10 írta:Sziasztok!

Hát én nem nagyon tanultam rá, így nem lett túl jó. Lett vagy 3 hibapontom...davi10 írta:Sziasztok!

tehát akkor végül is lett belőle probléma egy pár év múlva, de tulajdonképpen nem feltétlen amiatt, hogy keresztszalag nélkül fociztál, hanem a rúgás miatt, amitől leszakadt a porc? meg egy ilyen rúgástól igazából akkor is leszakadhatna a porc, ha van keresztszalag, nem? egyébként én több évig biztosan nem fogok szalag nélkül focizni, legkésőbb tavasszal meg lesz már csinálva, meg gondolom azért nálad a kempo is elég durván terhelte.LG írta: Nekem évekig szinte probléma nélkül ment. Mondjuk csak hobbi szinten fociztam, mellette kempoztam, az edzések szinte minden nap zsákoltam. A focihoz, meg az edzésekhez rögzítőt használtam, de futáshoz, zsákoláshoz, erősitéshez nem, talán ebből lett később a probléma. Egyszer egy rúgás után leszakadt a meniszkuszom, azzal sem mentem műtétre, csak amikor már járni sem nagyon tudtam tőle. Kb. 1 évig még edzegettem, de akkor már messze nem úgy ment, de nem akartam a műtétet, államvizsga előtt álltam, majd dolgozni kezdtem, nem akartam mindjárt betegállománnyal kezdeni, de folyamatosan rosszabbodott, és egy idő után járni sem tudtam rendesen.
Akkor elmentem orvoshoz, akkor abban maradtunk a sebésszel, hogy csak meniszkuszt műtjük, a keresztszalag egyelőre maradjon, és majd később meglátjuk. Utólag nagyon rossz ötletnek bizonyult, kb. még rosszabbul bírta a terhelést, mint a műtét előtt. Idén tavasszal jött a szalag-plasztika, de 2 hónappal utána egyre inkább ropogott, és fájt a térdem, kiderült, hogy az ízületi felszín is sérült, két helyen, az lett műtve kb. 1 hónapja, térdkalács is meg lett emelve a surlódás csökkentése végett, de most sem halad jól a felépülés, a járás még mankóval is nehezen megy.

Az a baj, hiába pipálom ki, hogy csatolja, ha írok egy új hsz-t, akkor megint ki kell pipálnom, és olykor elfelejtem. Nem lehet beállítani, hogy mindig csatolva legyen?Bob_Marley írta:Hát tuti....Az aláírást meg megint nem látom.LG írta: Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.Renitenskedésért hosszabbítást követelek.
Hát tuti....Az aláírást meg megint nem látom.LG írta: Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.

Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.palesz77 írta:Jó lett az avád..LG írta:...
Nekem évekig szinte probléma nélkül ment. Mondjuk csak hobbi szinten fociztam, mellette kempoztam, az edzések szinte minden nap zsákoltam. A focihoz, meg az edzésekhez rögzítőt használtam, de futáshoz, zsákoláshoz, erősitéshez nem, talán ebből lett később a probléma. Egyszer egy rúgás után leszakadt a meniszkuszom, azzal sem mentem műtétre, csak amikor már járni sem nagyon tudtam tőle. Kb. 1 évig még edzegettem, de akkor már messze nem úgy ment, de nem akartam a műtétet, államvizsga előtt álltam, majd dolgozni kezdtem, nem akartam mindjárt betegállománnyal kezdeni, de folyamatosan rosszabbodott, és egy idő után járni sem tudtam rendesen.Zozzy 5 írta:van esetleg vkinek tapasztalata keresztszalag nélküli focizásról? elég régóta el van szakadva a keresztszalagom, sztem már fel is szívódott, a műtét egyelőre még nem aktuális továbbra sem. viszont elég jól megizmosodott mióta foglalkozok vele, az orvos is azt mondta, hogy jó állapotban van és csak egy minimális instabilitást lát, úgyhogy ezek felbátorítottak és most erősen gondolkozok, hogy egy jó rögzítővel meg kéne próbálni legalább heti egyszer vmi sörfocit. viszont ugye tartok a nagyobb bajtól, porc letörik és társai, ezért kérdezném, hogy valakinek van-e esetleg a keresztszalag nélküli focival kapcsolatos élménye?
Ez egy nagyon jó meglátás, és osztom is a nézeted.Bob_Marley írta:Abba kellene hagyni ezeket az ide-oda írásokat meg utalásokat, főleg hogy a szabályzat is tiltja. Senkit nem érdekel ott mit írnak, de azért mindig van pár Hermész, aki feltétlenül szeretné ezt közölni......Ebből van a bonyodalom, meg egyre több személyeskedés is. Nem ez a jó irány, szerintem.