Messi hány poszton játszott eddig szerinted? Én 2-t számoltam: jobboldali támadó és hamis 9. Henry pedig legfeljebb 2009/10-ben, az utolsó szezonjában volt gyatra középen, de sokat akkor sem játszott ott, mert Messi már próbálgatta a hamis 9-es posztot, amikor meg ékkel játszottunk akkor tavaszig Ibra volt ott. Tavasszal jöhetett volna képbe Henry, de játékban sem volt, meg nem volt már igazán fiatal sem.LG írta: Ha már Messit felhoztad, ő is játszott már sok poszton, és mindenhol remekül helyt állt. Vkp, meg balhátvéd ellégé kisarkított dolgok, Henry és Fabregas messze nem ennyire idegen poszton játszottak. Világosan emlékszem, Henry gyatra volt középcsatárként is, Bojan felüdülés volt mellette. Fabregas meg miért játszott volna Iniesta posztján, ha utóbbi szintekkel jobb nála? Még egyszer mondom, mindenkinek ott kell játszania, ahol az edző mondja. Henrynek és Fabregasnak ott jutott hely, ahol kaptak, máshol egyszerűen jobb játékosok voltak előttük. Lehet emiatt hisztizni, attól még ez van.
SR nem volt klasszis, de jól megállta a helyégt. Bellerin sem klasszis, ha neked top 5, akkor szerintem nincs miről beszélnünk. Mitől lenne az?
Megérteni sem tudtad ezek szerint amit írtam... Hogy jön ide az, hogy Cesc gyengébb volt Iniesta-nal ezért nem játszott? Állítottam ennek az ellenkezőjét? Iniesta jobb volt, Cesc ezért szorult másik posztra. Tiszta sor. A mondandóm lényege viszont az, hogy posztidegen helyen nem fog még egy klasszis sem úgy teljesíteni, ahogy azon a helyen, ahol "jól érzi magát".
Az meg önmagában ökörség, hogy ott kell játsszon ahol az edző mondja, ezért sarkítottam ki. Nem véletlenül alakultak ki szerepkörök a futballban, ahogy más sportban sem. Egy játékos szerencsés esetben ott szerepelhet, ahol a képességei alapján a legjobban tud teljesíteni. Ha ezt egy edző nem látja az nem a játékos hibája. Ha pedig kényszerűségből kell szerepet váltani, azzal az esetek 99%-ban a játékos teljesítménye is visszaesik. Ez rendben is van így. Pont ezért kell posztra igazolni. És akkor az edző ott játszathatja az adott játékost, ahol az a legjobb.
Olvasni sem olvastad el normálisan amit leírtam, pedig ki is emeltem a lényeget, nagy betűvel. Bellerín a MEGSZEREZHETŐ jobb bekkek közül top 5.

Ameddig sem értelmezni sem olvasni nem vagy hajlandó tényleg nincs miről beszélnünk.