palesz77 írta:
Eltelt 1,5 hónap az átigazolási szezonból, már csak egy támadót kell igazolnunk - amin épp gőzerővel dolgoznak -, és kész az erősítés. Bartrát el kellett adni, mert Lucho nem számolt vele. Robertnek amúgy se volt sok köze ehhez, mert csökkent a kivásárlási ára, a klubnak nem volt beleszólása a távozásába. A ballaszttól meg próbálnak megszabadulni még az előszezon kezdetéig, épp most írt róla cikket a
Sport. Vidallal meg számol Lucho, eméssze meg mindenki.
Ráadásul ez az 1,5 hónap is csalóka, mivel volt egy Copa illetve EB, ami nagyban befolyásolta a mozgásteret. Van még bőven idő igazolni. Persze jó lenne minél előbb, hogy a felkészülést már teljes kerettel kezdhessük, de inkább tartson tovább, minthogy elkapkodjuk és ne a legjobb opciót válasszuk. (és az ára sem mindegy) Nem hiszem hogy úgy járnánk, mint a Real DeGea-val. Ugyanakkor emiatt nem feltétlenül értem Digne-t, bár lehet, hogy folytak a tárgyalások csak a kontinenstornák, illetve nagyobb nevek "elvitték" a híreket, plusz az Umititi ügy került előtérbe.
Jh kérdést tekintve én nem dőlök a kardomba, hogy a Vidal-Sr duó maradt. Igaz jobban örültem volna egy klasszisnak, aki mindkét oldalon bevethető (ezért örültem nagyyon amikor felröppent Azpilicueta neve), de ilyenben nagyon vékony a piac és horror az ár. Ugyanakkor sokakkal ellentétben bízom Vidalban. Annak ellenére, hogy fél évet kihagyott nem hozott rossz teljesítményt. Ne felejtsük el, hogy egy fél szezpon üresjárat után csak 7 meccset játszott végig egy teljesen új, egyéni játékrendszert képviselő csapatban. Amikor kikerült sem a teljesítménye miatt volt. Minden arra utal, hogy tisztázták Luchoval a nézeteltérést. Nem hiszem, hogy ragaszkodott volna LE hozzá, ha továbbra is jegelni akarja. Annyira nem hiszem, hogy makacs, hogy ennyire maga alatt vágja a fát. Nem véletlenül nincs már régóta szó jobbhátvéd igazolásról, még pletykaszinten sem.
Ugyanakkor bennem van még félsz Umititivel kapcsolatban. Sokan elkönyvelték tuti igazolásként, én még nem ménnék ilyen biztosra. Lehozott három meccset egész jól, de olyan meggyőző azért nem volt, hogy sok következtetést le lehessen vonni. Ha nem figyeljük, szerintem túl sok dolog nem maradt volna meg bennünk. Hovatovább Izland ellen is volt benne gólban és a portugálok elleniben is volt szerepe. Ha nem Barca-igazolásként nézzük a sok pletyka közül nem hiszem, hogy ő lett volna az első számú választás.
Még mielőtt félreértené valaki, nem ostorozom a srácot vagy írom le, de olyan pozitív sem vagyok vele kapcsolatban. De én leszek az első aki megköveti és nagyon szeretném, ha ki tudná szorítani Masch-ot, de már azt is ha felvenné vele a kesztyűt és egy év múlva kezdőként számíthatnánk rá. Amit viszont nagyon remélek, hogy Matyi előtt számol majd vele Lucho.