Barca Igazolások
Ha már így bevásároltunk Francia fiatalokból, jöhetne Griezmann is 

94:39 6 - 1
Na Lyukas Dinnye a miénk
végre (vajona JHV posztján fog játszani vagy Alba "ellenfele" lesz)

- noname
- Llegenda del Barça
Henry nem volt jó a betömörülő védelmek ellen. Gyors volt, de nálunk a játéka nagyrészt annyi volt h meghúzta a szélen, utána nem volt kinek beadni. Amit kamatoztatni tudott, az a helyezkedése, ezért voltak góljai. Játszhatott volna bármilyen poszton, ő nem tudott olyan szűk helyen cselezni és a szervezőkészsége se volt meg ahhoz h igazán illeszkedjen a Barcába.
Song amikor játszott az egész csapat belassult tőle. Látszott h le van maradva mind fejben, mind sebességben a többiekhez képest.
Fabregas játszott kb minden középpályás/támadó poszton nálunk. Volt amikor sima osztogató volt, akkor nem dolgozott, nem szerelt eleget, azért nem vált be, volt amikor fals kilences, ahhoz meg döglassú, volt amikor irányító, ismét lassú volt.
Hleb játszott szélsőt és osztogató kp-t is, egyik se ment neki.
Mégis mit vársz? Hogy amikor megveszünk egy tucatjátékost, akkor az egész csapat átalakuljon?
Nincs 2 azonos szerepkör 2 különböző csapatban, csak hasonló szerepkörök. A játékos dolga h alkalmazkodjon.
Lásd Rakitic: a Sevillában ő volt a király, leginkább irányító szerűség volt, a Horvát válogatottban is az, itt meg sima box-to-box és remekül alkalmazkodott.
Song amikor játszott az egész csapat belassult tőle. Látszott h le van maradva mind fejben, mind sebességben a többiekhez képest.
Fabregas játszott kb minden középpályás/támadó poszton nálunk. Volt amikor sima osztogató volt, akkor nem dolgozott, nem szerelt eleget, azért nem vált be, volt amikor fals kilences, ahhoz meg döglassú, volt amikor irányító, ismét lassú volt.
Hleb játszott szélsőt és osztogató kp-t is, egyik se ment neki.
Mégis mit vársz? Hogy amikor megveszünk egy tucatjátékost, akkor az egész csapat átalakuljon?

Nincs 2 azonos szerepkör 2 különböző csapatban, csak hasonló szerepkörök. A játékos dolga h alkalmazkodjon.
Lásd Rakitic: a Sevillában ő volt a király, leginkább irányító szerűség volt, a Horvát válogatottban is az, itt meg sima box-to-box és remekül alkalmazkodott.
A Fifa egy szégyen
https://www.fcbarcelona.cat/futbol/prim ... -barcelona" target="_blank 5 évre aláírt.
Sokszor játszott Henry és Fabregas is a saját posztján, ott sem voltak jobbak. Meg amúgy is, ott kell játszaniuk, ahol az edző mondja, SR-nek érdekes módon ezzel nincs problémája, akkor meg miről is beszélünk?crixus írta:noname írta:...![]()
Ha Henry vagy Fabregas tartósan az eredeti posztjukon játszottak volna, talán még be is válnak. Song? Alig jutott szóhoz, akkor is a legtöbbször középhátvédet kellett játszania.Akire még emlékszem az van Bronckhorst. Ő a kezdőbe jött, saját szerepkörben játszott rendszeresen, be is vált.![]()
van Bronckhorst meg 13 éve jött, az nem mostanában volt, és akkor az Arsenal is még egész más szintet képviselt.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk ez szerintem annyira igaz, mint volt Marquinhos esetében. A legfelkapottabb valóban Bellerín, de közben van egy Fabinho is a piacon, max fele annyiért, aki még lehet készebb játékos is. Vagy ott van a Napolis Hysaj, aki az EB-n is elég jó teljesítményt nyújtott, stílusra még jobban is passzolna hozzánk szerintem, szintén nem kerülne annyiba. Ott a Valenciás portugál gyerek is, akiről nem tudok nyilatkozni, de ha annyira figyeljük, ő se lehet elveszett gyerek. Semmi nem indokolná most, hogy a félkész Bellerínt megvegyük 50-60 milliókért, amikor:crixus írta:Bellerín is a kezdőbe jönne, a jelenlegi piacot elnézve pedig ő lenne a legjobb.
1.: Luchonak egyelőre nem kell jh - bár ez senkit nem érdekel..

2.: Nincs is pénzünk Bellerínre, mert kell máshova is erősíteni
3.: Próbálunk okosabban igazolni, nem felkapott neveket, az ő szintjén meg vannak olcsóbb játékosok is, szintén nagy potenciállal
Eltelt 1,5 hónap az átigazolási szezonból, már csak egy támadót kell igazolnunk - amin épp gőzerővel dolgoznak -, és kész az erősítés. Bartrát el kellett adni, mert Lucho nem számolt vele. Robertnek amúgy se volt sok köze ehhez, mert csökkent a kivásárlási ára, a klubnak nem volt beleszólása a távozásába. A ballaszttól meg próbálnak megszabadulni még az előszezon kezdetéig, épp most írt róla cikket a Sport. Vidallal meg számol Lucho, eméssze meg mindenki.mess2009 írta:ki neveztek egy új embert erre a posztra de nem látni hogy markánsan vinné az ügyeket mert ha most el tekintek az évad fő sodrától - védők, és egy csatár - akkor is ott van a sok ballaszt amitől min. meg kellene tisztítani a keretet de valahogy ez is homály....Bartra ugyan már el ment pedig valójában maradhatott volna..., Vidal, Vermaelen, Adriano, Montolya, Douglas, mind döglött ügyek.
az a baj , hogy lövésünk sincs milyen a valódi szerepe (befolyása) LE.-nek a játékos adásvételben. egy tény: ki neveztek egy új embert erre a posztra de nem látni hogy markánsan vinné az ügyeket mert ha most el tekintek az évad fő sodrától - védők, és egy csatár - akkor is ott van a sok ballaszt amitől min. meg kellene tisztítani a keretet de valahogy ez is homály....Bartra ugyan már el ment pedig valójában maradhatott volna..., Vidal, Vermaelen, Adriano, Montolya, Douglas, mind döglött ügyek. Umtiti (a válogatott három meccsén láttam) jó közepes embernek tűnt (ott!) hogy mi lesz itt az még lutri ha másért nem hát azért mert eddig egész más nevek forogtak...Digne is a semmiből ugrott elő de legalább indokolt Alba mögé -feltéve ha Adriano megy?!
középen ahogy többen is írták full-on vagyunk, előre pedig megy az izzadás lehet hogy oda is egy eleddig ismeretlen ugrik elő...
a kapus ügyben én spec. nem látok semmi okot mozgásra, ha csak azért nem mert nem bírják őket együtt tartani...
persze lehet hogy csak én vagyok türelmetlen, még van idő "szépen járni"...
középen ahogy többen is írták full-on vagyunk, előre pedig megy az izzadás lehet hogy oda is egy eleddig ismeretlen ugrik elő...
a kapus ügyben én spec. nem látok semmi okot mozgásra, ha csak azért nem mert nem bírják őket együtt tartani...
persze lehet hogy csak én vagyok türelmetlen, még van idő "szépen járni"...

noname írta:...

Ha Henry vagy Fabregas tartósan az eredeti posztjukon játszottak volna, talán még be is válnak. Song? Alig jutott szóhoz, akkor is a legtöbbször középhátvédet kellett játszania.Akire még emlékszem az van Bronckhorst. Ő a kezdőbe jött, saját szerepkörben játszott rendszeresen, be is vált.

Bellerín is a kezdőbe jönne, a jelenlegi piacot elnézve pedig ő lenne a legjobb.
Lehetne, hogy inkább hagyjuk ezeket a spanyol cikkeket?Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/fc-b ... 016-07.php LE nem engedi el Bravot. Lesz még ebből gond ha tényleg így maradnak a dolgok.
http://www.fcbarcelonanoticias.com/fc-b ... 016-07.php" target="_blank LE nem engedi el Bravot. Lesz még ebből gond ha tényleg így maradnak a dolgok.
- noname
- Llegenda del Barça
+1.LG írta:Amúgy Bellerin mitől jobb játékos, mint SR? Mert a PL-ben játszik? Komolyan a PL-ből kéne igazolni, melynek a sztárjai nagyobb megmérettetéseken rendre leégnek? Főleg az Arsenalból? Bellerint egy sima tucatjátékosnak tartom, még ezektől elvonatkoztatva is.
Bellerint bár jobbnak tartom, mint tucatjátékost, de az Arsenal nem szint. Bárki jött onnan, lehetett akármekkora sztár, a Barca nem az ő szintje volt. Egyedül Henry volt tűrhető, de ő is erősen lefelé lógott ki az akkori csatártrióból.
Sokan jönnek azzal h SR gyengült szezon végére. Nos, igen. Ez volt az első végigjátszott szezonja és játszott 7 poszton. Nem elég, hogy így nehéz volt egy helyre szoknia, de ráadásul alighanem rohadtul kifáradt szezon végére mind fejben mind fizikailag.
A Fifa egy szégyen
Amúgy Bellerin mitől jobb játékos, mint SR? Mert a PL-ben játszik? Komolyan a PL-ből kéne igazolni, melynek a sztárjai nagyobb megmérettetéseken rendre leégnek? Főleg az Arsenalból? Bellerint egy sima tucatjátékosnak tartom, még ezektől elvonatkoztatva is.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én keveselném Bravóért a 15-20 milliót, mai árak mellett 30 körül kéne kapnunk legalább, hiába 33 éves top kapusról van szó és van még 2 év a szerződéséből. Kivásárlási ára meg 40 millió. Emlékszik valaki, hogy mennyiért jött? nekem 10-15 körül rémlik. Azóta meg ismert lett, kiderül, hogy magas szinten is klasszist nyújt, címeket nyert klub és válogatott szinten..
Ha már Verma menne az Arsenal-ba, akkor bepróbálkozhatnánk Bellerin-es cserével
Ha Bravo-ért odaadja a City a 20 milliót, akkor nehéz szívvel, de mehetne, persze csak akkor ha ő is szeretne menni
Én nem rajongok ezért a Vietto gyerekért. A Villareal-ban nagyon jó volt, de tavaly az Atma-ban csereként, ahogy nálunk is lenne, kifejezetten gyenge volt. Persze a senkinél ő is sokkal jobb.
A töltelék játékosokon meg valahogy túl kell adni és kész. A probléma ott van, hogy Vermaelen, Montoya, Tello és főleg Song sem akar lejjebb adni a jó kis Barcelonai fizetésből azzal, hogy elmegy máshova. Nekik megéri hogy mindig kölcsön vannak adva, aztán miután lejárt a szerződésük nagyobb pénzért el tudnak menni majd valahova...

Ha Bravo-ért odaadja a City a 20 milliót, akkor nehéz szívvel, de mehetne, persze csak akkor ha ő is szeretne menni

Én nem rajongok ezért a Vietto gyerekért. A Villareal-ban nagyon jó volt, de tavaly az Atma-ban csereként, ahogy nálunk is lenne, kifejezetten gyenge volt. Persze a senkinél ő is sokkal jobb.

A töltelék játékosokon meg valahogy túl kell adni és kész. A probléma ott van, hogy Vermaelen, Montoya, Tello és főleg Song sem akar lejjebb adni a jó kis Barcelonai fizetésből azzal, hogy elmegy máshova. Nekik megéri hogy mindig kölcsön vannak adva, aztán miután lejárt a szerződésük nagyobb pénzért el tudnak menni majd valahova...

94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
lásd turan. ide akart jönni, megvettük, azóta ül a tutiban, ő a sztár, kapja a nagy dellát, semmit nem kell tennie érte.recrea írta:megkapja élete lehetőségét, és nem olyan a hozzáállása...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Barcelonában nem így működnek sztem a dolgok. Vagy akkor minek adtuk el Alvest? Persze (fizu miatt) lehetséges, h ez is vezetői döntés volt, de ezt már tényleg nehéz elképzelni, h LE nélkül zajlott. Ha meg ezt előre tudták, lövésem nincs, miért nem játszott többet Vidal. Ez "nem elégedett az edzésmunkával" dolog nálam sántít. Vidal Sevillában annyit futott, mint a gép, megkapja élete lehetőségét, és nem olyan a hozzáállása...crixus írta:Nem vagyok benne biztos azok alapján, hogy pl. Andre Gomes-t meg hasonlókat kergetünk állítólag, miközben a középpályánk fullon van.palesz77 írta:Egy 29 eves csere tamado, es egy kezdo jobbhatved kerdese, aki kb barki lehet, lenyeg hogy legyen, mert kell, nagyon nem egy kategoria.. Ha kerne, kapna, ebbe biztos vagyok.
Amúgy simán el tudom képzelni azt, hogy a vezetőség közölte vele, hogy tavaly kaptál egy embert erre a posztra (jobbos), ez van, máshova is kell igazolni. Lucho meg "abból főz, ami van".
Szerintem nagy hiba lenne ha pont arra a posztra nem igazolnánk, ahonnan alapember távozott, de ahogy írtad, hosszú még az átigazolási szezon.
- palesz77
Atletico Madrid forward Luciano Vietto (22) is still the club's choice to be signed as a 4th forward. Player has accepted the role. [sport]
Orulnek is, meg nem is. Lenyeg, hogy eloszezon elott zarjak le a tamado ugyet.
The signing of PSG full-back Lucas Digne (22) could be announced Wednesday. Deal is for 16M + variables and 5 years [sport]
Vermaelen is determined to leave Barcelona, but doesn't want to close his move to West Ham yet since he bets on returning to Arsenal [Sport]
Barca will not accept an offer lower than €20M for Claudio Bravo, who's contract ends in 2018. €40M buyout fee. Man City interested. [l'esp]
Orulnek is, meg nem is. Lenyeg, hogy eloszezon elott zarjak le a tamado ugyet.
The signing of PSG full-back Lucas Digne (22) could be announced Wednesday. Deal is for 16M + variables and 5 years [sport]
Vermaelen is determined to leave Barcelona, but doesn't want to close his move to West Ham yet since he bets on returning to Arsenal [Sport]
Barca will not accept an offer lower than €20M for Claudio Bravo, who's contract ends in 2018. €40M buyout fee. Man City interested. [l'esp]
Nem, o ballabas, es csak baloson jatszott eddig is. O Alba melle erkezik.zsoltman írta:Lucas Digne lehet a jobb oldalra akarjuk Alves helyet?!
- noname
- Llegenda del Barça
Kimondottan örülök ennek az igazolásnak (persze ha tényleg meglesz). Mathieu katasztrófa a baloson, Jordi Alba pedig hajlamos belekényelmesedni a helyzetébe, sokszor hullámzó a teljesítménye. Kell neki a rivális.
A maradék pénzből kell a cserecsatár és teljesen kész lenne a keret, úgy, hogy minden poszton lehet rivalizálás.
A maradék pénzből kell a cserecsatár és teljesen kész lenne a keret, úgy, hogy minden poszton lehet rivalizálás.
A Fifa egy szégyen
Érdekes szakmai döntés lenne, ha így gondolkodnak. Megnézték nem válik be kell az új játékos. Egy csapat ami, BL-címért meg és spanyol bajnokiért, azt rendesen össze kell rakni.crixus írta:
Amúgy simán el tudom képzelni azt, hogy a vezetőség közölte vele, hogy tavaly kaptál egy embert erre a posztra (jobbos), ez van, máshova is kell igazolni. Lucho meg "abból főz, ami van".
Jelenleg kell egy jobbhátvéd, egy csere támadó Suarez mögé és meg vagyunk. Valamint eladni azokat akik ár nem kellenek. Azokat a játékosokat akikkel nem tervez a klub, fölösleges kölcsönbe adni.
A kapuskérdés, pedig az lenne a legjobb, ha idén fordítottan védenének, aztán meg meglátjuk Bravoval mi lesz. Luxus két ilyen kapust tartani, de ha már itt vannak, ki kell aknázni a lehetőségeket.
Lucas Digne lehet a jobb oldalra akarjuk Alves helyet?!
Nem vagyok benne biztos azok alapján, hogy pl. Andre Gomes-t meg hasonlókat kergetünk állítólag, miközben a középpályánk fullon van.palesz77 írta:Egy 29 eves csere tamado, es egy kezdo jobbhatved kerdese, aki kb barki lehet, lenyeg hogy legyen, mert kell, nagyon nem egy kategoria.. Ha kerne, kapna, ebbe biztos vagyok.
Szerintem nagy hiba lenne ha pont arra a posztra nem igazolnánk, ahonnan alapember távozott, de ahogy írtad, hosszú még az átigazolási szezon.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Barcelona will pay PSG €17M + €3M in variables for Lucas Digne. Player will sign a 5-year contract. [Gianluca Di Marzio]
Újabb lap ami lehozta, kíváncsi leszek, jó lenne versenyeztetni vele Albát, nameg legalább nem Matyi lenne a kényszerbalbunkó
Újabb lap ami lehozta, kíváncsi leszek, jó lenne versenyeztetni vele Albát, nameg legalább nem Matyi lenne a kényszerbalbunkó

- palesz77
Egy 29 eves csere tamado, es egy kezdo jobbhatved kerdese, aki kb barki lehet, lenyeg hogy legyen, mert kell, nagyon nem egy kategoria.. Ha kerne, kapna, ebbe biztos vagyok.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
palesz77 írta: Szimplan logika alapjan gondolom igy, ha nem lenne elegedett azzal amije van, akkor azon valtoztatni akarna. Ha igazolunk kozben egy jobbhatvedet, akkor nyilvan nem volt o se, ha meg nem, akkor gondolom az, ezert nem hozna senkit. Egy olyan emberrol beszelunk, aki itt tartott embereket csak azert, hogy 4. szamu opciok legyenek, nem tudom rola elkepzelni, hogy ugy megy neki a szezonnak, hogy lyukasnak erzi a jobboldalt..
Kérdés, hogy mennyire van egy hullámhosszon a vezetőség Luchoval.
Láthattuk pl Nolitoval kapcsolatban is, hogy LE nagyon szerette volna de elvileg a vezetőség nem volt elragadtatva tőle és ment is a Cityhez.
- palesz77
Szimplan logika alapjan gondolom igy, ha nem lenne elegedett azzal amije van, akkor azon valtoztatni akarna. Ha igazolunk kozben egy jobbhatvedet, akkor nyilvan nem volt o se, ha meg nem, akkor gondolom az, ezert nem hozna senkit. Egy olyan emberrol beszelunk, aki itt tartott embereket csak azert, hogy 4. szamu opciok legyenek, nem tudom rola elkepzelni, hogy ugy megy neki a szezonnak, hogy lyukasnak erzi a jobboldalt..crixus írta:Én nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Lucho olyan marhára elégedett a Vidal/SR párossal.