Meg Pogba és egyefene Kanté is jöhet...Tobias88 írta:Ha már így bevásároltunk Francia fiatalokból, jöhetne Griezmann is

Meg Pogba és egyefene Kanté is jöhet...Tobias88 írta:Ha már így bevásároltunk Francia fiatalokból, jöhetne Griezmann is
Sokszor játszott Henry és Fabregas is a saját posztján, ott sem voltak jobbak. Meg amúgy is, ott kell játszaniuk, ahol az edző mondja, SR-nek érdekes módon ezzel nincs problémája, akkor meg miről is beszélünk?crixus írta:noname írta:...![]()
Ha Henry vagy Fabregas tartósan az eredeti posztjukon játszottak volna, talán még be is válnak. Song? Alig jutott szóhoz, akkor is a legtöbbször középhátvédet kellett játszania.Akire még emlékszem az van Bronckhorst. Ő a kezdőbe jött, saját szerepkörben játszott rendszeresen, be is vált.![]()
Mondjuk ez szerintem annyira igaz, mint volt Marquinhos esetében. A legfelkapottabb valóban Bellerín, de közben van egy Fabinho is a piacon, max fele annyiért, aki még lehet készebb játékos is. Vagy ott van a Napolis Hysaj, aki az EB-n is elég jó teljesítményt nyújtott, stílusra még jobban is passzolna hozzánk szerintem, szintén nem kerülne annyiba. Ott a Valenciás portugál gyerek is, akiről nem tudok nyilatkozni, de ha annyira figyeljük, ő se lehet elveszett gyerek. Semmi nem indokolná most, hogy a félkész Bellerínt megvegyük 50-60 milliókért, amikor:crixus írta:Bellerín is a kezdőbe jönne, a jelenlegi piacot elnézve pedig ő lenne a legjobb.
Eltelt 1,5 hónap az átigazolási szezonból, már csak egy támadót kell igazolnunk - amin épp gőzerővel dolgoznak -, és kész az erősítés. Bartrát el kellett adni, mert Lucho nem számolt vele. Robertnek amúgy se volt sok köze ehhez, mert csökkent a kivásárlási ára, a klubnak nem volt beleszólása a távozásába. A ballaszttól meg próbálnak megszabadulni még az előszezon kezdetéig, épp most írt róla cikket a Sport. Vidallal meg számol Lucho, eméssze meg mindenki.mess2009 írta:ki neveztek egy új embert erre a posztra de nem látni hogy markánsan vinné az ügyeket mert ha most el tekintek az évad fő sodrától - védők, és egy csatár - akkor is ott van a sok ballaszt amitől min. meg kellene tisztítani a keretet de valahogy ez is homály....Bartra ugyan már el ment pedig valójában maradhatott volna..., Vidal, Vermaelen, Adriano, Montolya, Douglas, mind döglött ügyek.
noname írta:...
Lehetne, hogy inkább hagyjuk ezeket a spanyol cikkeket?Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/fc-b ... 016-07.php LE nem engedi el Bravot. Lesz még ebből gond ha tényleg így maradnak a dolgok.
+1.LG írta:Amúgy Bellerin mitől jobb játékos, mint SR? Mert a PL-ben játszik? Komolyan a PL-ből kéne igazolni, melynek a sztárjai nagyobb megmérettetéseken rendre leégnek? Főleg az Arsenalból? Bellerint egy sima tucatjátékosnak tartom, még ezektől elvonatkoztatva is.
lásd turan. ide akart jönni, megvettük, azóta ül a tutiban, ő a sztár, kapja a nagy dellát, semmit nem kell tennie érte.recrea írta:megkapja élete lehetőségét, és nem olyan a hozzáállása...
Barcelonában nem így működnek sztem a dolgok. Vagy akkor minek adtuk el Alvest? Persze (fizu miatt) lehetséges, h ez is vezetői döntés volt, de ezt már tényleg nehéz elképzelni, h LE nélkül zajlott. Ha meg ezt előre tudták, lövésem nincs, miért nem játszott többet Vidal. Ez "nem elégedett az edzésmunkával" dolog nálam sántít. Vidal Sevillában annyit futott, mint a gép, megkapja élete lehetőségét, és nem olyan a hozzáállása...crixus írta:Nem vagyok benne biztos azok alapján, hogy pl. Andre Gomes-t meg hasonlókat kergetünk állítólag, miközben a középpályánk fullon van.palesz77 írta:Egy 29 eves csere tamado, es egy kezdo jobbhatved kerdese, aki kb barki lehet, lenyeg hogy legyen, mert kell, nagyon nem egy kategoria.. Ha kerne, kapna, ebbe biztos vagyok.
Amúgy simán el tudom képzelni azt, hogy a vezetőség közölte vele, hogy tavaly kaptál egy embert erre a posztra (jobbos), ez van, máshova is kell igazolni. Lucho meg "abból főz, ami van".
Szerintem nagy hiba lenne ha pont arra a posztra nem igazolnánk, ahonnan alapember távozott, de ahogy írtad, hosszú még az átigazolási szezon.
Nem, o ballabas, es csak baloson jatszott eddig is. O Alba melle erkezik.zsoltman írta:Lucas Digne lehet a jobb oldalra akarjuk Alves helyet?!
Érdekes szakmai döntés lenne, ha így gondolkodnak. Megnézték nem válik be kell az új játékos. Egy csapat ami, BL-címért meg és spanyol bajnokiért, azt rendesen össze kell rakni.crixus írta:
Amúgy simán el tudom képzelni azt, hogy a vezetőség közölte vele, hogy tavaly kaptál egy embert erre a posztra (jobbos), ez van, máshova is kell igazolni. Lucho meg "abból főz, ami van".
Nem vagyok benne biztos azok alapján, hogy pl. Andre Gomes-t meg hasonlókat kergetünk állítólag, miközben a középpályánk fullon van.palesz77 írta:Egy 29 eves csere tamado, es egy kezdo jobbhatved kerdese, aki kb barki lehet, lenyeg hogy legyen, mert kell, nagyon nem egy kategoria.. Ha kerne, kapna, ebbe biztos vagyok.
palesz77 írta: Szimplan logika alapjan gondolom igy, ha nem lenne elegedett azzal amije van, akkor azon valtoztatni akarna. Ha igazolunk kozben egy jobbhatvedet, akkor nyilvan nem volt o se, ha meg nem, akkor gondolom az, ezert nem hozna senkit. Egy olyan emberrol beszelunk, aki itt tartott embereket csak azert, hogy 4. szamu opciok legyenek, nem tudom rola elkepzelni, hogy ugy megy neki a szezonnak, hogy lyukasnak erzi a jobboldalt..