Nero. írta:Jobbhátvéd posztra Sergi Roberto kevés lesz ezt a szezon végén megtapasztaltuk, Vidal meg alapból nem az a poszt ráadásul tavaly jól össze is balhéztak Luchoval. Egyáltalán nem vagyok nyugodt.
SR szezon elejen meg azt bizonyitotta, hogy jo oda. Miutan letolt egymas utan 6-8 meccset ott, es belerazodott. Szezon vegen jatszott ott a semmibol 3-4-et - raadasul nem is mindegyiken volt gyenge -, jovore azert mas lesz a helyzet, ha vegig ott fog jatszani. Vidallal meg ha nem szamolna, akkor hoznank valakit.
Nem ertem komolyan ezeket a hsz-eket, szerintetek Lucho ugy megy neki a szezonnak, hogy nem erzi jonak a jobbhatved felhozatalt? Ha baja lenne, vagy lesz, jelzi a vezetosegnek, ok meg megoldjak valahogy. Egyedul Nolitot nem hoztak el neki eddig, de az nem is kezdo igazolas lett volna, es a klub mas profilt preferalt. Itt azert eleg mas a helyzet. Ha alapozas utan nem tetszik neki amit lat, es ker egy jobbhatvedet, akkor meg is fogja kapni.
Digne meg szerintem egyaltalan nem felesleges, epp ez volt a baj a kerettel, hogy nem eleg mely minosegileg, csak nevekre. Hat eddig ugy nez ki, hogy az utobbi azt se tudom hany ev legjobb keretet sikerul osszerakni, egy jo tamado igazolas kell mar csak hozza kb. Balosra mar regota nem volt Albanak vetelytarsa, hozott o is boven gyenge meccseket iden, egyaltalan nem gond, ha jon oda ember. Foleg hogy profilra is kicsit mas, ha a parharcok megnyeresen van a hangsuly, nem feltetlen a 60 kilos Jordit kell felkuldeni igy.
Plusz amugy hozzatennem, hogy az atigazolasi idoszak fele se telt meg le. A keret meg boven alakithato, Arda es Bravo is tavozhat akar, azokra reagalhatunk igazolasokkal, de eddig tobb mint elegedettek lehetunk a nyarral szerintem. Es meg egyszer mondom, messze nincs meg vege..