Hoztam egy kis statot, a statisztikák szerelmeseinek

A legkiemelkedőbb különbség a fejpárbajnál van, 74 vs 16, azért elég durva.
Jól jön majd Dinnye a jól fejelő csapatok ellen, márha tényleg leigazoljuk.
tapasztalt, kész játékosok, spanyol bajnokságos múlttal, nyelvtudássalChino írta: Miért lett volna annyira más igazolás?
...
Milyen típusú játékos Nolito meg Gameiro. Egyik szélső másik center. Vagy a koruk miatt?
digne 178 centi 74 kilovisca el barca írta:digne 72, alba 68egyik sem az az ütközőgép
digne 72, alba 68palesz77 írta:nem feltetlen a 60 kilos Jordit kell felkuldeni igy.
SR szezon elejen meg azt bizonyitotta, hogy jo oda. Miutan letolt egymas utan 6-8 meccset ott, es belerazodott. Szezon vegen jatszott ott a semmibol 3-4-et - raadasul nem is mindegyiken volt gyenge -, jovore azert mas lesz a helyzet, ha vegig ott fog jatszani. Vidallal meg ha nem szamolna, akkor hoznank valakit.Nero. írta:Jobbhátvéd posztra Sergi Roberto kevés lesz ezt a szezon végén megtapasztaltuk, Vidal meg alapból nem az a poszt ráadásul tavaly jól össze is balhéztak Luchoval. Egyáltalán nem vagyok nyugodt.
Én soha nem mondtam, hogy Mathieu nem jó oda. Arról van szó, hogy Albát néha pihentetni szeretné. Gondolom nem a BL meccseken és a fontosabb bajnokikon. Gyengébb ellenfelek ellen bőven jó oda Mathieu is (pl. a Real elleni meccsen amikor ott kezdette teljesen rendben volt a francia nem ott ment el a meccs), meg Adriano is. Értem én ezeknek az igazolásoknak a lényeget (illetve nem teljesen), csak vannak fontosabb dolgok is mint KH vagy balhátvédet igazolni.visca el barca írta:bezzeg mikor ott játszott meg itt hisztizett a fórum 90%-a. öcsém h nektek soha semmi nem jóNero. írta:Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieuvégre veszünk "olcsón" két jó és fiatal játékost erre ebbe is beleköttök. sztem a belga rólatok írta az "az a baj"-t...
Az lehet, hogy jó alternatíva más kritériumokban, de emiatt nem fog lényegileg kevesebbet játszani Alba. Érdemben legalábbis nem hiszem.kristop írta:nekem megfelelt volna a matyi, umtiti, sergi roberto, vagy éppen aki arra jár alba mögé, de ha ilyen olcsón megtudjuk őt szerezni, akkor az tök szuper. ha valamiben, akkor abban erősödünk vele, hogy egy fizikailag erősebb, jól fejelő alternatíva is lesz alba helyett, aki nem úgy fordul, mint matyi.
vermaelen elmegy tíz körül, adriano kettő körül és meg is van az ára, ha tényleg tizenkettő lesz. ha több, akkor is marad még 30+ millió egy cseretámadóra.
Miért lett volna annyira más igazolás? Mert nem a spanyol ligából jött. A fenti játékosok, pedig a klubjukban stabil kezdők, indulnak európai kupában, megszerezni sem lett volna túl könnyű őket. Nem lett volna nekik sem nagy okuk eljönni. A Bilbaoból igazolni meg pff.kristop írta:ami kicsit zavar, hogy ezek az igazolások egyáltalán nem luchora vallanak, se umtiti, se digne. ő hamarabb hozott volna egy balenziaga, jonny castro, tremoulinas félét. és támadók közül is nolitot, gameirot. ha oda se ilyen típusú játékos jön, akkor lehet elkezdek aggódni, hogy már nem az övé a végső szó.
(talán az arda + vidal igazolások után nincs szabad keze. írtam is egy remek spanyol bulvár pletykát)
A kombinatív játék fontosabb lenne hozzá (mmint azon az oldalon is), hagyjuk meg az angoloknak a beadásmániát.Gali írta:Van még egy lehetőség. Az edzéseken megtanítják jobbal beadni és már meg is van az új jhv.
bezzeg mikor ott játszott meg itt hisztizett a fórum 90%-a. öcsém h nektek soha semmi nem jóNero. írta:Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu
Es emlekezhetunk milyan magas szinten jatszottak mindketten azon a poszton. SR-t is kiprobalta ott inkabb Lucho, pedig az aztan vegkepp nem az o posztja. Umtitit mondjuk megneztem volna ott, de Lucho nem akarta tamadasban elveszteni a balost csere eseten gondolom, ezert tok logikus lepes a balhatved igazolas. Albanak sem art egy kis versenyhelyzet amugy sem.Nero. írta:Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano.
JHV poszttal kapcsolatban Palesz kb 15-ször írta már, h LE a Vidal, SR kettesben bízik, Matyival kapcsolatban meg az előbb írt egy opciót Veb, Adriano el lesz adva, csatár kb. mindegy ki jön, mert úgyse fog játszani, ezt meg tudja is, akit megkeresünk. Igazolási szezon végére eret vágsz magadon úgy nézemNero. írta:Nem akarom elkezdeni a cirkuszt de ha Digne igaz, akkor megint olyan posztra igazoltunk ahova (majdnem) teljesen felesleges. Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano. JHV és cseretámadó még mindig nincs, de lehet jövőhéten igazolunk egy harmadik számú kapust 15ért.Mindegy, ha ezek Enrique döntései nincs jogom megkérdőjelezni.
Kapusposzt kész, középpálya kész. Egy jobb hátvéd, meg egy cserecsatár kellene. Adrianot felejtsük el, adjuk el, ha ingyen akkor ingyen, teljesen felesleges.Nero. írta:Nem akarom elkezdeni a cirkuszt de ha Digne igaz, akkor megint olyan posztra igazoltunk ahova (majdnem) teljesen felesleges. Amikor nagyon pihentetni akarta Albát akkor ott volt Mathieu vagy Adriano. JHV és cseretámadó még mindig nincs, de lehet jövőhéten igazolunk egy harmadik számú kapust 15ért.Mindegy, ha ezek Enrique döntései nincs jogom megkérdőjelezni.
Nem sok, csak olyan 50 - 60 millióntibi67 írta:Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?
Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?Tobias88 írta:Én néztem Roma meccseket és szerintem jól játszott, fel is figyeltem rá. Jól támad, fejel, de a beadásai Alvesével vetekednek.Viszont én kétlem hogy tényleg eladná a PSG és ez sokkal inkább az említett pletyka széria kezdete, mivel Maxwell már öreg és tökéletes ő a pótlására.
Ráadásul nekünk sincs rá szükségünk, más posztot kellene megerősíteni szerintem és ha tényleg csak 60 millió van amiből még a büntetések is lejönnek akkor főleg nem kell ő ide
Pedig már érettségid is van...S.Agüero írta:Nem gondoltam volna, hogy ez takarja a pro és kontra érveket.Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Azt gondoltam, de mik azok?Kubla9 írta:Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.