Digne nagyon jó lenne a balosra, végre nem kellene Mathieu-t ott "elviselni". Eddig jól igazoltunk, ha a franciával kapcsolatos hír igaz. Én remélem, hogy ez folytatódik majd és hamarosan lesz új cserecsatár is, illetve jobbhátvéd.palesz77 írta:...
A jobbhátvéd kérdésében viszont nagyon nem értünk egyet. Alves gólpasszai és kombinatív játéka nagyon fog hiányozni. SR jó-jó, de kezdőként semmiképp sem vállalnám be. Támadásban nem volt rossz ott, sőt szerintem ebből a pozícióból tudta leginkább a támadásainkat segíteni de védekezésben nudli volt. Az Atletico elleni visszavágón volt ez a legszembetűnőbb. A 2. gólt is az ő helyéről kaptuk.
Vidal meg... az mindent elmond az ő teljesítményéről, hogy Roberto is elé került, pedig ő a szezon elején kényszerből került csak erre a posztra.
Én nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Lucho olyan marhára elégedett a Vidal/SR párossal. Én nem vagyok a Barca belső embere, sőt kapcsolatban sem állok belső emberrel, így nem tudom, hogy Lucho mit gondol, de a véleményem az az, hogy ezek ketten kevesek lesznek a jobbosra. Minőségileg.