Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt gondoltam, de mik azok?Kubla9 írta:Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.palesz77 írta:Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Matyi meg nem fog eligazolni, es nem is baj, jovore kell o meg.
Digne meg meglepett, de remeldm igaz. Alba melle nem titok, hogy akartam valakit, a masik jelolt meg Hector a hirek szerint, szoval remelem megegyezunk a PSG-vel tenyleg..Mar csak egy tamado kell, az is remelem ilyen hirtelen le lesz fixalva.
Kubla9: Legyszives forditsd is le ha mar spanyolul linkelted.
Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.visca el barca írta:ennek az igazolásnak amugy az is lehet az egyik alapja, h LE állítólag több játékpercet ígért mascheranonak a középpályán, így gondolom marlboro manre már csak középhátvédként számít.
barca0417 írta:Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst
![]()
Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst
Olvastam én is a hírt.Gali írta:Elég gyorsan mennek a dolgok. A Sport és az MD is azt írja, hogy újabb francia játékost igazoltunk. Lucas Digne a Barca 3. új igazolása és akár már csütörtökön bemutathatják a Camp Nouban. Arról nem tettek említést, hogy mennyibe került.
Az MD szerint Vietto, André Gomes és Gameiro ügynökével találkoz(hat)nak.visca el barca írta: egy másik barcás oldal 3 emberről ír. soler, sanllehí és fernandez is ott volt, állítólag valami két toptoptop ügynökkel találkoztak, két focista kapcsán. ez azért érdekes, mert soler és sanllehí általában csak akkor megy el ilyen helyekre, ha valamit véglegesíteni kell.
egy másik barcás oldal 3 emberről ír. soler, sanllehí és fernandez is ott volt, állítólag valami két toptoptop ügynökkel találkoztak, két focista kapcsán. ez azért érdekes, mert soler és sanllehí általában csak akkor megy el ilyen helyekre, ha valamit véglegesíteni kell.palesz77 írta:Top members of the staff have travelled to Madrid today to attend a summit where the possible signings will be discussed. [md]
De ha az edzo bizik a Vidal-SR jobboldalban, akkor minek igazoljunk oda? Balhatved csere meg nincs, es ez Alba teljesitmenyen is meglatszik szerintem egy kicsit.Tobias88 írta:A balhátvéd poszt meg gyakorlatilag a legutolsó dolog, nem oda kéne igazolni 15-20 millióért, hanem jobb oldalra vagy előre.