Erősödik a francia vonal.

Olvastam én is a hírt.Gali írta:Elég gyorsan mennek a dolgok. A Sport és az MD is azt írja, hogy újabb francia játékost igazoltunk. Lucas Digne a Barca 3. új igazolása és akár már csütörtökön bemutathatják a Camp Nouban. Arról nem tettek említést, hogy mennyibe került.
Az MD szerint Vietto, André Gomes és Gameiro ügynökével találkoz(hat)nak.visca el barca írta: egy másik barcás oldal 3 emberről ír. soler, sanllehí és fernandez is ott volt, állítólag valami két toptoptop ügynökkel találkoztak, két focista kapcsán. ez azért érdekes, mert soler és sanllehí általában csak akkor megy el ilyen helyekre, ha valamit véglegesíteni kell.
egy másik barcás oldal 3 emberről ír. soler, sanllehí és fernandez is ott volt, állítólag valami két toptoptop ügynökkel találkoztak, két focista kapcsán. ez azért érdekes, mert soler és sanllehí általában csak akkor megy el ilyen helyekre, ha valamit véglegesíteni kell.palesz77 írta:Top members of the staff have travelled to Madrid today to attend a summit where the possible signings will be discussed. [md]
De ha az edzo bizik a Vidal-SR jobboldalban, akkor minek igazoljunk oda? Balhatved csere meg nincs, es ez Alba teljesitmenyen is meglatszik szerintem egy kicsit.Tobias88 írta:A balhátvéd poszt meg gyakorlatilag a legutolsó dolog, nem oda kéne igazolni 15-20 millióért, hanem jobb oldalra vagy előre.
Szerintem a Madrid pont hogy hosszú távra szokott igazolni. Nagyon rég vettek már idősebb játékost (ellenben nálunk ott van Suarez, Mathieu, Vermaelen, Turan)Chino írta:Lehet, hogy drágább (vagy nehezebben adná a PSG) és nem is túl fiatal, de odaát nem feltétlenül 4-5 évre igazolnak, a pénz meg nem igazán számít.
Egyre jár az agyunk, de sajnos szerintem ebből sokkal inkább ez lesz (talán jön egy csatár):crixus írta:Lehet csapatszinten jobban járnánk, ha menne Bravo és Turan és hoznánk valakit a jobbosra, illetve egy cserét előre meg a balosra Adriano helyett (aki bár nem sokért, de valószínűleg mégsem ingyen távozik). Herr Stegen meg gyűjthetné a tapasztalatot a ligában is. A kupában meg mehetne Masip.
Stegen(Masip)-Jhv(Vidal),Piqué,Masch(Umtiti,Matyi), Alba(Bhv)-Busi(Roberto),Rakitic(Rafinha),Iniesta(Denis) - M,S,N (Munír, csere támadó). Ez a keret bőven elég lenne. Halilovic meg Samper mehetnének kölcsönbe.
Nem bánnám akár a pletykaáradatot sem, mert lassan olyanná vált a Barca, mint Bástya elvtárs a Tanuban.palesz77 írta:Top members of the staff have travelled to Madrid today to attend a summit where the possible signings will be discussed. [md]
Holnaptol megdurvabb pletykaaradat lesz..
Arsenal, Chelsea, Fernerbahçe, and Galatasary are the clubs interested in Barcelona midfielder Arda Turan (29). [sport]
+Juvet is irnak, ha Pogba megy. De a legujabb hirek szerint inkabb marad megis.
Barça contacted Cologne left back Jonas Hector (26) who could leave for 18M and can compete with Jordi Alba for starting position [sport]
EB-n top csapatban jatszott, es allitom a torna legrosszabb balhatvedje volt Evraval karoltve. Nyilvan majd o szorongatja meg Albat.. Akkor mar maradjon inkabb Adriano komolyan. EB-n egyedul a portugal gyerek volt az, akirol el is hinnem, hogy kepes Albat megszorongatni - sot -, de ot meg vitte mar a Dortmund.
Barça are interested in PSG left back Lucas Digne (22) and will try to convince PSG to sell him. Buyout: 16M. Contract ends in 2018 [md]
Nem nagyon maradt meg a jateka, de baj nem volt vele amikor lattam. Hector viszont elesen el az emlekeimben, ugyhogy remelem most kivetelesen nem a Mundo ir hulyeseget. Bar a PSG nem hiszem, hogy eladna ot, es megtartana Maxwellt Kurzawa melle, inkabb fogja Emery a 2 fiatalt versenyeztetni szerintem.
Pont így vagyok vele én is. Lehet csapatszinten jobban járnánk, ha menne Bravo és Turan és hoznánk valakit a jobbosra, illetve egy cserét előre meg a balosra Adriano helyett (aki bár nem sokért, de valószínűleg mégsem ingyen távozik). Herr Stegen meg gyűjthetné a tapasztalatot a ligában is. A kupában meg mehetne Masip.Nero. írta:Kettejük közül én mindig is Bravo párti voltam, de ha valamelyiküket el kell adni akkor a chileinek kell mennie. Kár érte, mert szó szerint hibátlan volt a két év alatt de ez a rendszer tényleg tarthatatlan így.Mondjuk ez megint egy kis plusz pénzt jelentene (bár kétlem hogy pont mi tudnánk eladni 30ért), így lehet beleférne egy minőségi JHV is.
Nagyjából ő irányitotta a csapatot, Wales támadójátéka nagyjából kreativnak volt mondható, amig ő játszott. Sajnos kisárgázódott a portugál meccsre, ez elég nagy érvágás volt nekik.recrea írta:Látom Ramsey az összes EB álomcsapatban benne van. Megmondom őszintén nem igazán figyeltem, ez az Arsenalos csóka? De ellenünk sem tűnt fel, ha ő az. Középső középpályás, ha jól láttam, mit tud?
A szezon után is relatíve lenyilatkozta MAtS, hogy jól érzi magát Barcelonaban, eszébe sem jut eligazolni. Nyilván nem fogja azt mondani, hogy el akar menni, de elég magabiztosnak tűnt, nem csak egy sablonnyilatkozatnak. Persze ez csak interjú, de valamit azért jelent.visca el barca írta:ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.
Én sem hiszem, hogy az EB annyira befolyásolna minket. Hátvéd már megvan, olyan felfedezett vagy kiugró csatárteljesítmény nem volt, inkább Griezmannt futatták fel jobban. Habár ott van Szalai.Tobias88 írta:Na végre vége az EB-nek, beindulhat a pletykagyár. Mondjuk hozzánk maximum már csak egy csatár érkezik, szóval idén a Madrid lesz az újságírók célpontja, főleg, hogy jövő nyáron nem igazolhatnak. Jön majd a Ronaldo megy vagy marad meg hasonlók
Remélem Kantét nem veszik meg, mert akkor Casemiro-val együtt két igencsak jó szűrőjük lesz.
Király még 40 évesen is hogy repked, simán van az több isvisca el barca írta:2-3 jó év még biztos van benne, lehet több is, nem lepődnék meg, ha a barcás heti 40.000 ruppós fizetését a city feltornászná duplájára.
persze, én sem (attól függetlenül h bravot jelenleg jobb kapusnak tartom) csak tök rossz lehet csórikámnak, hogy szinte hiba nélkül tolja két éve, és majd megmutatják neki a kijáratot...nzxtpo írta:Van az a pénz, amiért bármelyiktől megválunk, persze nem egyszerre. Bármi is fog történni, én nem leszek kétségbeesve akkor sem, ha TS lesz az első számú kapusunk minden fronton.
Van az a pénz, amiért bármelyiktől megválunk, persze nem egyszerre. Bármi is fog történni, én nem leszek kétségbeesve akkor sem, ha TS lesz az első számú kapusunk minden fronton.visca el barca írta:ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.