visca el barca írta:BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.
ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.
A szezon után is relatíve lenyilatkozta MAtS, hogy jól érzi magát Barcelonaban, eszébe sem jut eligazolni. Nyilván nem fogja azt mondani, hogy el akar menni, de elég magabiztosnak tűnt, nem csak egy sablonnyilatkozatnak. Persze ez csak interjú, de valamit azért jelent.
Sokan írták, hogy folyton elégedetlen volt stb. Ezek amúgy milyen fforrásból vannak, mert én nem nagyon olvastam ilyet, Bravo hangoztatta egyszer azt, hogy a BL-ben akar védeni.
Szerintem ez a felállás fog még ebben a szezonban maradni, utána lesz a német az első számú. Habár ha megnézzük ki mennyi meccsen védett nincs olyan hatalmas diffi, ráadásul Bravo a 38 bajnokiból kb. 20-25 (lehet még finom voltam) az, amin komoly szerepe van. Ezzel szemben a német a BL-ben és a kupadöntőkben nem alibi csapatok ellen játszik.
Persze lerágott csont az egész, csak annyi a lényeg, hogy egyiküknek sincs akkora oka elégedetlenkedni.
Amellett nem sok olyan csapat van, ami komoly erőt képvisel és kapusra olyan szüksége lenne kapusra, komolyan rárepüljön valakire. Talán a City lehet majd, de Pep-nek sem az most a legnagyobb gondja, hogy Hart helyett hozzon valakit.
Tobias88 írta:Na végre vége az EB-nek, beindulhat a pletykagyár. Mondjuk hozzánk maximum már csak egy csatár érkezik, szóval idén a Madrid lesz az újságírók célpontja, főleg, hogy jövő nyáron nem igazolhatnak. Jön majd a Ronaldo megy vagy marad meg hasonlók
Remélem Kantét nem veszik meg, mert akkor Casemiro-val együtt két igencsak jó szűrőjük lesz.
Én sem hiszem, hogy az EB annyira befolyásolna minket. Hátvéd már megvan, olyan felfedezett vagy kiugró csatárteljesítmény nem volt, inkább Griezmannt futatták fel jobban. Habár ott van Szalai.

Szerintem ugyanilyen mederben fogják szállítani a pletykákat.
Valószínűleg tényleg inkább a Real vagy a MU/MC lesz célkeresztben. Pogbáról lemondott a Real , mondjuk ez az EB nem verte fel annyira az árát, lehet, hogy értelmesebb dolog lenne még idén rámenni. Kantéval kapcsolatban azért én nem vagyok annyira elájulva. Nem egy 22-23 éves fiatal, aki nagyot robbanthat. Volt egy jó szezonja a Leicesterben, azelőtt azt se tudták, hogy a világon van. Ha Matuidire mozdulnának rá, már jobban félnék. Lehet, hogy drágább (vagy nehezebben adná a PSG) és nem is túl fiatal, de odaát nem feltétlenül 4-5 évre igazolnak, a pénz meg nem igazán számít.
Az Olimpia lehet még érdekes, ott a feltörekvő fiatalok is többen vannak, lehet szemezgetni.