palesz77 írta:Amúgy 40 millió 1 posztra miért nem elég? Hova kéne több pénz csere támadóra? Főleg úgy, hogy eladásokból is jön még be.. Ha Vermáért tényleg 10 fölött kapunk, úgy még állítom balhátvéd cserére is futja, ha okosan üzletelünk. Már ha az kell egyáltalán.
Ardát a hírek szerint el akarjuk adni, de ő meg maradna BL-t nyerni, csak akkor menne, ha nagyon hátra kerül a rangsorban.
Tobias88 írta:A 12m euró nagyon jó ár lenne érte
A Pool 12 millió fontot ajánl elvileg az még több lenne. De én ennyi euróval is kiegyeznék nagy kegyesen..

Engem személy szerint nagyon meglepne, ha Verma-ért 10-en felül kapnánk. Bár ennyi elcseszett eladási transzfer után már lassan a nagy számok törvénye alapján is be kéne jönni egynek. Azt viszont nem nagyon értem, hogy az ilyen Tello, Song féle emberkéktől miért nem válik meg a klub. Nem igazán tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy a kameruni visszatérjen. Talán ha edzőváltás lesz és annak aki jön szükség lenne rá, de erre is nagyon kicsi az esély. Újra kölcsönadni mennyi értelme lenne. Kapnánk érte valakitől talán 4-5 milliót és csókolom, így meg kereshetünk neki most másik csapatot, mert az sem biztos, hogy a West Ham-nek kelleni fog. Telloval kapcsolatban pedig nem véletlen, hogy orbba-szájba támadót keresünk és nem őt hozzuk vissza. A Fio-ban egész jó szezont futott lehet, hogy lenne érdeklődő ha átadólistára kerülne. Annak is az lesz a vége, hogy nem ffoglalkozunk vele aztán lejár a szerződése és ingyen megy.
Én személy szerint jh-re nem látok esélyt. Úgy tűnik LE ragaszkodik Vidalhoz, akár csereként, akár kezdőként. Igazából ő tudja, talán megbeszélték a dolgokat és sikerült zöldágra vergődni. Habár én nagyon örülnék Azpilicuetanak, akkor lenne egy minőségi jh-nk, plusz egy olyan ember, aki tényleg tudja rotálni Albat vagy sérülés esetén a baloson játszani. Azt tudjuk, hogy Matyi még félmegoldásnak is gyenge ott, Umititi kb. Krisztus előtt játszott ott, azért mert bal lábas még nem biztos, hogy jó teljesítményt képes ott lehozni. A spanyol viszont mindkét szélen képes minőségi játékra. Persze nincs sok esély rá, a Chelsae alapembere, még ha akarnánk is max. horror áron. Mondjuk pletyka szinten felmerült, hogy szívesen távozna Angliából és jönne Spanyolországba, a válogatottra is több esélye lenne, Juanfran nem sokáig fog már ott maradni de nem látok rá sok esélyt, főleg, hogy úgy tűnik Vidal marad.
A támadókérdés jó ideig nagy pletykaforrás lesz. Amíg konkrét offenzívát nem indítunk valakiért jönni fognak csőstül a nevek. Ráadásul úgy tűnik a médiában az sincs tisztázva, hogy centert vagy szélsőt keresünk.
Vietto, mondjuk szerintem nem egy elvetélt ötlet. Lehet, hogy az ATMA-ban tavaly nem játszott olyan sokat, de azt is tegyük hozzá, hogy ott volt előtte Torres, aki másodvirágzását élte, a kirobbanthatatlan Griezmann (fél évig Jackson Martinez is "sztárigazolásként". Előtte pedig 21 évesen a Villarreal húzóembere volt. Ennek ellenére szinte mindig jó teljesítményt nyújtott, nem véletlenül csapott le rá egyből az Atma. Én amúgy el tudnám őt képzelni olykor Neymar helyén is. Ugyan csatártt játszott, de a Madrid 4-4-2-ben tolta és ő kifejezetten gyors játékos is. Ráadásul nem lenne 40 millió, habár sanszos, hogy őt szánják Torres utódjának, a matracosok pedig támadó-ügyben mindig nagyot robbantanak. Egyszerűen mindig beletenyerelnek a sz..ba. Ha támadót keresünk a legegyszerűbb az lenne, ha azok után érdeklődünk, akik iránt az Atletico. (mondjuk Martinezzel mellényúltak, de azon kívül szinte mindenki, Aguero, Costa, Falcao, Griezmann mind ár/érték arányban nagy igazolások voltak, a saját nevelésű Torresről ne is beszéljünk)
Csak ha Carrascoval kapcsolatban az volt a baj, hogy még fiatal ez vonatkozik Viettora is.