Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ahhoz kepest van 32 golja ebben a naptari evben. Mi lett volna, ha lovi a golokat..Pavel írta:Azért tavasszal nem lőtte a gólokat Ronci.
...
Talán Neymar befoghatja, ha egyedül megnyeri az olimpiát. Bár az olimpia nem nagyon mérvadó.
Azt meséld már el nekem, hogy sikerült ezt a 2 döntőn mutatott játékról levonni ezt a konzekvenciát, mikor a fele meccsen se volt a pályán.Pavel írta:Azért tavasszal nem lőtte a gólokat Ronci.
Mindkét döntőjén egy kalap sz*r volt. (Tegnap még annyi se.)
Nagyon nehéz lesz eldönteni.
Talán Neymar befoghatja, ha egyedül megnyeri az olimpiát. Bár az olimpia nem nagyon mérvadó.
Pepet csak példaként hoztam fel, hogy legalább akkora szerepet tulajdonítanék neki, mint Cének, ami a 2 kupa megnyerését illeti. A lényeg amúgy az 1. mondatodban van: "Evek ota csak a golok szamitanak"palesz77 írta:Evek ota csak a golok szamitanak, amikor meg hasonloan termelnek, akkor a kupak. Most raadasul Messi betlizett a dontoben a tiziknel, CR nem - meg ha jol nem is jatszott -, valogatottal is revbe ert - senkit nem fog erdekelni hogyan -, szerintem egyertelmu a dolog. Pepe fele jatekos ebben a rendszerben mar soha nem fog nyerni.
De ez a "behuzta" dolog is. Végülis Pepe is "behúzta" a 2 legfontosabb kupát, ráadásul a portugálok sikerében sztem több szerepe volt, mint Ronaldonak. Én nem érzem, hogy Cén múlott volna ez a 2 kupa. Persze az meg a díj komolyságát minősíti, hogy csak Leo és CR közül kerülhet ki a győztes.palesz77 írta:CR termelte a golokat is, be is huzta a 2 legnivosabb kupat a 2016-os evben, szerintem tok egyertelmu a dolog. Meg ha serult is lesz egesz osszel, akkor is o nyeri meg, nem is jogtalanul.
Ha úgy nézzük eddig mindketten 2-2 címet nyertek csapatszinten ebben az évben.S.Agüero írta: Nem ezen a 2 gólon fog múlni, nem mintha jobban játszott volna CR ebben az évben, de amikor ilyen kicsi a különbség, akkor a címek szoktak számítani, amiben vezet sajnos.
Legszomorúbb ebben az évben foci szempontból Cruyff és Manel Vich ( Camp Nou "hangja") halála...LG írta: Nézd, nekem úgy fos ez az év, ahogy van, és nemcsak szurkolói szempontból, de abból is. Még jó, hogy a bajnokságban még tavaly összeszedtünk annyi előnyt, amit már nem sikerült leadni.
Nézd, nekem úgy fos ez az év, ahogy van, és nemcsak szurkolói szempontból, de abból is. Még jó, hogy a bajnokságban még tavaly összeszedtünk annyi előnyt, amit már nem sikerült leadni.hajnesz írta:Remélem ebben a szezonban letudtunk minden balszerencsét, és jövőre minden visszamegy a régi kerékvágásba....
Tham, FRA, Barcelona bl-ben, CR aranylabdája, kézilabda bl dőntők.
Idén akárkinek szurkoltam, ....ta. Kivéve a bajnokságban, amit nagyon nagyra értékelek.
Nem ezen a 2 gólon fog múlni, nem mintha jobban játszott volna CR ebben az évben, de amikor ilyen kicsi a különbség, akkor a címek szoktak számítani, amiben vezet sajnos.Messias2 írta:Nem biztos az.S.Agüero írta:Na, ez is eldőlt.
Legalábbis a Cé fanoktól mindig ezt hallottam, amikor Messi kupákban jobban állt, de kevesebb gólt lőtt.
Most goals in 2016:
34 ― Messi
34 ― Suarez
33 ― Ibra
32 ― CR7
26 ― Griezmann
Nem biztos az.S.Agüero írta:Na, ez is eldőlt.
Én egyetértek ezzel. Teljesen más már ez a rendszer. Egy Cr nem fog csakúgy kikerülni a top3 ból, főleg ha megvannak a góljai (Aranycipő az pedig bőven benne volt).Bob_Marley írta:Szerintem engem félreértesz, mert én sem mondom, hogy jó éve volt, de a struktúrát és az eddigieket figyelembe véve védhető. Én is előbb adnám egy Vidalnak pl mint neki, de ahogy lejjebb felsoroltam más években is lehetett volna mást választani, de mégse tették. Hozzáteszem hogy kicsiben mi magunk kis emberek is ilyenek vagyunk, hogy sokszor megszokásból szavazunk pl választásokon is. Itt is hasonló, hogy Messit és Ronaldot mindig "tolni" fogják.
Ilyen szinten Messinek is mákja volt, hogy pont nem tették a labda elé a védők a lábukatKovbal88 írta:Egyértelműen Messi gólja volt a legszebb, a brazil fiúé, olyan tucattalálat volt biztos sok hasonló volt tavaly,
a roma játékosa meg nagyon eltalálta a labdát, szóval véletlen gól volt, persze hatalmas, de ahogy Messi végigvitte egyedül, na az már valami volt.
A szavazásról nincs véleményem, se az év csapatáról!
Akkor az összes távoli bomba is véletlen gól, mert nagyon eltalálják?Kovbal88 írta:Egyértelműen Messi gólja volt a legszebb, a brazil fiúé, olyan tucattalálat volt biztos sok hasonló volt tavaly,
a roma játékosa meg nagyon eltalálta a labdát, szóval véletlen gól volt, persze hatalmas, de ahogy Messi végigvitte egyedül, na az már valami volt.
A szavazásról nincs véleményem, se az év csapatáról!
Kovbal88 írta:a brazil fiúé, olyan tucattalálat volt biztos sok hasonló volt tavaly
Azért ez mennyire nevetséges, Busi 8.palesz77 írta:Egyetértek, én se neki adtam volna, de bőven megérdemelte. Parádés gól volt.fanbarca írta:Azért ne komolytalankodjunk, a brazil abszolút megérdemelte a Puskás díjat.Nem kell mindent Messi nyerjen.
Messinek grat, bár szeirntem senki nem lepődött meg..![]()
Itt meg a FIFPro World XI jelöltek. 1. középpályás ki más..8-ast és 9-est is díjaztam volna én még, de lényegtelen. Bár azért elég röhej, hogy Hazard és Kroos is előttük végeztek, parádés éve volt mindkettőnek..
Szegény Bravot is "sajnálom" mondjuk, top5-be se szavazták be. Nem tudom k iállította ezt ösze, de gratulálok neki..
Ha a gólokat nézzük, akkor sem volt olyan hatalmas különbség. Ha mondjuk a büntetőket odaszámolnánk Neymarhoz nem lenne messze Cr-től.Bob_Marley írta:Szerintem ez a másik véglet, de ez is védhető álláspont még ha szerintem túlzó.Mihu írta:Meg a másik, hogy ne termelésre adják már az Aranylabdát...Arra már van egy díj, úgy hívják: Aranycipő.
Oké, hogy egy csatár a góljai nélkül semmit se ér, de egy Aranylabdánál nézzék már a gólpasszokat is, és azt, hogy a sorsdöntő meccseken milyen teljesítményt nyújtott. Ez alapján CR-nek az első 5-ben se lett volna szabad lennie...El Clasico-n semmi, kupadöntőt nem játszott, a Juve ellen 2 meccsen semmi, az Atlético ellen a kupában 2 meccsen semmi...mindezek alapján teljesen nyugodtan kijelenthető, hogy CR-nek az első 5ben se kellett volna lenni. Az őszi szezonját figyelembe véve meg aztán pláne .....
Ahogy anno Messi is kapott úgy, hogy kevésbé volt sikeres, de sok gólt lőtt így Ronaldot is odalehet tenni top3-ba simán. Hozzáteszem én is azon a véleményen vagyok, hogy nem a gólok kellene, hogy számítsanak, de mégis azt tolják. Ahogy anno egy Godínt nem tudtak odatenni a top3-ba, mert "csak" védő és így tovább. A név sokat jelent sajnos....
Nyilván a játék lényege a gól, ezt meg nem szabad elfelejteni, de több aspektusból áll a játék és főleg, hogy 11 ember van a pályán egy csapatból.